אתם סוף סוף הולכים למצא זמן ולהקדיש זמן - למה שאתם הכי אוהבים לעשות!
ללמוד לאפות לחם כמו מקצוענים, לתרגל ולהבין לעומק מה אתם עושים - וכל זה מבלי לצאת מהבית
בקורס דיגיטלי מוקלט שתוכלו לצפות ולעשות בזמן שנוח לכם,
תוכלו למקד את הזמן והאנרגיה שלכם – בעשייה ואפייה, ולקבל תרגול מעשי,
שיהפוך את הזמן שאתם משקיעים באפייה, תרגול ולמידה – ליעיל, מלא הפקת לקחים ובונה בטחון והבנה מעמיקה של הלחם והמחמצת.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול" ורואים תוכן מוקלט,
אלא קורס מותאם למטבח שלכם, וכזה שדרכו תבנו את הבסיס להמשך אפיית לחמי ומאפי מחמצת – וההתמדה באפייה.
הקורס מתאים לאנשים שזמנם יקר להם, ולמטבח האישי שלכם שיש בו תנור ביתי רגיל

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי
איך מתבצע הקורס?
-
מיד עם ההרשמה אתם תקבלו גישה למערכת הקורסים, ובה כל השיעורים המוקלטים והמתכונים וההסברים הכתובים
-
הקורס מתחיל מפרק תיאורתי - מאד משמעותי, וסרטונים יומיומיים לביסוס המחמצת. כבר לאחר שבוע של ביסוס מחמצת תוכלו להכין את הלחם הראשון של הקורס - לחם כפרי קלאסי
-
מדי שבוע נתחיל ללמוד לחם או מאפה חדש (ראו רשימה בהמשך הדף) - סה"כ בקורס תלמדו 12 לחמים ומאפים שונים + בונוס - קרואסון מחמצת
-
במהלך הקורס - אתם תוכלו להתייעץ ולשאול אותי שאלות - באמצעות המייל, לשתף בתמונות ולקבל פידבק כדי לדייק את המוצרים והלחמים שלכם
-
כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים פתוחים לצפייה למשך 5 שנים ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה, במייל, למשך ארבעה חודשים מתחילת הקורס.
מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?
- יכולת וידע לבנות לו"ז לאפייה של לחמים ותחזוקת מחמצת - שמתאים לחיים העסוקים שלכם
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפיית לחמים מקצועית - בתנאים ביתיים וללא כלים מיוחדים
- כלים לבניית מתכונים משלכם ללחמים ומאפים מבוססי מחמצת
- ידע והבנת המחמצת, איך היא פועלת, איך נכון לתחזק אותה, איך "מבינים" אותה ובונים ממנה מאפים טעימים ואווריריים
- הבנה מעמיקה בקמחים שונים וההבדל ביניהם
- הנאה וסיפוק מהעשייה שלכם, ריפוי בעיסוק
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך ארבעה חודשים - במייל
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל לחמים ומאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה
- ידע ובטחון - לבנות לחמים משלכם, ולשחק עם קמחים ושילובים!

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות במייל – למשך ארבעה חודשים מיום רכישת הקורס
- תוכן מוקלט וערוך, מסודר בסרטונים ברורים – החל משלב ביסוס המחמצת, ודרך 13 מוצרים שונים, לרבות – ביסוס מחמצת קשה שתוכלו לאפות איתה מאפים כמו עוגות קראנץ, קרואסונים, חלות ועוד!
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים שתלמדו להכין:
- שלבי עבודה עם לחמים
- כיצד בנוי קמח
- סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
- מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
- מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
- מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
- מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
- כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
- בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
- נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי
- נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
- תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
- אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
- נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
- אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
- חריצת לחם בהידרציה גבוהה
באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.
נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים
עיצוב קלאסי ו EPI
- נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
- נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
- נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
- נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
- לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה
נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית
לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח
בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,
מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",
בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם
לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח
בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,
מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"
נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה
לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה
חלה מבוססת מחמצת קשה –
נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),
בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,
פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5
בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.
תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד
מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם
הקורס מתאים ל:
- אנשים עסוקים שרוצים לשלב אפייה בחיי היומיום שלהם ושזמנם יקר להם
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד אפייה ואת נושא לחמי המחמצת ברמה גבוהה
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה עשר שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן"
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי – אבל ללחמי מחמצת ומאפים יש לי פינה מיוחדת בלב.
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי!

כמה, מתי ואיפה?
מיד עם ההרשמה – הקורס יפתח לכם לצפייה מיידית!
הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש ונשארים פתוחים למשך 5 שנים,
בליווי מלא שלי במייל – למשך ארבעה חודשים.
מחיר הקורס:
295 * 4 תשלומים ללא ריבית =
1,180 ש"ח