את חג שבועות הקרוב - אם אופים איתי, מהבית שלכם, בנוחות שלכם ומכינים במו ידיכם תוצרים מקצועיים שירשימו את האורחים שלכם

בסדנת שבועות בת שני מפגשים דיגיטליים מוקלטים בוידיאו,

אתם אופים במקביל להסברים מפורטים והדגמה שלי,

בזמן שנוח לכם, בבית שלכם, בנוחות ועם הכלים שלכם.

לפני השיעור אתם עושים שקילות לפי ההנחיות שלי וחוברת המתכונים של הסדנה,

ומכינים לפי הסדר ביחד איתי.

בסיום שני המפגשים יהיו לכם ארבעה תוצרים מקצועיים, יצירתיים ומיוחדים – מוכנים לשבועות 

היכונו להרשים את האורחים שלכם ברמה אחרת. 

אם עולה שאלה או התייעצות – אני אתכם בקבוצת הוואטסאפ של הסדנה.

הכל מאפים מקצועיים מעשה ידיכם!

לקוחות מספרות על הפורמט הדיגיטלי ועל הסדנה

שראיתי את הפרסום לסדנת שבועות אונליין של נלי חשבתי לעצמי,הנה משהו שאני אוהבת לעשות אבל תמיד דוחה מפאת חוסר בזמן. הפעם זה אפשרי! 
ונרשמתי!!! ואיזה כייף שנרשמתי!!
בחמש שעות של סדנה (שהתחלקו לשעתיים וחצי ביומיים) 
למדנו להכין 4 מאפים שונים.
ואיזה מאפים!! אחד יותר גאוני מהשני, זעתר,זעפרן,ליצ׳י, פיתה.. חומרי גלם מיוחדים אבל קלים להשגה,גם כלי העבודה מותאמים למטבח הביתי.
הכי כייף לעבוד במטבח הביתי,עם התנור שלי והכלים שלי. 
(בשקט שלי......) כשאני יודעת שיהיו לי פה גם בפעם הבאה שאחליט להכין את המאפים. כשגרתי בארץ הייתי משתתפת בסדנאות אפייה כל הזמן,וגם למדתי קונדיטוריה באחד מבתי הספר הגדולים בישראל.
אבל עכשיו כשאני בארה״ב אין לי את היכולת להגיע מתי שבא לי לארץ,ולצערי,אני לא ממש מתחברת לקונדיטוריה האמריקאית.
עכשיו יש לי פתרון !!! אני יכולה להיות פה וללמוד עם נלי כאילו אני בארץ:-)
תענוג!!!!

הסדנה הדיגיטלית לגמרי נותנת מענה לצורך שלי והשוס הוא שהיא מוקלטת ונשלחת אליי,ככה שאני יכולה לחזור עליה שוב ושוב.
זה גאוני!! וזה עובד!!! נלי יקרה,תודה עלייך ועל החידוש שאת מביאה לעולם הזה.
את חשובה. קנית לך לקוחה קבועה😊

רינת ירימי מורד
הצטרפתי בדיליי לקורס הדיגיטלי, כך שיצא שפספסתי את 2 השיעורים. כעת אני משלימה אותם בזמני ואלו התוצרים של שניים מתוך שלושת הטארטים (טארט השוקולד יבוא בהמשך השבוע). אני רוצה לומר שאפו לנלי! למרות שהשלמתי לבד את השיעורים ההקלטות מאוד ברורות והמתכונים ממש מצויינים.
נופר בר נתן
אז ככה... ראשית אני חייבת לומר שאת גאונה!! המצאת את הטרנד הבא שיישאר איתנו לנצח - קורס דיגיטלי שונה ומיוחד. ⁦ בתור אחת שכבר למדה בדיגיטלי יכולה לומר בפה מלא - זה שונה, חדיש ומיוחד. אם לא היינו רואים אותך במסך הייתי יכולה להעיד שזה היה כאילו אנחנו בביתך בעוד שיעור מוצלח! כל כך נהניתי מהשיעור הראשון!! הייתי בפינה הפרטית לי, אבל יחד עם זאת את היית מולי וקולך הנעים את הרגע. מבצעת את אשר אמרת בהנאה רבה. והפעם מבצעת באופן מלא!! מאשר להגיע לסדנא שלך ומתוך בחירה מסתכלת יותר ושואלת שאלות. אני חייבת לציין, כיף לשמוע את הסברייך המנומקים! את לא מפספסת שום הסבר חיוני על חומרי הגלם, מה תפקידם ולמה הם חיוניים לאותו מאפה/קינוח.
סמדר ניסים
נלי, אני מאוד אוהבת את הפורמט בדיגיטלי ( לא יתמיד יש אפשרות להיות נוכחת אונליין, אבל זאת בעייה שלי שיש הבדלי שעות). כמו כן יש אפשרות לחזור על השיעור שוב ושוב, להקשיב להסברים שלך ולהתחיל להבין תהליכים שונים שמתרחשים בזמן העשייה שלי. עוד דבר נוסף ומאוד חשוב בשבילי שאכפת לך מהתוצר הסופי, ניתוח תהליך אם משהו הלך לא כשורה, עצות מה לעשות כדי שכן תהיה תוצאה מושלמת. אני מאוד מעריכה את הנתינה שלך בתור בלוגרית ועוד יותר בתור מרצה/ מורה לקונדיטוריה. מאוד אשמח בהמשך להצטרף לקורסים נוספים. את מאלצת ( במובן הטוב) להתנסות ולעשות מה שלומדים בשיעור אפילו אם יש איזשהו פחד בפני העשייה. בסדנאות פרונטליות התנסתי במשהו אחד, לא היתה אפשרות להקיף את העשייה ההדגמה והדברים נשכחים. בקיצור אני מאוד ממליצה על הקורס
אלנה יצחקוב

איך מתבצעת הסדנה?

הסדנה מתאימה ל:

כמה, מתי ואיפה?

הסדנה היא בת שני שיעורים מצולמים – אתם צופים מתי שנוח לכם,

כל שיעור נמשך כשעתיים לערך, ופתוח לצפייה שלכם החל מרגע הרכישה, ביחד עם חוברת מתכונים מפורטת.

הגישה לתוכן המוקלט – ניתנת ל 5 שנים,

והליווי המקצועי בווטאסטפ – למשך חודש מיום רכישת הסדנה

 

מחיר הסדנה הדיגיטלית – 390 ש"ח 

כדי להרשם לסדנה – יש ללחוץ כאן

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות