ClickCease

אתם סוף סוף הולכים למצא זמן ולהקדיש זמן - למה שאתם הכי אוהבים לעשות!

ללמוד לאפות לחם כמו מקצוענים, לתרגל ולהבין לעומק מה אתם עושים - וכל זה מבלי לצאת מהבית

בתוכנית ליווי הכוללת קורס דיגיטלי מוקלט שמשולב עם מפגשים זום קבוצתיים אחת לשבוע, 

תוכלו למקד את הזמן והאנרגיה שלכם – בעשייה ואפייה, ולקבל תרגול מעשי ביחד עם ליווי אישי שלי ומענה לשאלות,

שיהפוך את הזמן שאתם משקיעים באפייה, תרגול ולמידה – ליעיל, מלא הפקת לקחים ובונה בטחון והבנה מעמיקה של הלחם והמחמצת.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול" ורואים תוכן מוקלט,

אלא תוכנית ליווי שבה אני הולכת איתכם יד ביד, ממש בתוך המטבח שלכם, ובונה ביחד איתכם את הבסיס להמשך אפיית לחמי ומאפי מחמצת – וההתמדה באפייה.

התוכנית מותאמת לאנשים שזמנם יקר להם, ולמטבח האישי שלכם שיש בו תנור ביתי רגיל

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ סודית שתהיה פעילה למשך ארבעה חודשים
  • אחת לשבוע יתקיים מפגש זום קבוצתי ביחד איתי – למענה על שאלות עומק ומעקב אחרי התקדמות
  • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • שלבי עבודה עם לחמים
  • כיצד בנוי קמח
  • סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
  • מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
  • מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
  • מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
  • מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
  • כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
  • בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
  • נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי 
  • נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
  • תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
  • אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
  • נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
  • אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
  • חריצת לחם בהידרציה גבוהה

באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.

נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים

עיצוב קלאסי ו EPI

  • נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
  • נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
  • נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
  • נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
  • לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה

נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",

בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"

נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה

לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה

חלה מבוססת מחמצת קשה – 

נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),

בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,

פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5

בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.

תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד

מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם

הקורס מתאים ל:

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה עשר שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן"
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי – אבל ללחמי מחמצת ומאפים יש לי פינה מיוחדת בלב.
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי!

כמה, מתי ואיפה?

מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 19:00 תאריך – 

12/05/2024 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט, בפגישה נדבר על היערכות מבחינת ציוד, קמחים ועוד

החל מ 12/05 – יפתח לכם התוכן המקצועי במערכת הקורסים

בנוסף לכך יתקיימו אחת לשבוע מפגשי זום (סה"כ 12 מפגשים) – למעקב ומענה על שאלות עומק. בשיחות אלה גם נניח את הבסיס לפיתוח מתכוני הלחמים האישיים שלכם

המפגשים יתקיימו מדי שבוע בימי ראשון בשעה 19:00 בזום

הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ בימים א-ה וטלפונית במידת הצורך) – למשך ארבעה חודשים. 

מחיר הקורס:

590 * 4 תשלומים ללא ריבית = 

2360 ש"ח

 10% מתוך ההכנסות מועברים לטובת תרומה לארגונים התומכים ועוזרים לכולנו לעבור את התקופה הזו – 
"המטבח של נטלי"
עמותת "ידידים"
ו SOS חיות

להרשמה לקורס יש למלא את הפרטים – ומיד תועברו לתשלום

    קצת תוצרים של תלמידים - אני גאה בהם!!

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות