ClickCease

בלוג

לחמים

חלה עגולה – היברידית

עוד רגע ממש שנה חדשה נכנסת, ואני מרגישה – שהכל משתנה, מזג האוויר מתחיל להשתנות, משהו באווירה מתחיל להשתנות ולהתכונן

קראו עוד »
כללי

לחם בריוש קלאסי

כולם חושבים שקרואסון זה המצאה צרפתית, אבל זה ממש לא נכון, הקרואסון דווקא הומצא באוסטריה/גרמניה, אבל הצרפתים בהחלט יכולים להתהדר

קראו עוד »
מאפים

פרסבורגר פרג

לפניכם מוצר שלחלוטין לא חשבתי שאני אוהב אותו, בטח שלא אתאהב בו, אבל כמו הרבה דברים אחרים שטעמתי בעבר והחלטתי

קראו עוד »
עוגיות

אוזני המן זברה

לפני בערך שלוש שנים החלטתי שאני מפסיקה להתעלם מפורים, ומאוזני המן, ושאני מתחילה להנות מהחג הזה, שמשום מה קיבל אצלי

קראו עוד »
כללי

קמחים

בשנים האחרונות באמת שתענוג להיות אופה כאן, ביחוד אופה לחם! מבחר הקמחים – פשוט עצום, ואפשר למצא כל כך הרבה

קראו עוד »
לחמים

גרסיני

להכין אוכל לאחרים, לארח, להזין, להאכיל – בעיני זו הנתינה הגדולה ביותר. אולי זה נשמע מוגזם, אבל תחשבו על זה

קראו עוד »
× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות