ClickCease

סדנת מקרונים וקינוחי מקרון – ללא גלוטן

אתם הולכים להפוך למאסטרים ומומחים לאחת העוגיות הכי מורכבות - בעולם הפטיסרי

גם אם כשלתם בעבר ונחלתם אינסוף תסכולים,
זה ממש לא אומר שאתם צריכים לוותר על הכנת מקרונים וכל הקינוחים שאפשר לעשות איתה!

בניתי סדנה חדשה,
שמצולמת ומוקלטת באיכות הגבוהה ביותר,
שבה אני מאגדת ומפרטת את כל הידע שלי להכנה מוצלחת של מקרונים,
בתנאים ביתיים -
עם מיקסר ביתי,
תנור ביתי,
בזמן שנוח לכם, וחומרי גלם שאפשר להשיג בקלות בחנויות אפייה וסופרים

בואו לפתוח עבורכם צוהר לעולם של מרקמים מדויקים,
פטיסרי עילית,
ואפשרויות הכנת קינוחים סופר יצירתיים ומוצרים מבוקשים!

בסדנה מקצועית ומיוחדת זו תלמדו את הטכניקות הבאות:

  1. מקרונים בשיטת מרנג "איטלקי" – השיטה שמבטיחה הצלחה בסבירות מאד גבוהה, מניסיון שלי עם תלמידים שלמדו אצלי
  2. מקרונים בשיטת מרנג "שוויצרי" – שיטה שמאפשרת עבודה בכמות מדויקת וקטנה יחסית של מקרונים, ביחד עם הורדה של כמות הסוכר הנדרשת במתכון הקלאסי.
  3. בסדנה תלמדו עקרונות עבודה נכונים ליצירת גנאשים וגנאשים מוקצפים
  4. תקבלו את כל הניואנסים, הדגשים והטיפים – להצלחה בהכנת מאסת מקרון מוצלחת שאיתה תוכלו לאפות עוגיות אישיות, קינוחים אישיים ואף עוגות גדולות ולהרחיב את היצע הקינוחים – ללא גלוטן שלכם.
  5. הסדנה היא בליווי מקצועי מלא שלי – כך שכל תוצאה שתקבלו בבית – אתם תקבלו גם משוב ודיוק ממני אישית, כדי שתוכלו כל פעם להפיק לקחים ולמידה ולהשתפר בכל ניסיון – הכל כדי שתוכלו לפתח ביטחון בעשייה שלכם

המוצרים שתלמדו להכין במסגרת הסדנה:

  1. מקרון יוזו – מקרון צהוב עם גנאש יוזו
  2. מקרון קפה "קופולה" – מקרון צבוע בקפה, עם גנאש שוקולד חלב ו"קופולה" – "שוקולד" הקפה היחודי משוויץ (תינתן גם גרסת מתכון חלופי עם חומרי גלם במידה ואין לכם "קופולה")
  3. קינוח אישי – מקרון פטל, קונפי ליצ'י פטל וגנאש מוקצף ורדים
  4. קינוח אישי – מקרון פינה קולדה
  5. בתוך חוברת המתכונים תקבלו ממני מספר מתכוני בונוס לעוד מילויים (לא מצולם) – מקרון וניל עם ליבת תות, מקרון ג'נדויה, מקרון פיסטוק, מקרון שומשום/טחינה

קבלו הצצה לתוך הסדנה:

איפה? מתי? ואיך?

הסדנה הדיגיטלית משווקת כעת במחיר מוזל ותיפתח לצפייה עם כל התוכן הכתוב והמצולם ב 10/10/2023

הסדנה כוללת 30 סרטונים של הדרכות מפורטות, מחולקות לשלבים מסודרים וכן הנחייה שלי – מה להכין מתי, מה אפשר להקפיא, מה לא כדאי, וכמה זמן להיערך מראש.

המתכונים מאוגדים בתוך חוברת מתכונים שתוכלו להדפיס וכל שלב הכנה מקושר לסרטון בתוך מערכת הקורסים, כך שתוכלו למצא כל שלב בנפרד ולהתמקד בצורה מאד יעילה בהכנה שלכם.

בנוסף – ברגע שנרשמתם תקבלו קישור לקבוצת הוואטסאפ בה אני אענה על כל שאלה שלכם בנוגע לתוכן של הסדנה

הסדנה תישאר לכם פתוחה לצפייה למשך חמש שנים וכן גם הליווי המקצועי שלי ומענה לשאלות (בוואטסאפ) ינתנו במהלך שנה – מיום הרכישה.

מה כוללת הסדנה?

כמה זה עולה?

הסדנה משווקת במחיר השקה מיוחד

מחיר השקה – 245 ש"ח 

מחיר מלא (אחרי 01/11) – 490 ש"ח


להרשמה לסדנה יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לדף התשלום:

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות