קורס דיגיטלי משולב שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים!

בקורס דיגיטלי מפורט ומשולב עם עם מפגשים קבוצתיים אונליין, 

מלא תרגול בליווי מלא שלי,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת ומאפים ממחמצת,

במרקמים, ארומה וטעם משגעים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ בקבוצת וואטסאפ למשך חצי שנה, 

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, 

שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

נלי היקרה, תודה מכל הלב על קורס אפייה אינטרנטי. עלי לציין, לחיוב שהיית שם בשבילנו בכל שאלה, הדרכה, והכוונה. לא חסכת מאיתנו, הסבר וגם בזמן שכשלתי והתייאשתי לא ויתרת חיזקת אותי עד לקבלת התוצאה הרצויה. אז נלי היקרה תודה מכל הלב וממליצה בחום לכל מי שמתעניין בקורס אפייה אתם במקום הנכון ובידיים טובות
ציפי עבאדי
קורס לחם יולי 2020
היי לכולם שמי אילנה כמו כולם גם אני שמעתי על מחמצת אבל אף פעם לא העזתי לנסות אני גרה בקפריסין ושהתחילה הקורונה מצאתי המון זמן פנוי נירשמתי! נפתחה קבוצה ופתאום יש כל כך המון סוגי קמחים ולי אין אפילו 1 שדומה ... אבל אז הזכירה לי נלי שקמח ומים זה מה שצריך !! אז ניסיתי ... ורק מי שמעז מנצח !! נלי אהובה איזה כייף ללמוד מימך ואיתך תודה על הסבלנות ,תודה על הדחיפה קדימה ,תודה על סירטונים שאיתי תמיד !! הכול מההתחלה יצא טעים!! ומחמצת היא בנוהל יום שישי 🙏💖
אילנה וקנין
קורס לחם מאי 2020
לפני הקורס ניסיתי להכין לחמים לבד, בעזרת עצות מקבוצות שונות בפייסבוק וכל פעם יצאה לי תוצאה אחרת, היה חסר לי ההבנה המעמיקה של התהליך ואת זה הקורס נותן! נלי זמינה לשאלות ועונה בכיף ובצורה מקיפה. ממליצה בחום על הקורס!
פז לסקו
קורס לחם יולי 2020
ממליצה המלצה חמה ביותר🔥על הקורס הדיגיטלי של נלי. נלי היא מקצוענית מאין כמותה 💪. אפשר לחזור ולצפות שוב ושוב בסרטונים. ההסברים מצוינים!! ומעבר לזה היא זמינה בקבוצת הווצאפ לכל שאלה. עונה בסבלנות ומכל הלב. התוצאות יוצאות מעלפות 🥐🥖🥨 אין מה להתלבט. אני נהנית מכל רגע ❤️❤️❤️
שרון קליימן ארגמן
קורס לחם מאי 2020
ממליצה בחום על הקורס הדיגיטלי של נלי, מכיוון שאת הכל מכינים בבית שלך בתנור שלך עם ליווי של נלי יוצא מושלם, אני מאוהבתתת❤️❤️❤️
אניטה וקנין כליפה
קורס לחם יולי 2020
ממליצה בחום על הקורס:) מעבר לזה שיש תכנים מגוונים והכל מוסבר בצורה מאוד ברורה, נלי פשוט מקסימה ממש:) נעימה מאוד, נעים לפנות אליה ולהתייעץ איתה זמינה ועוזרת מאוד! שבעיני זה לא פחות חשוב מהקורס עצמו:) בקיצור מי שרוצה ללמוד להכין מחמצת כמו שצריך - ממליצה!
עדי חזות
קורס לחם יולי 2020
קורס מקצועי ומעניין, עם ידע מקיף ומפורט! נלי פתחה בפניי עולם חדש ואהבה גדולה! מעבר למתכונים שיש בקורס, היא מלמדת את התיאוריה מאחורי המחמצת, מידע מקיף על כל סוגי הקמח וידע בבניית מתכונים חדשים לגמרי! נלי מלווה ומייעצת לאורך כל הקורס וגם אחריו, תמיד זמינה לכל עצה ושאלה! וזה בכלל לא מובן מאליו בעיניי היתרון הכי גדול של לימוד בדיגיטל זה שהתכנים תמיד זמינים בכל רגע שארצה לצפות, אפשר לעבור על הוידיאו כמה פעמים, הכל נגיש ומאוד ברור! לכל המתלבטים- ממליצה בחום!
עדן ביטן
קורס לחם אפריל 2020
קורס מקצועי ומעניין. נלי מסבירה הכל, גם כשלא ברור. קיימת קבוצת ווטאפ שבה ניתן לשאול שאלות ומקבלים מענה ע"י נלי. עם הזמן, מבינים שהלחם שמכינים לבד, יותר טעים מלחם קנוי
אילנה לחמי
קורס לחם יולי 2020
קורס מעולה. נלי פתחה בפני עולם חדש לגמרי ולימדה אותי ממש להתבונן ולהבין מהי מחמצת ומתי היא מוכנה לשימוש. גם חשפה לפני סוגי קמחים שלא הכרתי או ידעתי כיצד להשתמש בהם. ממליצה בכל ליבי על הקורס של נלי. אתם רוכשים ידע שנשאר לכם לכל החיים. נלי זמינה תמיד לתת תמיכה ועצה. בקיצור - הכי מומלץ
שמחה מולכו
קורס לחם אפריל 2020
הרומן שלי עם נלי התחיל ב-2016 בקורס פטיסרי פרונטלי והמשיך בקורס המשך פרונטלי וממש לא שקלתי את האפשרות של קורס דיגיטלי. אבל הופתעתי ממש לטובה! ראשית- כשאופים עם מחמצת צריך להתכונן לתהליך ארוך של האכלת המחמצת, הכנת הבצק, קיפולים, מנוחה במקרר ואפיה. אי אפשר לעשות את זה בקורס פרונטלי (מפאת קוצר זמן הפגישה). שנית- רק כשמתנסים "לבד" בכל השלבים של אפיית הלחם, אפשר להבין לעומק מה ואיך צריך לעשות ולהשתפר מפעם לפעם. שלישית- לא באמת מתמודדים עם זה "לבד"- יש סרטונים עם הסברים מאוד ברורים לכל שלב ושלב, ויש קבוצת ווטסאפ עם מענה של נלי לכל הבעיות שצצות במהלך ההתמודדות בבית עם המחמצת/בצק/משטח אפיה/קמחים ושאר הבלת"מים. אז בהצלחה לכל הנרשמים לקורס ותגידו יפה "להתראות" ללחם מהסופר
אורית קוטיק
קורס לחם מאי 2020
קורס מקצועי וכייפי ומעשיר מאוד. תמיד נלי זמינה לכל שאלה ועונה במקצועיות בסבלנות ומכל הלב. כיף שאני יכולה להכנס לסרטונים והמידע זמין לי בכל עת ובקצב שלי. אין כמו לאפות לחם טרי ביתי שהכנת בעצמך תענוג. נלי שמחה שהכרתי אותך תודה רבה
ורד סיקורה
קורס לחם מאי 2020
ממליצה בחום על הקורס המקוון. חומר מקצועי ומדויק, מענה אישי מהיר, סופר מקצועי. פתרון בעיות בלייב-בזירה הביתית, שולחים תמונה או שואלים שאלה ונלי מיד נחלצת לעזרה. זאת הלמידה האמיתית מבחינתי. הזמינות של החומר המקצועי לאורך זמן מאפשרת גמישות בלמידה ובתרגול, דבר שמאפשר למידה מותאמת לכל אחד מהנרשמים. נהנית לאללה מהקורס, ההתנסויות, הלמידה, ובעיקר מהתוצרים:) תענוג אמיתי תודה רבה נלי!
יעלי דרור
קורס לחם יולי 2020
הקורס מדהים. הסברים ומתכונים מדויקים עם המון הסבר למה ואיך אפשר להחליף. נלי עונה במהירות ובסבלנות. המון המון תודה נלי.
אלה ביילסקי
קורס לחם אפריל 2020
נלי הקורס הוא נהדר! את נהדרת ולחם זה דבר מופלא 😘 ממליצה בחום❤️
אורלי ענבר
קורס לחם יולי 2020
אני מאוהבת בפורמט הדיגיטלי! אחרי שעשיתי אצל נלי לא מעט קורסים מלאים ומקיפים נרשמתי לקורס הדיגיטלי ומבחינתי אין ספק בכלל שזו הצלחה. ניתן לחזור פעם אחרי פעם על נק' שלא היו ברורות, להיכנס שוב ושוב ולרענן את הזיכרון, לעשות ולנסות שוב ושוב במטבח הפרטי שלי וכמובן להצליח. זה שהקורס זמין בצורה מאוד מובנת במערכת הקורסים עוזרת להגיע לנק' המדויקת שצריכה ריענון (קיפול רביעי של הפוקאצ'ה 😉). ההסברים המפורטים והמקיפים והתמיכה המלאה של נלי בקבוצת הוואטסאפ מתי שרק צריכים אותה מוסיפה עוד ערך מוסף ומקצועי לקורס. והרי מה יותר טוב מלעשות ולנסות את הכל שוב ושוב בבית שלי עם הכלים והתנור שלי. הלוואי שהיתה לי גישה כזו לקורס הפטיסרי שעשינו כי אין מה לעשות הזיכרון של מה שלא מתרגלים נמחק... ממליצה בחום
קרן קוקה סהר
קורס לחם מאי 2020
החלטתי להירשם לקורס אחרי התלבטויות רבות שכן כבר למדתי אפיית לחמים במסגרת לימודים פרונטלית, מהר מאוד הבנתי כמה שהקורס הדיגיטלי עולה על הלימודים הפרונטליים. ניתן לראות את הסרטונים מתי ואיפה שמתחשק, ולחזור ולצפות בהתאם במהלך ההכנה של הלחמים. כמובן שנילי מלווה את הקורס בקבוצת ווטסאפ וזמינה תמיד לכל שאלה, יש לזה ערך מוסף. נלי מלמדת הכנה של מאפים פשוטים ומורכבים בצורה מדהימה, המון שיטות עבודה, מסבירה על חומרי הגלם, הכלים והשילוב בניהם, בהתאמה לתנור הביתי. הלחמים מעולים רכים עם קראסט ובעיקר בריאים ללא תוספות חומרים. בקיצור הפורמט הדיגטלי מעולה ובמיוחד אצל נלי! ממליצה בחום !!!!
שרון לוי
קורס לחם אפריל 2020
קורס מקצועי ומדוייק! נלי מלווה ותומכת מתחילתו ועד בכלל... ממליצה בחום רב לכל מי שרוצה להעמיק את הידע שלו. התכנים מוקלטים ומאוד ברורים.
שרי שטרנברג
קורס לחם מאי 2020
אני ממליץ מאוד על הקורס הדיגיטלי, גם כי אני בכל מקרה גר רחוק ולא הייתי יכול לעשות אותו פנים אל פנים. יש סרטונים מאוד מפורטים, יש מתכונים כתובים ואני כל הזמן חוזר אל הסרטונים לראות את כל הפרטים החשובים. נלי זמינה בוואטסאפ לכל שאלה ומלווה אותנו צמוד. ויש את הקבוצה שבה גם שואלים שאלות, מעלים הצלחות או גם כשלונות כדי ללמוד מהם. הקורס גם בנוי מצורה מדורגת מהקל אל היותר קשה. במקרה, היום אני באמצע הכנת פוקצ'ה ממחמצת בהידרציה מאוד גבוה. כך שכל אחד יכול להתקדם בקצב שלו בלי לחץ (זה בדיוק מה שחולמים עליו בחינוך, למידה שמותאמת לכל תלמיד באופן אישי לפח הקצב שמתאים לו). וכמעט שכחתי, הפסקתי לאכול לחם תעשייתי מאז שנרשמתי לקורס ולא נראה שאחזור לכך. מומלץ בחום רב. בהצלחה!בי, צמוקו בלוקריה.
יחיאל דרעי
קורס לחם יולי 2020
מבחינתי הפורמט הדיגיטלי פשוט מושלם, והצטרפתי לנלי בפורמט הזה עוד לפני שהיה רשמי. האפשרות ללמוד במטבח שלי, בקצב שלי, בזמן שלי - בלי לבזבז משאבים על נסיעות ארוכות - זה אידיאלי למישהי שרוצה לשלב תלביב בחיים עמוסים בעבודה ומשפחה. ההדרכות של נלי מדויקות, ברורות, נעימות והיא באמת ובתמים פנויה לכל שאלה/נדנוד מתי שרק צריך אותה. מחכה לקורס פטיסרי מורחב.....
דנה משולם אביטל
קורס לחם יוני 2020
אני התחלתי ספקנית משהו כי ניסיתי בעבר לגדל מחמצת וכשלתי.ואז כשפירסמת את הקורס ידעתי שחייבת לנסות שוב.והצלחתי בזכותך..ואז התחלתי לאפות לחמים עם הליווי התמידי והקבוע שלך ולאט לאט ראיתי את השיפור בלחמים והבנה של התהליך.בהמשך התחלתי לשחק עם הרכב קמחים תוספות מעניינות וכו.אני מקבלת כל הזמן דרישה לאפות לחם מהקרובים אליי.לכן אני אופה המון ונהנת מזה אז תודה גדולה ממני.
לימור כץ
קורס לחם, 04.2020
היי נלי, בתחילת הדרך לכשנשאלתי אם אחשוב ללמוד דיגיטלי אמרתי שבשום אופן לא, ואז הגיעה הקורונה והכל השתנה, אני כבר חודשים בקורס הלחם שלך, נהנית מכל רגע, הכל זמין, מובן, ברור כמו שרק את יודעת להעביר חומר, הקורס מגוון, מתחיל במאפים בסיסיים, שמלווים את המשפחה שלי ביום יום, וממשיך ממאפים מורכבים יותר, יש לנו לחם טרי בכל פעם שחפצים, בגטים מושלמים עם קראסט הורס וכן הלאה, עד קרואסונים, גם בימים פחות טובים, אני פשוט נכנסת למטבח ועושה קסמים שלימדת אותי, ואם שכחתי משהו אני חוזרת אל הקורס פותחת את השיעור, והנה נלי מסבירה לי הכל מההתחלה, המחמצת הפכה לבת בית ואת נכנסת לי ישר אל תוך הלב עם הנדיבות והנתינה האינסופית שלך ❤️
מלי נמיאס
קורס לחם, 04.2020

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך ארבעה חודשים + חודשיים מתנה
  • ארבעה מפגשי זום – אחת לחודש, למענה על שאלות עומק ומעקב אחרי התקדמות
  • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • שלבי עבודה עם לחמים
  • כיצד בנוי קמח
  • סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
  • מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
  • מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
  • מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
  • מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
  • כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
  • בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
  • נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי 
  • נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
  • תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
  • אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
  • נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
  • אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
  • חריצת לחם בהידרציה גבוהה

באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.

נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים

עיצוב קלאסי ו EPI

  • נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
  • נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
  • נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
  • נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
  • לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה

נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",

בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"

נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה

לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה

חלה מבוססת מחמצת קשה – 

נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),

בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,

פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5

בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.

תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד

מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים:

    כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

    הקורס מתאים ל:

    מי אני ומה מביא אותי לפה?

    אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
    נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
    למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
    ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
    כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
    אני נהנית לעבוד עם אנשים,
    ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
    ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
    בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
    כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
    הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
    בטוחים יותר בעצמם,
    והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
    וזה הפרס הכי גדול שלי.

    כמה, מתי ואיפה?

    הקורס מתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.

    מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 18:00 תאריך – 

    05/04/21

    מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט

    בנוסף לכך יתקיימו  אחת לחודש מפגשי זום (סה"כ שלושה מפגשים נוספים) – למעקב ומענה על שאלות עומק

    תאריכי מפגשי זום – 10.5.21, 7.6.21, 5.7.21

    הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת פייסבוק בימים א-ה) – למשך ארבעה חודשים + חודשיים מתנה ממני (הקורס מסתיים רשמית ב 5/9 והתוכן נשאר לכם פתוח לצפייה ל 5 שנים)

    מחיר הקורס:

    199*10 תשלומים = 1990 ש"ח

    מדיניות ביטולים:

    הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבועיים ניסיון" – 

    במידה ותוך שבועיים מיום ההרשמה תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר

    למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)

    לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים:

      כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

      × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות