קורס קונדיטוריה מקוצר ותכליתי שיתן לך כלים והבנה להצלחה באפייה ואינסוף מחמאות!

מי מאיתנו לא מכיר את תחושת התסכול הנוראית כשאנחנו "נופלים" על מתכון לא מוצלח שמצאתם ברשת,  וזורקים שעות של עבודה ומצרכים יקרים לפח?

 הגיע הזמן סוף סוף להבין את ה"למה" ולקבל כלים אמיתיים – 

למה מתכון בנוי בצורה מסוימת, 

למה לאפות בחום מסוים, 

למה לעשות דברים בסדר מסוים. 

כי להכל יש סיבה והסבר.

בקורס ממוקד ותכליתי זה, תלמדו להכין קינוחים ומאפים מקצועיים,
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה ותקצרו מחמאות אינספור,

והכי חשוב – סוף סוף תצליחו ותתגברו על כשלונות שחוויתם בעבר כשעבדתם בלי להבין מה אתם עושים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי ונהנים מיחס אישי, קבוצה תומכת והמון מוטיבציה לעשייה!

סיפורי לקוחות

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך הקורס (שלושה חודשים)
  • 5 נושאי ליבה שכל אופה רוצה לדעת לעומק
  • קבוצת פייסבוק סודית שבה יעלו מתכונים, הסברים על חומרי גלם מיוחדים, רשימת הציוד, תחליפים לחומרי גלם וכמובן שידורים ממוקדים איתי במידה בנושאים נוספים.
  • מענה לשאלות שלי – במעמד השיעור
  • מתנה #1 מיוחדת ממניסדנת פסטות – לנרשמים עד 29/04/2021
  • מתנה #2 מיוחדת ממני הרצאה החדשה שלי – "קונדיטוריה יצירתית" (שווי 145 ש"ח) 
  • סה"כ – 10 מפגשים דיגיטליים + הרצאה 
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • נלמד שני סוגים של בצק פריך – שוקולד/וניל וברטון
  • נלמד להכין שני קרמים חשובים ומאד שימושיים – קרם שקדים וקרם פטיסייר
  • נלמד מהו גנאש ואיך להכין אותו נכון
  • נלמד להכין קרמל
  • נלמד לעבוד עם ג'לטין
  • נלמד לעבוד עם פקטין

תוצרים

  • טארט ברטון עם קרם שקדים אפוי, פירות יער וקולי פירות יער
  • טארט שוקולד ג'נדוז'ה – גנאש שוקולד חלב ואגוזי לוז, עם קישוט "טיפת לוז"
  • טארט ברטון עם קרם פטיסייר מסקרפונה ופירות טריים
  • נלמד להכין שלושה סוגים של מוסים (מוס אגוזים, מוס שוקולד, מוס פירות)
  • נלמד להכין קארד לימון
  • נלמד להכין ביסקווי ועוגת ספוג
  • נלמד להכין פרלינה אגוזי לוז
  • נמשיך לעבוד עם ג'לטין

תוצרים

  • קינוח כוס קרם לימון, ספוג פיסטוק, קציפת מסקרפונה ופרחי בזיליקום
  • קינוח כוס מוס פטל, מוס שוקולד מריר, ביסקווי שוקולד, פטל
  • קינוח כוס – קרמו טרופי ומוס פרלינה 
  • נלמד טכניקה של מרנג איטלקי להכנת מקרונים
  • נלמד שלושה סוגים של מילויים – נתרגל הכנת גנאשים וקונפי.
  • נלמד את כל הטיפים והטכניקה לקבלת מקרון מושלם

תוצרים של השיעור:

  • מקרון פסיפלורה ושוקולד חלב
  • מקרון קונפי פטל (פרווה)
  • מקרון פיסטוק
  • למד להכין שני סוגים של בצקי בריוש
  • נלמד את כל התיאוריה והביולוגיה מאחורי בצקי שמרים
  • נלמד להכין קרם פטיסייר פיסטוק מדהים, מילוי שוקולד פרלינה – הכי עסיסי וטעים שיש, ומלית ריקוטה ושוקולד לבן משגעת!
  • נלמד להכין פרלינה אגוזי לוז
  • נלמד לעבוד עם ביגה (סוג של בצק מקדים)

התוצרים של השיעור

  • לחמניות בריוש
  • לחם בריוש לפרנץ' טוסט
  • עוגת "קראנץ" במילוי שוקולד פרלינה אגוזי לוז
  • עוגת "קראנץ" פיסטוק ופירות יער
  • עוגת "קראנץ" במילוי קרם שקדים, קינמון ותפוחים/אגסים

התוצרים של השיעור

  • עוגת לימון וגנאש לימון
  • עוגת קרמל עם שוקולד דולסה בהכנה עצמית
  • עוגת לוז וקראמבל לוז

בונוסים

הרצאה שלי (דיגיטלית) - קונדיטוריה יצירתית
שווי המתנה - 145 ש"ח

סדנת פסטות דיגיטלית לנרשמים בהרשמה מוקדמת עד 29/04/2021
שווי המתנה - 390 ש"ח

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

    ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

    כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

    הקורס מתאים ל:

    מי אני ומה מביא אותי לפה?

    אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
    נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
    למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
    ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
    כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
    אני נהנית לעבוד עם אנשים,
    ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
    ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
    בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
    כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
    הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
    בטוחים יותר בעצמם,
    והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
    וזה הפרס הכי גדול שלי.

    כמה, מתי ואיפה?

    לאחר רכישת הקורס, תקבלו גישה למערכת הקורסים שלי ובה כל הנתונים.

    הקורס הוא דיגיטלי ובליווי מלא שלי – למשך שלושה חודשים מיום רכישת הקורס, התוכן המצולם נשאר זמין לכם ל 5 שנים.

    המחזור הקרוב מתחיל ב 03/05/2021 

    מחיר הקורס  – 

    199*10 = 1990 ש"ח (כולל מע"מ)

    מחיר למשלמים בהעברה בנקאית (תשלום אחד) – 1800 ש"ח

     

    מדיניות ביטולים:

    "שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול אחרי שני השיעורים הראשונים (עד שבוע ממועד תחילת הקורס) – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו

    למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק).

    לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

      ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

      כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

      × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות