קורס דיגיטלי משולב שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים!

בקורס דיגיטלי מפורט ומשולב עם עם מפגשים קבוצתיים אונליין, 

מלא תרגול בליווי מלא שלי,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת ומאפים ממחמצת,

במרקמים, ארומה וטעם משגעים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -משולבת שיעורים מוקלטים ופגישות אונליין קבוצתיות יחד איתי, 

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, 

שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

לקוחות מספרות על הקורסים הדיגיטליים שלי

אני חושבת שזה אדיר השילוב הזה של המתכונים שרשומים כמו שצריך, הסרטונים שלך שאפשר לראות אותם שוב ושוב (ושוב... ושוב...) עד שמבינים והעובדה שאת עונה מהר ונותנת תחושה כאילו יש מישהו לידך. ואני יכולה להכין משהו ולעצור כי אני צריכה להתפנות למשהו אחר ואז להמשיך בזמן שלי ובכלים שלי.
שני רדלי
06/2019
הפורמט הזה גאוני. הייתי בהרבה סדנאות אפיה אבל אין כמו לעבוד בבית עם הכלים שלך והתנור שלך ולקבל ייעוץ בזמן אמת לפי התוצר. לא חוכמה לאפות לחם טוב בסדנת אפיה עם תנור מקצועי ואחר כך לא מצליחים לשחזר את זה בבית.
מעבודה עם שמרים תמיד חששתי ובזכות הליווי שלך נפתח אצלי משהו מרגישה שיותר מבינה מה אני עושה - לא מהבחינה הכימית אלא הטכנית של איך זה אמור להיראות זה קצת כמו כשאני מכינה אורז ולפי המראה והמרקם יודעת אם להוסיף קצת מים להשאיר עוד כמה דקות על האש. קודם נצמדתי להוראות בלי להבין וזה היה יוצא פחות טוב.
נהנית זה לא מילה! זה פשוט מושלם מבחינתי!!
ענת לוי
06/2019
קורס מומלץ מאוד! כשנרשמתי לקורס לפני חודש, לא ידעתי שכל כך אהנה ממנו. נלי, מקצועית ביותר, קונדיטורית בחסד ומרצה בכשרון רב על המוצרים המרכיבים את המתכון, הכימיה ביניהם על מנת שנבין כיצד נוכל בעתיד להרכיב מתכונים משלנו. הסבלנות שלה, ההסברים, הנתינה האין סופית- כל כך חשוב לה שנצליח בכל מה שאנו מכינות שזה מופלא בעיני😍 אני אלה ששואלות ושואלות ונלי בחן רב מסבירה ומייעצת. תשאלו, איך הטעם? מדהים מדהים, אין סוף למחמאות והכי חשוב, הכל מצולם. שכחתם משהו, אל דאגה תמיד תוכלו לשוב ולהביט בנלי המופלאה מסבירה, לשה, מכינה גנאש, קרמל , חמאת אגוזי לוז, קרם פטיסייר מעולם לא נראה קל כל כך שאני אכין מקרונים? הכנת מקרון עכשיו נראה כל כך קל והתוצאה מדהימה כיף כל כך. מבחינתי מדובר במוצר גאוני אין לי ספק נלי שבעהש ארשם בעתיד גם לקורס המורחב ואלמד את כל רזי המקצוע, בעזרתך. אז תודה רבה, הקורס עומד לצערי להסתיים, אך את תשארי בלבי💕❤️🌷
אנטואנט חניה
05/2019
הצטרפתי בדיליי לקורס הדיגיטלי, כך שיצא שפספסתי את 2 השיעורים הראשונים. כעת אני משלימה אותם בזמני השבוע.. אני רוצה לומר שאפו לנלי! למרות שהשלמתי לבד את השיעורים ההקלטות מאוד ברורות והמתכונים ממש מצויינים.
נופר בר נתן
04/2019
אז ככה... ראשית אני חייבת לומר שאת גאונה!! המצאת את הטרנד הבא שיישאר איתנו לנצח - קורס דיגיטלי שונה ומיוחד. ⁦ בתור אחת שכבר למדה בדיגיטלי יכולה לומר בפה מלא - זה שונה, חדיש ומיוחד. אם לא היינו רואים אותך במסך הייתי יכולה להעיד שזה היה כאילו אנחנו בביתך בעוד שיעור מוצלח! כל כך נהניתי מהשיעור הראשון!! הייתי בפינה הפרטית לי, אבל יחד עם זאת את היית מולי וקולך הנעים את הרגע. מבצעת את אשר אמרת בהנאה רבה. והפעם מבצעת באופן מלא!! מאשר להגיע לסדנא שלך ומתוך בחירה מסתכלת יותר ושואלת שאלות. אני חייבת לציין, כיף לשמוע את הסברייך המנומקים! את לא מפספסת שום הסבר חיוני על חומרי הגלם, מה תפקידם ולמה הם חיוניים לאותו מאפה/קינוח.
סמדר ניסים
04/2019
נלי, אני מאוד אוהבת את הפורמט בדיגיטלי ( לא יתמיד יש אפשרות להיות נוכחת אונליין, אבל זאת בעייה שלי שיש הבדלי שעות). כמו כן יש אפשרות לחזור על השיעור שוב ושוב, להקשיב להסברים שלך ולהתחיל להבין תהליכים שונים שמתרחשים בזמן העשייה שלי. עוד דבר נוסף ומאוד חשוב בשבילי שאכפת לך מהתוצר הסופי, ניתוח תהליך אם משהו הלך לא כשורה, עצות מה לעשות כדי שכן תהיה תוצאה מושלמת. אני מאוד מעריכה את הנתינה שלך בתור בלוגרית ועוד יותר בתור מרצה/ מורה לקונדיטוריה. מאוד אשמח בהמשך להצטרף לקורסים נוספים. את מאלצת ( במובן הטוב) להתנסות ולעשות מה שלומדים בשיעור אפילו אם יש איזשהו פחד בפני העשייה. בסדנאות פרונטליות התנסתי במשהו אחד, לא היתה אפשרות להקיף את העשייה ההדגמה והדברים נשכחים. בקיצור אני מאוד ממליצה על הקורס
אלנה יצחקוב
04/2019

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ סודית שתהיה פעילה למשך ארבעה חודשים
  • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • שלבי עבודה עם לחמים
  • כיצד בנוי קמח
  • סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
  • מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
  • מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
  • מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
  • מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
  • כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
  • בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
  • נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי 
  • נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
  • תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
  • אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
  • נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
  • אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
  • חריצת לחם בהידרציה גבוהה

באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.

נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים

עיצוב קלאסי ו EPI

  • נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
  • נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
  • נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
  • נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
  • לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה

נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",

בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"

נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה

לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה

חלה מבוססת מחמצת קשה – 

נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),

בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,

פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5

בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.

תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד

מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

הקורס מתאים ל:

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?

הקורס מתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.

מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 21:00 בתאריך – 

16/08/20

בנוסף יקבעו מפגש/ים נוספים עם התקדמות הקורס, במידת הצורך

הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ וטלפונית) – למשך ארבעה חודשים 

מחיר הקורס:

149*10 תשלומים = 1490 ש"ח

מדיניות ביטולים:

הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבועיים ניסיון" – 

במידה ותוך שבועיים מיום ההרשמה תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר

למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/וואטסאפ)

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות