גאלט בצק פריך, במילוי פלפלים קלויים, גבינות ועגבניות לחות – גרסה פשוטה וקלה להכנה של קיש ללא שוליים
טארט ברולה לבנה וזעפרן בקלתית מבצק משוחזר של פיתה וזעתר – הטארט הכי יצירתי ומיוחד שיצרתי, שילוב טעמים חמצמץ, מתוק משולב תבלינים – אין אורח אחד שישאר אדיש לטארט הזה
איפה? מתי? ואיך?
תבחרו מה נוח לכם – סדנה פרונטלית בתאריך 22/05/2020 בפתח תקווה (יום שישי החל משעה 9:00) – עד 6 משתתפים או
עבור סדנה דיגיטלית – ניתן לבטל הרשמה עד 48 שעות אחרי הרישום לסדנה
עבור סדנה פרונטלית – ניתן לבטל הרשמה עד 48 שעות לפני מועד הסדנה. במידה והביטול נעשה בהתראה קצרה מ 48 שעות לפני הסדנה הפרונטלית – לא ינתן החזר כספי, אך תינתן גישה לסדנה הדיגיטלית על כל הכלול בכך.
למשתתפי הסדנה הפרונטלית – שימו לב, הסדנה נערכת בביתי, בו גרות שתי חתולות! יש לקחת בחשבון במקרה של אלרגיה חמורה (הן יהיו סגורות בחדר ולא יצאו לחלל הסדנה)