אחת ולתמיד - בואו ללמוד איך להכין ולאפות בצק פריך שלא נופל ונשאר ישר כמו פלס.
הקלתית נופלת לכם באפייה? עדיין מחפשים מתכון לבצק פריך שסוף סוף יהיה פריך, טעים, מפנק, ועדיין - יציב?
עדיין אופים עם משקולות של קטניות כדי שהבצק לא יזוז?
סימן שאתם עובדים עם בצק לא מאוזן ובשיטות מיושנות מאד.
שכחו מכל מה שאתם יודעים על בצק פריך, טארטים וקרמים, והיכונו להתאהב בבצק הפריך וכל האפשרויות הגלומות בו!
אני מזמינה אתכם ללמוד מהבסיס - מה הופך את הבצק הפריך לפלא מענג, שכיף לעבוד איתו וליצור עוד ועוד טארטים מדהימים, ולא רק.
בסדנה המיוחדת הזו אני אקח אתכם צעד צעד, שלב שלב בהכנה והרכבת טארטים מודרניים -
טארטים מרובי שכבות ואלמנטים, בעלי שילובי טעמים מאוזנים והרמוניים, עם מרקמים מפתיעים, שבכל ביס וביס - הטועמים יתפעלו וימטירו אינסוף מחמאות, תוכלו לארח ולמכור טארטים - ברמה הגבוהה ביותר
בסדנה מקצועית ומעמיקה זו תלמדו להכין טארטים ואת הכנת הקרמים והמרקמים הבאים: