בלוג

מרמלדה Pate De Fruit

מה אני יכולה לספר על המרמלדות? חוץ מזה שזה טעם הילדות, הן הפכו להיות בשנים האחרונות גם אתגר חיי. מדובר מבחינתי

קראו עוד »

מקרון שוקולד

המקרון החביב עלי הוא מקרון שוקולד. בסדנת מקרונים השנייה שלי (לפני מיליון שנה – מאז אני מלמדת את הנושא לעומק

קראו עוד »

טירמיסו

כשטיילנו ברומא אני ויורי (אישי), מצאנו את עצמנו במצוד 24/7 אחרי הטירמיסו המושלם. זה היה עוד לפני שלמדתי קונדיטוריה, ואין

קראו עוד »
כללי

קרם שקדים קלאסי

אני יכולה לספר לכם שאם יש משהו שתמיד תמצאו בו אצלי במקפיא (חוץ מקרואסונים) זה קרם שקדים. ותמיד תמיד יהיה

קראו עוד »

לחמניות רכות

השנה קיבלתי אתגר – הגדולה שלי עלתה לכיתה א' ואני החלטתי להכין לה לחם/לחמניה שהיא תאהב לאכול. זה לא משימה

קראו עוד »
× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות