הקורס המקצועי והיחודי שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים!

בקורס מפורט ומשולב עם עם מפגשים קבוצתיים אונליין, 

מלא תרגול בליווי מלא שלי,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת ומאפים ממחמצת,

במרקמים, ארומה וטעם משגעים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ מקצועי שלי בקבוצת פייסבוק, 

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, 

שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו ומקבלים מקסימום תרגול וכלים להצלחה!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים:

    כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

    מה כולל הקורס?

    • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך ארבעה חודשים + חודשיים מתנה ממני 
    • ארבעה מפגשי זום – אחת לחודש, למענה על שאלות עומק ומעקב אחרי התקדמות
    • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
    • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
    • שלבי עבודה עם לחמים
    • כיצד בנוי קמח
    • סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
    • מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
    • מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
    • מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
    • מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
    • כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
    • בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
    • נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי 
    • נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
    • תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
    • אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
    • נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
    • אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
    • חריצת לחם בהידרציה גבוהה

    באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.

    נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים

    עיצוב קלאסי ו EPI

    • נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
    • נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
    • נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
    • נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
    • לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה

    נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית

    לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

    בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

    מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",

    בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם

    לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

    בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

    מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"

    נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה

    לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה

    חלה מבוססת מחמצת קשה – 

    נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),

    בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,

    פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5

    בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.

    תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד

    מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם

    לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים:

      כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

      הקורס מתאים ל:

      מי אני ומה מביא אותי לפה?

      אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שש וחצי שנים,
      נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
      למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
      ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
      כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
      אני נהנית לעבוד עם אנשים,
      ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
      ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
      בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
      כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
      הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
      בטוחים יותר בעצמם,
      והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
      וזה הפרס הכי גדול שלי.

      כמה, מתי ואיפה?

      הקורס מתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.

      מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 18:00 תאריך – 

      12/10/2021 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט

      בנוסף לכך יתקיימו  אחת לחודש מפגשי זום (סה"כ שלושה מפגשים נוספים) – למעקב ומענה על שאלות עומק

      הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת פייסבוק בימים א-ה וטלפונית במידת הצורך) – למשך ארבעה חודשים. בסיום תנתן תעודת סיום קורס

      מחיר הקורס:

      199*10 תשלומים = 1990 ש"ח

      או 1800 ש"ח לתשלום מזומן (העברה בנקאית)

      מדיניות ביטולים:

      הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבועיים ניסיון" – 

      במידה ותוך שבועיים מיום ההרשמה תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר

      למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)




      כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן 

      קצת תוצרים של תלמידים - אני גאה בהם!!

      לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים:

        כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

        × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות