מרמלדה Pate De Fruit
מה אני יכולה לספר על המרמלדות? חוץ מזה שזה טעם הילדות, הן הפכו להיות בשנים האחרונות גם אתגר חיי. מדובר מבחינתי
מה אני יכולה לספר על המרמלדות? חוץ מזה שזה טעם הילדות, הן הפכו להיות בשנים האחרונות גם אתגר חיי. מדובר מבחינתי
המקרון החביב עלי הוא מקרון שוקולד. בסדנת מקרונים השנייה שלי (לפני מיליון שנה – מאז אני מלמדת את הנושא לעומק
כשטיילנו ברומא אני ויורי (אישי), מצאנו את עצמנו במצוד 24/7 אחרי הטירמיסו המושלם. זה היה עוד לפני שלמדתי קונדיטוריה, ואין
עבורי יצירת מוצר חדש הוא התרגשות מדהימה, בין אם זה קינוח חדש, סדנה חדשה, או לחם חדש, אני מתרגשת כמו
הקינוח המשגע הזה הומצא לטובת שיתוף פעולה שעשיתי עם רות אופק, מהבלוג "שמח במטבח" עשינו מספר מפגשים בנושא צילום אוכל
הג'לטין הוא מקריש שמקורו בעור ועצמות בעלי חיים. הג'לטין היחיד שבעל כשרות פרווה בישראל הוא ג'לטין שמקורו בדגים, והוא מגיע
אני יכולה לספר לכם שאם יש משהו שתמיד תמצאו בו אצלי במקפיא (חוץ מקרואסונים) זה קרם שקדים. ותמיד תמיד יהיה
טוב, נתחיל בסיפור קצר. את הדרך שלי עם הלחמים ובכלל הסדנאות התחלתי בלמצא מתכון מדהים לפוקאצ'ה (של פיינקוק), היה לי
העבודה עם סוכר והבנת המרכיב הכה מרכזי הזה בעולם הקונדיטוריה, הוא בעיני הא-ב של כל איש מקצוע וחובב שרוצים להבין
לחם רוסי, דחוס, לח, מלא ארומה וטעמים, לחם שהוא ארוחה, מזין וטעים, כמו פעם, לפני עידן האינסטנט זה מה שהיה
לקמח הסמולינה התוודעתי כשעוד עבדתי כקונדיטורית במלון "הנורמן" בתל אביב, שם היינו מכינים פסטה טרייה מדי יום. לא מזמן נתקלתי
לא מזמן גיליתי את קמח הסמולינה למטרות אפייה – קמח דורום (סולת) שמיועד לפסטה ויוצאת ממנו פסטה מהממת, ומסתבר –
הטארט הזה הוא כל כך קל שזה פשע לא לפרסם את המתכון הזה. החלק הכי מורכב שלו זה להכין את
השנה קיבלתי אתגר – הגדולה שלי עלתה לכיתה א' ואני החלטתי להכין לה לחם/לחמניה שהיא תאהב לאכול. זה לא משימה
הכוסמין הוא דגן מופלא. בזכות המבנה שלו הוא מאד קל לעיכול, הוא טעים ומעניק למאפים מרקם מאד נוח. אין ספק