
חלה עגולה – היברידית
עוד רגע ממש שנה חדשה נכנסת, ואני מרגישה – שהכל משתנה, מזג האוויר מתחיל להשתנות, משהו באווירה מתחיל להשתנות ולהתכונן
עוד רגע ממש שנה חדשה נכנסת, ואני מרגישה – שהכל משתנה, מזג האוויר מתחיל להשתנות, משהו באווירה מתחיל להשתנות ולהתכונן
כולם חושבים שקרואסון זה המצאה צרפתית, אבל זה ממש לא נכון, הקרואסון דווקא הומצא באוסטריה/גרמניה, אבל הצרפתים בהחלט יכולים להתהדר
לפניכם מוצר שלחלוטין לא חשבתי שאני אוהב אותו, בטח שלא אתאהב בו, אבל כמו הרבה דברים אחרים שטעמתי בעבר והחלטתי
כולם כבר יודעים ושמעו על המחמצת, ובהרבה מאד בתים בישראל כבר לא קונים לחמים, אלא אופים לבד, ואפילו מוכרים לשכנים
אני חוגגת 40 היום, ואם אני מסתכלת אחורה על ההתפתחות שלי, במסע החיים המופלא הזה, אני רואה שעם הזמן –
זה לא סוד שבשנים האחרונות – נושא המאפים ללא גלוטן הפך להיות מאד מרכזי בחיינו, בין אם הסיבה היא צליאק,
לפני בערך שלוש שנים החלטתי שאני מפסיקה להתעלם מפורים, ומאוזני המן, ושאני מתחילה להנות מהחג הזה, שמשום מה קיבל אצלי
For the English version or the recipes – Please scroll down אני שמחה ונרגשת להגיש לכם כאן פרי של שיתוף
בשנים האחרונות באמת שתענוג להיות אופה כאן, ביחוד אופה לחם! מבחר הקמחים – פשוט עצום, ואפשר למצא כל כך הרבה
תזמון זה הכל בחיים – פתאום אחרי שנגמר ראש השנה, הגדולה שלי, מיקה (10) באה עם הצעה להכין קינוח כוס
הרבה פעמים התוכן שאני מייצרת ומלמדת – נוצר ב"מקרה", בסוג של אינטואיציה, או סתם הקשרים אסוציאטיביים. וזה דווקא התוכן –
"למה המחמצת שלי לא מתפיחה לחמים? יש לה ריח חמוץ, היא אפורה, היא נראית דוממת" זו אחת השאלות הכי נפוצות
לפני שנתיים, כשעוד לימדתי תלמידים אצלי בבית, פרונטלי, בניתי סדנת שבועות חדשה ומרגשת, אחת היצירתיות ביותר שלי! לקחתי שילובי טעמים
מה יותר קלאסי לשבועות ממאפה שמרים אישי במילוי מלית גבינות מפנקת? הפעם החלטתי לבנות לכם הדרכה על גביניות, אווריריות, וכיפיות
להכין אוכל לאחרים, לארח, להזין, להאכיל – בעיני זו הנתינה הגדולה ביותר. אולי זה נשמע מוגזם, אבל תחשבו על זה