ClickCease

סדנת קינוחים לחגי תשרי 2023


שכחו מהמתכונים הרגילים שלכם, ומכל העוגות והמאפים הבאנליים שהכנתם כבר מיליון פעם,
בחגי תשרי הקרובים יש לכם אפשרות - לחדש ולהפתיע ולהכין מאפים שמכינים בפטיסרי הכי טובים בארץ!

ללמוד להכין דברים חדשים,
לחגוג את היצירתיות שיש בנו,
להשקיע ולאתגר את עצמנו בקינוחים ומאפים מיוחדים,
ולפנק את המשפחות והחברים ביצירות טעימות ויפהייפיות!

אני מזמינה אתכם לסדנת חגי תשרי החדשה שלי,
בה בחרתי להתמקד וללמד אתכם השנה ארבעה מוצרים שתהנו מכל רגע להכין אותם ועוד יותר - מלראות אחרים מתמוגגים מהנראות והטעם!

תתכוננו להנאה צרופה ואינסוף מחמאות!

בסדנה חגיגית ומיוחדת זו תלמדו להכין:

  1. בצק עלים גרמני ("הפוך") אמיתי – שנכין לבד ונלמד כריכת בצק נכונה. אתם ותגלו כמה זה פשוט וקל להכין בצק עלים מושלם! מבצק זה נכין שני מוצרים:
  2. טארט טאטן קלאסי – תפוחים מקורמלים באופן מופתי, עטופים בבצק עלים שכרכנו
  3. מילפיי תפוח מנגו – שכבות של בצק עלים אפוי ומקורמל, וביניהן – פטיסייר וניל, קרם קרמל וקונפי תפוחים ומנגו
  4. טארט לימון החדש שלי! בהדרכה זו תלמידו טכניקה חדשה לאפיית קלתית מבצק פריך, בתוך הקלתית יהיו שלוש שכבות של לימון מענג – פיננסייר לימון, קארד לימון וקארד לימון מוקצף
  5. לחם תפוחים – כזה לחם עוד לא הכנתם ולא אכלתם! לחם עם תפוח, דבש וקינמון – בהדרכה אני מלמדת הן גרסה עם מחמצת והן עם שמרים (למי שלא עובד עם מחמצת)

איפה? מתי? ואיך?

הסדנה הדיגיטלית פתוחה לצפייה מרגע סיום ההרשמה והרכישה!

הסדנה כוללת הדרכות מפורטות, מחולקות לשלבים מסודרים וכן הנחייה שלי – מה להכין מתי, מה אפשר להקפיא, מה לא כדאי, וכמה זמן להיערך מראש.

בנוסף – ברגע שנרשמתם תקבלו קישור לקבוצת הוואטסאפ בה אני אענה על כל שאלה שלכם בנוגע לתוכן של הסדנה

הסדנה תישאר לכם פתוחה לצפייה למשך שנה וכן גם הליווי המקצועי שלי ומענה לשאלות (בוואטסאפ) ינתנו במהלך שנה – מיום הרכישה.

מה כוללת הסדנה?

מחיר הסדנה -

245*2 =

490 ש"ח


מחיר מיוחד עד 11/09 -
390 ש"ח בלבד!

להרשמה לסדנה יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לדף התשלום:

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות