הקורס האינטראקטיבי והמעשי שיתן לך את כל הכלים לעבודה עם שוקולד והכנת פרלינים ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר

בקורס דיגיטלי מקוצר וממוקד,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תלמדו את כל מה שאפשר וצריך לדעת על עבודה עם שוקולד – 

טמפרור בשלוש טכניקות שונות,

צביעת פרלינים,

הכנת גנאשים לאנרובאז' (פרלינים בטבילה) ומולדינג (פרלינים בתבנית),

ותקבלו כלים לבניית מתכונים משלכם לפרלינים יציבים וטעימים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

איך מתבצע הקורס?

  • בקורס נלמד שישה סוגים של פרלינים - בשתי טכניקות שונות, אנרובאז' ומולדינג
  • עם הרשמתכם לקורס תקבלו גישה למערכת הקורסים ובה סרטוני הסבר והיערכות לקורס - איזה ציוד נדרש ואילו חומרי גלם
  • עם תחילת הקורס ב 26/01/2020 תתקיים שיחת ועידה קבוצתית בתוכנת ה ZOOM שבה רשמית הקורס יתחיל וכל התכנים יפתחו לצפייה
  • ההמלצה היא לצפות קודם כל בשיעורים פעם אחת כדי להבין את התיאוריה
  • לפני הפעם השנייה שאתם צופים ומכינים - מומלץ לבחור סוג שוקולד אחד לעבוד איתו ולהכין 1-2 תבניות פרלינים בו זמנית
  • מכינים שקילות בבית שלכם, ומתחברים למערכת קורסים מסודרת, בזמן שנוח לכם
  • במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה באמצעות קבוצת הוואטסאפ של הקורס
  • באמצע הקורס תיערך פגישת ZOOM קבוצתית נוספת שמטרתה -להעמיק את הידע ולענות על שאלות ובעיות שעלו בעת תהליך התרגול שלכם בבית
  • לקראת סיום הקורס, בתאריך 22/03 - תיערך שיחת סיכום קבוצתית דרך תוכנת ה ZOOM
  • כל התכנים (מתכונים, מענה לשאלות, סרטונים) נשארים שלכם לתמיד ללא הגבלת זמן ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך שלושה חודשים מתחילת הקורס.

מה תעניק לך השתתפות בקורס הפרלינים שלי?

  • כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי של שוקולוטייר מקצועי
  • מתכונים בדוקים ומאוזנים
  • ידע ויכולת להכין ולבנות מתכונים משלכם לפרלינים, בכל טעם ומרקם שתרצו.
  • ידע מקצועי ובטחון להכין פרלינים ברמה מקצועית למכירה ללקוחות.
  • יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם
  • תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
  • גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך זמן לא מוגבל
  • ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים (עד 26/03/2020)
  • תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
  • מחמאות מבני המשפחה שלך שיאכלו פרלינים ברמה בין לאומית

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואסאפ – למשך חודשיים מתחילת הקורס (עד 26/03/2020)
  • שיחת פתיחה, אמצע וסיום קורס קבוצתי – להבהרת כל השאלות שלכם ותחקור מעמיק על סוגיות ובעיות שנתקלתם בהם בבית בעת התרגול של תכני הקורס
  • חוברת מתכונים
  • חוברת ציוד וחומרי גלם נדרשים
  • גישה למערכת קורסים אונליין עם כל השיעורים המוקלטים – ללא הגבלת זמן
  • הנחה ייחודית לנרשמים לרכישת הציוד וחומרי הגלם ב"מר קייק"

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

הקורס מתאים ל:

  • חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
  • קונדיטורים שמעוניינים להמקצע בשוקולד
  • חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
  • כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
  • דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
  • הקורס אינו דורש ידע מוקדם

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שש שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?

לאחר הרשמתכם לקורס, תקבלו גישה למערכת הקורסים שלי ובה תהיה לכם גישה לרשימת הציוד שצריך להצטייד בו לקראת הקורס וסרטוני הסבר ראשוניים בנוגע לקורס ואיך שהוא מתנהל.

הקורס מתחיל ב 26/01 – בשיחת ועידה קבוצתית יחד איתי (דרך ZOOM), בתאריך זה יפתחו לכם לצפייה כל המתכונים והסרטונים

הקורס הוא דיגיטלי ובליווי מלא שלי – טלפונית ובוואטסאפ, למשך חודשיים (עד 26/03/2020)

המחיר של הקורס:

260*3 תשלומים = 780 ש"ח כולל מע"מ

מדיניות ביטולים:

"שבוע ניסיון" – במידה של ביטול עד שבוע מתחילת הקורס (עד 02/02/2020 בחצות) – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו

ביטולים שיבוצעו לאחר מכן – לא ינתן החזרים כספיים

למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת וואטסאפ).

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות