בלוג

פרלינה לוז

בואו נתחיל קודם כל מהסבר על מה זה פרלינה. מדובר במחית אגוזים קלויים עם קרמל. איזה אגוזים? איזה שבא לכם

קראו עוד »
מאפים

בבה רום (סברינה)

לבבה רום התוודעתי כאשר עבדתי כקונדיטורית במלון "הנורמן", לפני קצת יותר משלוש שנים. המאפה המוזר הזה, ספוג הרום, עם הקצפת,

קראו עוד »
קינוחים

קרם ברולה קפה

כולם מתחרפנים ממנו, כמעט כולם סוגדים לו, וזה כנראה הקינוח הכי נפוץ בישראל, כמעט כל בית קפה ומסעדה יגישו וריאציה

קראו עוד »

מרמלדה Pate De Fruit

מה אני יכולה לספר על המרמלדות? חוץ מזה שזה טעם הילדות, הן הפכו להיות בשנים האחרונות גם אתגר חיי. מדובר מבחינתי

קראו עוד »

מקרון שוקולד

המקרון החביב עלי הוא מקרון שוקולד. בסדנת מקרונים השנייה שלי (לפני מיליון שנה – מאז אני מלמדת את הנושא לעומק

קראו עוד »
× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות