את חג שבועות הקרוב - אם אופים איתי, מהבית שלכם, בנוחות שלכם ומכינים במו ידיכם תוצרים מקצועיים שירשימו את האורחים שלכם
בסדנת שבועות בת שני מפגשים דיגיטליים מוקלטים בוידיאו,
אתם אופים במקביל להסברים מפורטים והדגמה שלי,
בזמן שנוח לכם, בבית שלכם, בנוחות ועם הכלים שלכם.
לפני השיעור אתם עושים שקילות לפי ההנחיות שלי וחוברת המתכונים של הסדנה,
ומכינים לפי הסדר ביחד איתי.
בסיום שני המפגשים יהיו לכם ארבעה תוצרים מקצועיים, יצירתיים ומיוחדים – מוכנים לשבועות
היכונו להרשים את האורחים שלכם ברמה אחרת.
אם עולה שאלה או התייעצות – אני אתכם במענה בוואטסאפ.
הכל מאפים מקצועיים מעשה ידיכם!

לקוחות מספרות על הפורמט הדיגיטלי ועל הסדנה
ונרשמתי!!! ואיזה כייף שנרשמתי!!
בחמש שעות של סדנה (שהתחלקו לשעתיים וחצי ביומיים)
למדנו להכין 4 מאפים שונים.
ואיזה מאפים!! אחד יותר גאוני מהשני, זעתר,זעפרן,ליצ׳י, פיתה.. חומרי גלם מיוחדים אבל קלים להשגה,גם כלי העבודה מותאמים למטבח הביתי.
הכי כייף לעבוד במטבח הביתי,עם התנור שלי והכלים שלי.
(בשקט שלי......) כשאני יודעת שיהיו לי פה גם בפעם הבאה שאחליט להכין את המאפים. כשגרתי בארץ הייתי משתתפת בסדנאות אפייה כל הזמן,וגם למדתי קונדיטוריה באחד מבתי הספר הגדולים בישראל.
אבל עכשיו כשאני בארה״ב אין לי את היכולת להגיע מתי שבא לי לארץ,ולצערי,אני לא ממש מתחברת לקונדיטוריה האמריקאית.
עכשיו יש לי פתרון !!! אני יכולה להיות פה וללמוד עם נלי כאילו אני בארץ:-)
תענוג!!!!
הסדנה הדיגיטלית לגמרי נותנת מענה לצורך שלי והשוס הוא שהיא מוקלטת ונשלחת אליי,ככה שאני יכולה לחזור עליה שוב ושוב.
זה גאוני!! וזה עובד!!!
נלי יקרה,תודה עלייך ועל החידוש שאת מביאה לעולם הזה.
את חשובה.
קנית לך לקוחה קבועה


איך מתבצעת הסדנה?
- בסדנה נלמד להכין ארבעה תוצרים:
- רולדה ז'קונד פיסטוק, במילוי קרם פטל וליצ'י ומוס ריקוטה ורדים
- טארט קרם ברולה לבנה וזעפרן, בקלתית מבצק משחוזר של פיתה בזעתר
- מאפה כוסמין גלילי - במילוי גבינות ועשבי תבלין ארצישראליים
- גאלט בצק פריך עם פלפלים קלויים, גבינות ועגבניות שרי לחות
- כל נושא מחולק לשני מפגשים מצולמים, כשבמהלך המפגשים אתם מכינים במקביל אלי את כל מה שאני מלמדת.
- לפני שיעור מכינים שקילות בבית שלכם, ומתחברים למערכת קורסים מסודרת, ומכינים. מומלץ לצפות גם בשיעור לפני ההכנה כדי להבין מה יהיה סדר הדברים ועקרונות כלליים.
- במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, ובמידה ויש שאלה ניתן להתייעץ איתי בוואטסאפ, ולמשך חודש מיום רכישת הסדנה.
- אתם צופים מתי שנוח לכם ומכינים מתי שנוח לכם.
- כל התכנים (מתכונים, סרטונים) נשארים פתוחים לגישה שלכם למשך שנה מרכישת הסדנה

הסדנה מתאימה ל:
- חובבי אפייה שרוצים להפתיע את האורחים/מארחים שלהם במאפים יחודיים שטרם נתקלו בהם
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
- הסדנה אינה דורשת ידע מוקדם
כמה, מתי ואיפה?
הסדנה היא בת שני שיעורים מצולמים – אתם צופים מתי שנוח לכם,
כל שיעור נמשך כשעתיים לערך, ופתוח לצפייה שלכם החל מרגע הרכישה, ביחד עם חוברת מתכונים מפורטת.
הגישה לתוכן המוקלט – ניתנת למשך שנה,
והליווי המקצועי בווטאסטפ – למשך חודש מיום רכישת הסדנה
חוברת המתכונים – ניתנת להדפסה והורדה ונשארת שלכם!
מחיר הסדנה הדיגיטלית – 390 ש"ח
כדי להרשם לסדנה – יש ללחוץ כאן