קורס קונדיטוריה מקוצר ותכליתי שיתן לך כלים והבנה להצלחה באפייה ואינסוף מחמאות!
מי מאיתנו לא מכיר את תחושת התסכול הנוראית כשאנחנו "נופלים" על מתכון לא מוצלח שמצאתם ברשת, וזורקים שעות של עבודה ומצרכים יקרים לפח?
הגיע הזמן סוף סוף להבין את ה"למה" ולקבל כלים אמיתיים –
למה מתכון בנוי בצורה מסוימת,
למה לאפות בחום מסוים,
למה לעשות דברים בסדר מסוים.
כי להכל יש סיבה והסבר.
בקורס ממוקד ותכליתי זה, תלמדו להכין קינוחים ומאפים מקצועיים,
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה ותקצרו מחמאות אינספור,
והכי חשוב – סוף סוף תצליחו ותתגברו על כשלונות שחוויתם בעבר כשעבדתם בלי להבין מה אתם עושים!
הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי ונהנים מיחס אישי, קבוצה תומכת והמון מוטיבציה לעשייה!

סיפורי לקוחות
מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?
- בטחון בעשייה - אתם סוף סוף הולכים להבין למה עושים דברים בסדר מסוים, למה משתמשים בחומרי גלם מסוימים - להכל יש סיבה! ואני הולכת להכנס איתכם לעומק כך שתוכלו לישם את הידע הזה על אינסוף מתכונים ומוצרים אחרים.
- תקבלו מתכונים בדוקים ומאוזנים במגוון נושאים - מתכונים של קונדיטורים מקצועיים שמותאים למטבח הביתי
- חסכון אדיר בזמן וכסף - במקום לבזבז כסף על חניה, וזמן יקר על נסיעות ופקקים - אתם עושים הכל ומתרגלים הכל, מהרגע הראשון - במטבח הביתי שלכם.
- יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם, לתנור ולמיקסר שלכם
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת עם ליווי ותחקור שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם. אתם תלמדו מכל טעות, ותבינו מה לעשות אחרת בפעם הבאה כדי לקבל תוצאה אופטימלית.
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים מיום הרכישה
- ליווי ותמיכה אישית שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל מאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה
- תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
- תקבלו מסגרת וסביבה תומכת למידה - כך שכל שבוע תוכלו גם ללמוד להכין קינוחים ומאפים חדשים, וגם לפנק את המשפחות שלכם בתוצרים שלמדתם
- תוכלו לחזור שוב ושוב על השיעורים ובכל פעם תבינו דברים נוספים וחדשים - המידע לא הולך לכם לאיבוד, שום דבר לא נשכח, על הכל אתם חוזרים ומפיקים תועלת שהולכת וגדלה בכל פעם שאתם מתאמנים ומכינים שוב את המוצרים שנלמדים בקורס.

איך מתבצע הקורס?
- בקורס נלמד שלושה נושאי ליבה - טארטים (בצק פריך, קרמים, גנאשים), מקרונים מבוססי מרנג איטלקי, מאפי שמרים עם בצק בריוש
- כל נושא מגיע עם חוברת מתכונים להורדה והדפסה לנוחיותכם
- כל נושא מחולק לסרטוני הכנה מוקלטים מראש ומפורטים, על פי שלבי עבודה, בהם אני מסבירה ומדגימה את הטכניקה בצורה כזו שתוכלו להכין ביחד איתי - במקביל לסרטונים.
- אחת לשבועיים יפתח נושא חדש ליבה ללימוד
-
אתם מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, מתי שנוח לכם ובלו"ז שמתאים לכם, מול מערכת הקורסים שלי (אתר אינטרנט מיוחד מוגן סיסמה - ניתן לפתוח בטאבלט, נייד, מחשב) אתם עוצרים את הסרטון כשרוצים -
אתם שולטים בקצב ההתקדמות. רואים שוב ושוב ומבינים לעומק את דגשי העבודה
במידה ויש שאלות וצורך להתייעץ - אני זמינה לכל שאלה בקבוצת פייסבוק מיוחדת של הקורס ולמענה מיידי בוואטסאפ (9:00 - 19:00). כמו כן ניתן לקבל גם מענה טלפוני בתיאום איתי. - אתם מקבלים ממני תוכנית עבודה מומלצת עם חלוקה למשימות, כדי שתוכלו למצות את מקסימום התרגול והידע
- במידה וחסר חומר גלם - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
- כל התכנים (מתכונים, מענה לשאלות, סרטונים ופגישות זום) נשארים שלכם למשך 5 שנים, ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך חודשיים מתחילת הקורס.

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך הקורס (חודשיים)
- חוברות מתכונים מפורטות להורדה והדפסה
- גישה לאתר אינטרנט מיוחד שבו תמצאו מעל 10 שעות של סרטוני הדרכה וידע מפורטים, מסודרים לפי שלבי עבודה – עם הסברים מדוקדקים, שנשארים איתכם ל 5 שנים
- קבוצת פייסבוק סודית + קבוצת וואסטאספ (למענה אונליין) – בהן אתם מתקשרים איתי, שואלים שאלות, מתייעצים ואני מתחקרת את מה שעשיתם ועוזרת לכם להגיע לתוצאה הרצויה – תוך כדי למידה והפקת מסקנות ולקחים.
- מתנה מיוחדת ממני – סדנת בגטים דיגיטלית
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
- נלמד שני סוגים של בצק פריך – שוקולד/וניל וברטון
- נלמד להכין שני קרמים חשובים ומאד שימושיים – קרם שקדים וקרם פטיסייר
- נלמד מהו גנאש ואיך להכין אותו נכון
- נלמד להכין קרמל
- נלמד לעבוד עם ג'לטין
- נלמד לעבוד עם פקטין
תוצרים
- טארט ברטון עם קרם שקדים אפוי, פירות יער וקולי פירות יער
- טארט שוקולד ג'נדוז'ה – גנאש שוקולד חלב ואגוזי לוז, עם קישוט "טיפת לוז"
- טארט ברטון עם קרם פטיסייר מסקרפונה ופירות טריים
- נלמד טכניקה של מרנג איטלקי להכנת מקרונים
- נלמד שלושה סוגים של מילויים – נתרגל הכנת גנאשים וקונפי.
- נלמד את כל הטיפים והטכניקה לקבלת מקרון מושלם
תוצרים של השיעור:
- מקרון פסיפלורה ושוקולד חלב
- מקרון קונפי פטל (פרווה)
- מקרון פיסטוק
- למד להכין בצק בריוש שמתאים לאפיית עוגות ומאפים
- נלמד את כל התיאוריה והביולוגיה מאחורי בצקי שמרים
- נלמד להכין קרם פטיסייר פיסטוק מדהים, מילוי שוקולד פרלינה – הכי עסיסי וטעים שיש, ומלית ריקוטה ושוקולד לבן משגעת!
- נלמד להכין פרלינה אגוזי לוז
התוצרים של השיעור
- עוגת "קראנץ" במילוי שוקולד פרלינה אגוזי לוז
- עוגת "קראנץ" פיסטוק ופירות יער
- עוגת "קראנץ" במילוי קרם שקדים, קינמון ותפוחים/אגסים
בונוס
סדנת בגטים דיגיטלית
שווי המתנה - 95 ש"ח
לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים
ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 050-4575945
כדי להרשם – יש ללחוץ כאן
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם ולהבין *למה* דברים עובדים באופן מסוים
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים להעשיר את היומיום - מבלי לבזבז זמן על נסיעות, חיפושי חניה ובייביסיטר
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם

מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שמונה שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני שמונה שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?
לאחר רכישת הקורס, תקבלו גישה למערכת הקורסים שלי ובה כל הנתונים.
הקורס הוא דיגיטלי ובליווי מלא שלי – למשך חודשיים מיום רכישת הקורס, התוכן המצולם נשאר זמין לכם ל 5 שנים.
מחיר מיוחד בתוקף עד 21/07/2022-
99*10 = 990 ש"ח (כולל מע"מ)
מחיר למשלמים בהעברה בנקאית/ביט (תשלום אחד) – 950 ש"ח
מדיניות ביטולים:
"שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול אחרי שני השיעורים הראשונים (עד שבוע ממועד תחילת הקורס) – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק/וואטסאפ)
ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 050-4575945
כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן
מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה וקונדיטוריה מקצועית
- מתכונים בדוקים ומאוזנים במגוון נושאים
- הבנת ה"למה" - מה עומד מאחורי חומרי הגלם וטכניקת העבודה, כך שתוכלו ליישם את הידע גם במתכונים אחרים.
- יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם, לתנור ולמיקסר שלכם
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים מיום הרכישה
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל מאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה
- תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
- בונוס ייחודי - סדנת בגטים דיגיטלית