ClickCease

סדנת אפייה בטאבון

אם יש ברשותכם טאבון - זו הסדנה בשבילכם!

אתם הולכים ללמוד להוציא את המקסימום מהטאבון הביתי שלכם, וללמוד להכין בצקים מקצועיים,
להבין שלבי עבודה שונים של הבצק,
ואיך לאפות ארוחות שלמות בטאבון ולהפוך אותו לכלי מדהים לאירוח והפקת ארוחות מדהימות למשפחה ולחברים!

בסדנה נכין ביחד:

  1. פיצות – נכין ביחד בצק פיצה בתפיחה ארוכה – החל משלב הכנת הבצק המקדים (מבוסס שמרים), תלמדו לישה נכונה, איך לזהות שהבצק מוכן לשלב הבא, פתיחת בצק ודגשים לאפייה נכונה של פיצה בטאבון. נכין ביחד את רוטב הביאנקה שלי ואני אלמד אתכם את קיצור הדרך המושלם שלי לרוטב עגבניות
  2. פיתות בטאבון – נכין ביחד סוג נוסף של בצק (תפיחה קצרה), ועליו תתאמנו על רידוד, ותפיחה מספקת כך שיצא לכם "כיס" מושלם
  3. פוקאצ'ה בטאבון – הסוד הוא בבצק הנכון! עם או בלי תוספות, פוקאצ'ה היא מלכת האירוח!
  4. קלצונה שוקולד ולוז – הקינוח המושלם בטאבון
הסדנה היא מעשית! כולם נוגעים בבצק, עושים, מבשלים ובסוף אוכלים ביחד את מה שהכנו.
בסדנה נעבוד עם קמחים יעודיים לפיצה, בדגש של עבודה בכמויות ביתיות, עם ציוד ביתי, מיקסר ביתי ותהליכים ידניים שמתאימים לכל בית שיש בו טאבון.

איפה? מתי? ואיך?

19/8, יום שישי 09:00 – 13:00

זו סדנה פרונטלית – בביתי בפתח תקווה

הסדנה מוגבלת ל 6 משתתפים בלבד 

בביתי חיים חתולים – נא לקחת בחשבון במידה ויש אלרגיה

ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 48 שעות לפני תחילתה. במידה ובוצע ביטול לאחר מכן – לא ינתן החזר כספי

מה כוללת הסדנה?

מחיר הסדנה - 590 ש"ח

להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

    תשובות לשאלות נפוצות

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות