הקורס האינטראקטיבי והמעשי שיוביל אותך מרמת חובבת – למקצוענות ומצויינות, בתנאים ובזמן שלך

בקורס דיגיטלי מקוצר וממוקד,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין קינוחים ומאפים מקצועיים,
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

לקוחות מספרות

אני חושבת שזה אדיר השילוב הזה של המתכונים שרשומים כמו שצריך, הסרטונים שלך שאפשר לראות אותם שוב ושוב (ושוב... ושוב...) עד שמבינים והעובדה שאת עונה מהר ונותנת תחושה כאילו יש מישהו לידך. ואני יכולה להכין משהו ולעצור כי אני צריכה להתפנות למשהו אחר ואז להמשיך בזמן שלי ובכלים שלי.
שני רדלי
06/2019
הפורמט הזה גאוני. הייתי בהרבה סדנאות אפיה אבל אין כמו לעבוד בבית עם הכלים שלך והתנור שלך ולקבל ייעוץ בזמן אמת לפי התוצר. לא חוכמה לאפות לחם טוב בסדנת אפיה עם תנור מקצועי ואחר כך לא מצליחים לשחזר את זה בבית.
מעבודה עם שמרים תמיד חששתי ובזכות הליווי שלך נפתח אצלי משהו מרגישה שיותר מבינה מה אני עושה - לא מהבחינה הכימית אלא הטכנית של איך זה אמור להיראות זה קצת כמו כשאני מכינה אורז ולפי המראה והמרקם יודעת אם להוסיף קצת מים להשאיר עוד כמה דקות על האש. קודם נצמדתי להוראות בלי להבין וזה היה יוצא פחות טוב.
נהנית זה לא מילה! זה פשוט מושלם מבחינתי!!
ענת לוי
06/2019
קורס מומלץ מאוד! כשנרשמתי לקורס לפני חודש, לא ידעתי שכל כך אהנה ממנו. נלי, מקצועית ביותר, קונדיטורית בחסד ומרצה בכשרון רב על המוצרים המרכיבים את המתכון, הכימיה ביניהם על מנת שנבין כיצד נוכל בעתיד להרכיב מתכונים משלנו. הסבלנות שלה, ההסברים, הנתינה האין סופית- כל כך חשוב לה שנצליח בכל מה שאנו מכינות שזה מופלא בעיני😍 אני אלה ששואלות ושואלות ונלי בחן רב מסבירה ומייעצת. תשאלו, איך הטעם? מדהים מדהים, אין סוף למחמאות והכי חשוב, הכל מצולם. שכחתם משהו, אל דאגה תמיד תוכלו לשוב ולהביט בנלי המופלאה מסבירה, לשה, מכינה גנאש, קרמל , חמאת אגוזי לוז, קרם פטיסייר מעולם לא נראה קל כל כך שאני אכין מקרונים? הכנת מקרון עכשיו נראה כל כך קל והתוצאה מדהימה כיף כל כך. מבחינתי מדובר במוצר גאוני אין לי ספק נלי שבעהש ארשם בעתיד גם לקורס המורחב ואלמד את כל רזי המקצוע, בעזרתך. אז תודה רבה, הקורס עומד לצערי להסתיים, אך את תשארי בלבי💕❤️🌷
אנטואנט חניה
05/2019
הצטרפתי בדיליי לקורס הדיגיטלי, כך שיצא שפספסתי את 2 השיעורים הראשונים. כעת אני משלימה אותם בזמני השבוע.. אני רוצה לומר שאפו לנלי! למרות שהשלמתי לבד את השיעורים ההקלטות מאוד ברורות והמתכונים ממש מצויינים.
נופר בר נתן
04/2019
אז ככה... ראשית אני חייבת לומר שאת גאונה!! המצאת את הטרנד הבא שיישאר איתנו לנצח - קורס דיגיטלי שונה ומיוחד. ⁦ בתור אחת שכבר למדה בדיגיטלי יכולה לומר בפה מלא - זה שונה, חדיש ומיוחד. אם לא היינו רואים אותך במסך הייתי יכולה להעיד שזה היה כאילו אנחנו בביתך בעוד שיעור מוצלח! כל כך נהניתי מהשיעור הראשון!! הייתי בפינה הפרטית לי, אבל יחד עם זאת את היית מולי וקולך הנעים את הרגע. מבצעת את אשר אמרת בהנאה רבה. והפעם מבצעת באופן מלא!! מאשר להגיע לסדנא שלך ומתוך בחירה מסתכלת יותר ושואלת שאלות. אני חייבת לציין, כיף לשמוע את הסברייך המנומקים! את לא מפספסת שום הסבר חיוני על חומרי הגלם, מה תפקידם ולמה הם חיוניים לאותו מאפה/קינוח.
סמדר ניסים
04/2019
נלי, אני מאוד אוהבת את הפורמט בדיגיטלי ( לא יתמיד יש אפשרות להיות נוכחת אונליין, אבל זאת בעייה שלי שיש הבדלי שעות). כמו כן יש אפשרות לחזור על השיעור שוב ושוב, להקשיב להסברים שלך ולהתחיל להבין תהליכים שונים שמתרחשים בזמן העשייה שלי. עוד דבר נוסף ומאוד חשוב בשבילי שאכפת לך מהתוצר הסופי, ניתוח תהליך אם משהו הלך לא כשורה, עצות מה לעשות כדי שכן תהיה תוצאה מושלמת. אני מאוד מעריכה את הנתינה שלך בתור בלוגרית ועוד יותר בתור מרצה/ מורה לקונדיטוריה. מאוד אשמח בהמשך להצטרף לקורסים נוספים. את מאלצת ( במובן הטוב) להתנסות ולעשות מה שלומדים בשיעור אפילו אם יש איזשהו פחד בפני העשייה. בסדנאות פרונטליות התנסתי במשהו אחד, לא היתה אפשרות להקיף את העשייה ההדגמה והדברים נשכחים. בקיצור אני מאוד ממליצה על הקורס
אלנה יצחקוב
04/2019

איך מתבצע הקורס?

  • בקורס נלמד ארבעה נושאים - טארטים, מקרונים, עוגות ומאפי שמרים וקינוחי כוסות
  • כל נושא מחולק לשני מפגשים מצולמים, כשבמהלך המפגשים אתם מכינים במקביל אלי את כל מה שאני מלמדת.
  • במידה וחסר חומר גלם - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
  • במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה למענה מידי אונליין (עד שעה 22:00, דרך קבוצת וואטסאפ)
  • במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה למשך שלוש שעות מרגע תחילת השיעור למענה מידי אונליין (דרך קבוצת וואטסאפ)
  • כל התכנים (מתכונים, מענה לשאלות, סרטונים) נשארים שלכם לתמיד ללא הגבלת זמן ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך ארבעה חודשים מתחילת הקורס.

מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?

  • כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה וקונדיטוריה מקצועית
  • מתכונים בדוקים ומאוזנים במגוון נושאים
  • ידע ויכולת להכין קינוחים מורכבים
  • יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם, לתנור ולמיקסר שלכם
  • תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
  • גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים מיום הרכישה
  • ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך ארבעה חודשים
  • בונוס ייחודי - סדנת עוגות בחושות
  • תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
  • מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל מאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך הקורס + חודשיים נוספים מתנה ממני
  • שמונה מפגשים אונליין שבהם נלמד ארבעה נושאים סופר חשובים שמהווים בסיס רחב ביותר לעשייה מקצועית
  • קבוצת פייסבוק סודית שבה יעלו מתכונים, הסברים על חומרי גלם מיוחדים, רשימת הציוד, תחליפים לחומרי גלם וכמובן שידורים ממוקדים איתי במידה בנושאים נוספים.
  • מענה לשאלות שלי – במעמד השיעור
  • מתנה #1 מיוחדת ממניסדנת עוגות בחושות (שווי 390 ש"ח)
  • מתנה #2 מיוחדת ממני הרצאה החדשה שלי – "קונדיטוריה יצירתית" (שווי 145 ש"ח) 
  • סה"כ – 10 מפגשים דיגיטליים + הרצאה 
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • נלמד שני סוגים של בצק פריך – שוקולד/וניל וברטון
  • נלמד להכין שני קרמים חשובים ומאד שימושיים – קרם שקדים וקרם פטיסייר
  • נלמד מהו גנאש ואיך להכין אותו נכון
  • נלמד להכין קרמל
  • נלמד לעבוד עם ג'לטין
  • נלמד לעבוד עם פקטין

תוצרים

  • טארט ברטון עם קרם שקדים אפוי, פירות יער וקולי פירות יער
  • טארט שוקולד ג'נדוז'ה – גנאש שוקולד חלב ואגוזי לוז, עם קישוט "טיפת לוז"
  • טארט ברטון עם קרם פטיסייר מסקרפונה ופירות טריים
  • נלמד להכין שלושה סוגים של מוסים (מוס גבינה, מוס שוקולד, מוס פירות)
  • נלמד להכין קארד לימון
  • נלמד להכין ביסקווי ועוגת ספוג
  • נלמד להכין בישקוטי
  • נמשיך לעבוד עם ג'לטין

תוצרים

  • קינוח כוס קרם לימון, ספוג פיסטוק, קציפת מסקרפונה ופרחי בזיליקום
  • קינוח כוס מוס פטל, מוס שוקולד מריר, ביסקווי שוקולד, פטל
  • קינוח כוס – מוס מסקרפונה ובישקוטי
  • נלמד טכניקה של מרנג איטלקי להכנת מקרונים
  • נלמד שלושה סוגים של מילויים – נתרגל הכנת גנאשים וקונפי.
  • נלמד את כל הטיפים והטכניקה לקבלת מקרון מושלם

תוצרים של השיעור:

  • מקרון פסיפלורה ושוקולד חלב
  • מקרון קונפי פטל (פרווה)
  • מקרון פיסטוק
  • למד להכין שני סוגים של בצקי בריוש
  • נלמד את כל התיאוריה והביולוגיה מאחורי בצקי שמרים
  • נלמד להכין קרם פיסטוק ומילוי שוקולד פרלינה
  • נלמד להכין פרלינה אגוזי לוז
  • נלמד לעבוד עם פוליש (סוג של בצק מקדים)

התוצרים של השיעור

  • בריוש תפוז על בסיס פוליש
  • עוגת "קראנץ" במילוי שוקולד פרלינה אגוזי לוז
  • עוגת "קראנץ" פיסטוק ופירות יער
  • עוגת "קראנץ" במילוי קרם שקדים, קינמון ותפוחים/אגסים

בונוסים - בשווי 535 ש"ח

השתתפות בהרצאה שלי - קונדיטוריה יצירתית
שווי המתנה - 145 ש"ח

סדנת עוגות בחושות דיגיטלית
שווי המתנה - 390 ש"ח

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

הקורס מתאים ל:

  • חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
  • חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
  • כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
  • דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
  • אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
  • הקורס אינו דורש ידע מוקדם

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?

לאחר רכישת הקורס, תקבלו גישה למערכת הקורסים שלי ובה כל הנתונים.

הקורס הוא דיגיטלי ובליווי מלא שלי – טלפונית ובוואטסאפ למשך ארבעה חודשים מיום רכישת הקורס

 

מחיר הקורס 1990 ש"ח (כולל מע"מ)

 

מדיניות ביטולים:

"שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול אחרי שני השיעורים הראשונים (עד שבוע ממועד תחילת הקורס) – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו

למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת ווואטסאפ).

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

קורס פטיסרי מורחב

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות