הקורס המקצועי והיחודי שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים,
בבית שלכם ובזמן שנוח לכם!

אם אתם בעלי ניסיון בעבודה ותחזוקת מחמצת,

אופים לחמים ורוצים להעמיק את הידע שלכם ולקבל עוד טכניקות והכרות עם קמחים ועולם האפייה המתוקה עם מחמצת,

זה הקורס בשבילכם!

בקורס דיגיטלי מפורט ומשולב עם עם תמיכה וליווי, 

שמאפשר לכם תרגול בסביבה הביתית שלכם, ותחקור טעויות ביחד איתי,

תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת במרקם פתוח ומאפים ממחמצת קשה,

במרקמים, ארומה וטעם משגעים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית – משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ מקצועי שלי בזמן אמת בקבוצת וואטסאפ + 3 מפגשי זום קבוצתיים להעשרת הידע והכלים שלכם.

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד אפייה מקצועי, 

שבה אתם כל תלמיד מקבל יחס אישי וזוכה לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו ומקבלים מקסימום תרגול וכלים להצלחה!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

איך מתבצע ומתנהלת הלמידה קורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת למתקדמים?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ שתהיה פעילה למשך כחודשיים 
  • שלושה מפגשי זום – בערך אחת לחודש, למענה על שאלות עומק, העשרת ידע, ומעקב אחרי התקדמות
  • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:

נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית – בבצק סופר מאתגר

בריוש ה"ענן" שלי – מאפה מתוק, עתיר חמאה, במרקם הכי רך שאי פעם טעמתם, מותפח באמצעות מחמצת נוזלית ופוליש (בצק מקדים מבוסס שמרים)

לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",

בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם ונעבוד עם קיפולי "למינציה"

ככל הנראה הלחם הטעים ביותר בקורס!

זהו סוג לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח

בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח, על זיהוי נקודת המוכנות של הבצק,

מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"

נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה

לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה

חלה מבוססת מחמצת קשה – 

נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),

בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,

פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5

בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.

תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד – עם כלים ביתיים בלבד! לא צריך מרדדת בשביל קרואסון מושלם

מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם

הקורס מתאים ל:

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני תשע שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?

מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 18:00 תאריך – 

21/6/2022 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט (ההקלטה תשלח לכל המשתתפים)

בנוסף לכך יתקיימו  אחת לחודש מפגשי זום (סה"כ שלושה מפגשים נוספים) – למעקב ומענה על שאלות עומק

הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ בימים א-ו וטלפונית במידת הצורך) – למשך חודשיים

מחיר הקורס:

 990 ש"ח למשלמים באשראי – עד 4 תשלומים

או 950 ש"ח לתשלום מזומן (העברה בנקאית או ביט/פייבוקס למספר 054-3183032)

מדיניות ביטולים:

הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבוע ניסיון" – 

במידה ותוך שבוע מיום תחילת הקורס תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר

למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)

שאלות נפוצות ותשובות

להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

    קצת תוצרים של תלמידים - אני גאה בהם!!

    להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

      × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות