סדנת הפסטות המקצועית שלי

אם תמיד חלמת להכין פסטה מקצועית וטעימה בבית - הגעת למקום הנכון!

תיפרדו יפה מהניוקי הדחוס והפסטה במרקם לא אכיל,
כי פיתחתי מתכונים מדויקים ויחד עם ההדרכה והליווי שלי - מובטחת לכם פסטה שגם מסעדות חולמות להגיש

אני מתרגשת להזמין אתכם לסדנה חדשה, הפעם בדגש על בצקי פסטה ובישול, בה תלמדו להכין את המוצרים הבאים:

1. פטוצ'יני מבצק פסטה סלק ברוטב שמנת חמוצה, סלקים ובזיליקום

2. טורטליני במילוי קרם פסטו-ארטישוק א-לה-רומנה, ברוטב שלוש דלעות ושמנת

3. ניוקי "עננים" ברוטב עגבניות שרי צבעוניות וחמאה

4. בונוס –שיעור מפורט שבו אני אלמד אתכם כיצד להכין את הספוליאטלה שלי – במילוי קרם רבוך ריקוטה ותפוזים

חשוב לקרוא!!!

1. בסדנה נשתמש בקמחים יעודיים לפסטה – שניתן לרכוש בחנויות מתמחות וכן במעדניות

2. יש להצטייד במכונת פסטה ידנית פשוטה כדי להכין את המוצרים (מלבד הניוקי)

3. מדיניות ביטולים – 

עבור הסדנה הדיגיטלית – ניתן לבטל השתתפות עד 48 שעות לאחר הרכישה

4. הגישה לתוכן הדיגיטלי תינתן למשך5 שנים מיום הרכישה, והליווי המקצועי שלי – למשך חודש ימים מיום הרכישה

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות