ClickCease

סדנת טארטים וטארטלטים מודרניים

אחת ולתמיד - בואו ללמוד איך להכין ולאפות בצק פריך שלא נופל ונשאר ישר כמו פלס.


הקלתית נופלת לכם באפייה?
עדיין מחפשים מתכון לבצק פריך שסוף סוף יהיה פריך, טעים, מפנק, ועדיין - יציב?

עדיין אופים עם משקולות של קטניות כדי שהבצק לא יזוז?

סימן שאתם עובדים עם בצק לא מאוזן ובשיטות מיושנות מאד.

שכחו מכל מה שאתם יודעים על בצק פריך, טארטים וקרמים,
והיכונו להתאהב בבצק הפריך וכל האפשרויות הגלומות בו!


אני מזמינה אתכם ללמוד מהבסיס - מה הופך את הבצק הפריך לפלא מענג,
שכיף לעבוד איתו וליצור עוד ועוד טארטים מדהימים,
ולא רק.

בסדנה המיוחדת הזו אני אקח אתכם צעד צעד, שלב שלב בהכנה והרכבת טארטים מודרניים -

טארטים מרובי שכבות ואלמנטים,
בעלי שילובי טעמים מאוזנים והרמוניים,
עם מרקמים מפתיעים,
שבכל ביס וביס - הטועמים יתפעלו וימטירו אינסוף מחמאות,
תוכלו לארח ולמכור טארטים - ברמה הגבוהה ביותר

בסדנה מקצועית ומעמיקה זו תלמדו להכין טארטים ואת הכנת הקרמים והמרקמים הבאים:

  1. טארט לימון, יוזו ופטל – קלתית בצק פריך לימונית, קרם לימון, גנאש מוקצף יוזו, מרנג פטל
  2. טארט פקאן – קלתית פקאן, קרם פקאן, גנאש שוקולד חלב "גאנה", פקאנים מסוכרים, שנטי פקאן 
  3. טארט בוטנים – בצק ברטון, גנאש שוקולד ודובדבן, גנאש מוקצף בוטנים, ברס בוטנים 
  4. טארט קרמל קפה – בצק פריך קפה, קרמל קפה והל, גנאש קרמל – דולסה, שנטי קרמל מוקצף

נלמד בצק פריך שונה לכל אחד מהטארטים ומה השיקולים לבניית מתכון עם דגשים מיוחדים לכל טארט,

בנוסף – הסדנה כוללת גם הסבר מעמיק על חומרי הגלם והתגובות ביניהם כך שתוכלו לבנות בצקים פריכים משלכם, בלי להסתמך על מתכונים קיימים.

כי כשתבינו את העקרונות – השמים הם הגבול!

איפה? מתי? ואיך?

הסדנה הדיגיטלית מוקלטת ותפתח לכם לצפייה מיד בסיום ההרשמה

הסדנה תישאר לכם פתוחה לצפייה למשך שנה וכן גם הליווי המקצועי שלי ומענה לשאלות (בוואטסאפ) ינתנו במהלך שנה – מיום הרכישה.

מה כוללת הסדנה?

מחיר הסדנה -

הסדנה משווקת כעת ב 50% הנחה - עד סוף נובמבר 2023 -
245 ש"ח במקום
490 ש"ח

להרשמה לסדנה יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לדף התשלום:

רוצים הצצה לתוך הסדנה? פתחתי לכם שיעור אחד לצפייה:

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות