גם אם אתם הכי עסוקים בעולם, 10 דקות ביום זה כל מה שאתם צריכים ויש לכם מחמצת משגשגת!
אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה ותרגול ביחד איתי,
פעילות שתמשך שבוע בקבוצת וואטסאפ שקטה ובמייל.
במהלך השבוע הזה – אני אלמד אתכם בסדרה של סרטונים קצרים וממוקדים, איך לבסס מחמצת בשבוע אחד בלבד, ובסיום הפעילות – גם נאפה איתה את לחם המחמצת הראשון שלכם!
אתם תקבלו את הכלים והידע בצורה הכי יעילה וממוקדת, כדי להמשיך לתחזק את המחמצת ולאפות את הלחמים שלכם,
באופן שוטף ועקבי, עם מחמצת שגידלתם במהלך השבוע,
בקלות ובלי שום תקלות!
10 דקות ביום. זהו.
אין צורך בידע מקדים – ההדרכה מתאימה לכל רמות הניסיון, ולציוד שיש בכל בית,
בין אם אתם שנים עובדים עם מחמצת, בין אם ניסיתם לבסס אותה ונכשלתם,
או שמעולם לא הכנתם לחם –
כולם מוזמנים!
מה תקבלו מההשתתפות בפעילות?
אני אנחה אתכם בסרטונים קצרים וממוקדים, מדי יום – ואראה לכם איך אפשר לבסס מחמצת בקלות, עם אחוזי הצלחה גבוהים, ולאפות מהרגע הראשון שהיא מוכנה – לחם טעים, מזין ובריא!
תלמדו מה צריך לעשות בכל יום – כדי לבסס את המחמצת
תלמדו טכניקה ליצירת בצק לחם – פשוט וללא לישה, עם מינימום עבודה (כ 15 דקות עבודה נטו על הבצק),
תלמדו טכניקה לעיצוב ואפייה
תקבלו ידע מעשי ותרגול כדי שתוכלו לתחזק מחמצת ולאפות איתה לחם מחמצת אמיתי, נקי מתוספים ומשמרים, משובח ובריא בבית שלכם – מלא טעם, קראסט וארומה
תקבלו חוברת עם מתכון מדויק ומפורט והנחיות ברורות מצולמות סרטוני הדרכה קצרים וממוקדים (דקה עד שתי דקות לסרטון) –
תקבלו גישה לסרטונים במייל שלכם
במהלך השבוע תוכלו להתייעץ ולשתף אותי בתהליך ביסוס המחמצת במייל – תוכלו לשלוח לי שאלות, ואני אתן מענה לשאלות
איך עובדת פעילות ההדרכה בלייב ומה הלו"ז?
כל הפעילות נערכת במייל
עם ההרשמה – תקבלו קובץ עם הסבר כתוב על איזה קמחים צריך ואיזה ציוד נדרש לטובת הפעילות
החל מרגע הרשמה, ולמשך שבוע – מדי יום תקבלו סרטון קצר עם הנחיות – במייל
אתם תבצעו את ההנחיות שבסרטון,
ומדי יום אענה באופן פרטני על השאלות ששלחתם לי במייל
לקראת סיום הפעילות – תקבלו הנחיות מצולמות בוידיאו קצרים על איך להכין את הלחם מחמצת הראשון שלכם עם המחמצת החדשה שביססתם,
וכן בסיום הפעילות – סרטון שמסכם עבורכם – איך להמשיך לתחזק אותה ולאפות איתה.
הפעילות מתחילה מיד עם ההרשמה שלכם!
מה נדרש בשביל להשתתף בפעילות?
דברים שיש בכל בית של אופים ביתיים!
קמח לבן פשוט, קמח שיפון, קצת מלח – וזהו!
את הבצק אנחנו נלוש ידנית – אין צורך במיקסר, ונאפה בתנור ביתי רגיל!
ניתן לעבוד עם סלסלת התפחה יעודית ללחם,
אבל אני אראה גם איך אפשר לעבוד עם תבנית אינגליש קייק רגילה ומגבת בד רב פעמית.
זהו!
הכי פשוט, הכי בסיסי, הכי ביתי
כמה זה עולה?
כדי לאפשר לכמה שיותר אנשים – להשתתף ולהנות מידע איכותי וללמד אתכם לאפות לחמי מחמצת בבית,
אני מנגישה את הפעילות הזו – בחינם!
להרשמה לפעילות יש למלא את הפרטים ומיד תתחילו לקבל ממני את ההדרכות - במייל