הקורס המקצועי והיחודי שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים,
בבית שלכם ובזמן שנוח לכם!
אם אתם בעלי ניסיון בעבודה ותחזוקת מחמצת,
אופים לחמים ורוצים להעמיק את הידע שלכם ולקבל עוד טכניקות והכרות עם קמחים ועולם האפייה המתוקה עם מחמצת,
זה הקורס בשבילכם!
בקורס דיגיטלי מפורט ומשולב עם עם תמיכה וליווי,
שמאפשר לכם תרגול בסביבה הביתית שלכם, ותחקור טעויות ביחד איתי,
תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת במרקם פתוח ומאפים ממחמצת קשה,
במרקמים, ארומה וטעם משגעים!
הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית – משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ מקצועי שלי בזמן אמת בקבוצת וואטסאפ + 3 מפגשי זום קבוצתיים להעשרת הידע והכלים שלכם.
אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד אפייה מקצועי,
שבה אתם כל תלמיד מקבל יחס אישי וזוכה לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו ומקבלים מקסימום תרגול וכלים להצלחה!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי
איך מתבצע ומתנהלת הלמידה קורס?
- בסיום ההרשמה אתם מקבלים גישה למערכת הקורסים, ובה כל השיעורים המוקלטים והמתכונים וההסברים הכתובים + נכנסים לקבוצת וואטסאפ של הקורס
- בתאריך 21/6/22 יתקיים מפגש אונליין קבוצתי (ב ZOOM) ובו נתחיל רשמית את הקורס - בשיחת הכרות ופתיחה (יוקלט וישלח למשתתפים)
- מדי שבוע נתחיל ללמוד מוצר חדש - כל שבוע תלמדו להכין לחם או מאפה שונה (ראו רשימה למטה) - סה"כ בקורס תלמדו 9 מוצרים שונים
- במידה וחסר קמח כלשהו או ציוד/תבנית - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
- מתחברים מתי שנוח לכם למערכת הקורסים, מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה דרך קבוצת הוואטסאפ של הקורס - בין השעות 9:00 - 18:00
- ניתן גם לתאם שיחה טלפונית ולקבל הדרכה נקודתית ממני במידת הצורך
-
כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים פתוחים לצפייה למשך 5 שנים ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה למשך חודשיים מתחילת הקורס.
- במהלך הקורס יתקיימו עוד שתי פגישות אונליין זום קבוצתיות איתי (סה"כ 3 זומים) - עם כל המשתתפים, שמטרתם - להעמיק בידע ולתת לכם כלים לפתח מתכוני לחמים משלכם
מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת למתקדמים?
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה מקצועית - בתנאים ביתיים וללא כלים מיוחדים
- מתכונים בדוקים ומאוזנים
- ידע והבנת המחמצת - נוזלית + קשה/מתוקה (ליוויטו מאדרה), איך היא פועלת, איך נכון לתחזק אותה, איך "מבינים" אותה ובונים ממנה מאפים טעימים ואווריריים - מתוקים ומלוחים
- הנאה וסיפוק מהעשייה שלכם, ריפוי בעיסוק
- כלים לבניית מתכונים משלכם ללחמים ומאפים - בקורס תלמדו את ה"למה" ולא רק את ה"איך"
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל לחמים ומאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה
- ידע ובטחון - לבנות לחמים ומאפים משלכם, ולשחק עם קמחים ושילובים!

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ שתהיה פעילה למשך כחודשיים
- שלושה מפגשי זום – בערך אחת לחודש, למענה על שאלות עומק, העשרת ידע, ומעקב אחרי התקדמות
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
נתרגל עבודת קיפולים, אוטוליזה קלאסית – בבצק סופר מאתגר
בריוש ה"ענן" שלי – מאפה מתוק, עתיר חמאה, במרקם הכי רך שאי פעם טעמתם, מותפח באמצעות מחמצת נוזלית ופוליש (בצק מקדים מבוסס שמרים)
לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח
בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח,
מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן",
בתוך הלחם נשלב בטטה סגולה שתתרום לטעם ולצבע הורוד של הלחם ונעבוד עם קיפולי "למינציה"
ככל הנראה הלחם הטעים ביותר בקורס!
זהו סוג לחם למי שרוצה לאתגר את עצמו בכל הנוגע לעיצוב, מרקם פנימי פתוח
בנושא נדבר על תיאורית הקראמב הפתוח, על זיהוי נקודת המוכנות של הבצק,
מה תורם למרקם, מה הגורמים והמשתנים שמשפיעים על מרקם פתוח ועל יצירת "אוזן"
נתחיל לגדל מחמצת קשה וללמוד למה היא מתאימה ואיך לתחזק אותה
לחמניות פרצעל חלביות, בתהליך עבודה קצר מבוסס מחמצת קשה
חלה מבוססת מחמצת קשה –
נלמד להכין את הבצק כך שיצא בצק מתוק (וללא זכר לחמיצות!),
בתהליך עבודה ארוך של כ 24 שעות,
פיתוח גלוטן אופטימלי, עיצוב וקליעה של חלת 5
בריוש 100% מבוסס מחמצת, ללא תוספת שמרים, בתהליך עבודה מוקפד, ארוך, שמניב בצק ארומטי ואוורירי בעל טעמים עמוקים ומיוחדים.
תלמדו להכין בצק כרוך שמותפח עם מחמצת בלבד – עם כלים ביתיים בלבד! לא צריך מרדדת בשביל קרואסון מושלם
מתכונים שאני אוהבת להשתמש בהם כדי לטפל בשאריות מחמצת, במקום לזרוק אותה כל פעם
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד אפייה ואת נושא לחמי המחמצת ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי - בלי לבזבז זמן מיותר על נסיעות וחיפושי חניה
- הקורס דורש ידע מוקדם בתחזוקת וטיפוח מחמצת - במידה ואין ידע קודם קורס לחמי מחמצת מתחילים יתאים לכם יותר
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני תשע שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?
מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים בשעה 18:00 תאריך –
21/6/2022 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט (ההקלטה תשלח לכל המשתתפים)
בנוסף לכך יתקיימו אחת לחודש מפגשי זום (סה"כ שלושה מפגשים נוספים) – למעקב ומענה על שאלות עומק
הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ בימים א-ו וטלפונית במידת הצורך) – למשך חודשיים
מחיר הקורס:
990 ש"ח למשלמים באשראי – עד 4 תשלומים
או 950 ש"ח לתשלום מזומן (העברה בנקאית או ביט/פייבוקס למספר 054-3183032)
מדיניות ביטולים:
הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבוע ניסיון" –
במידה ותוך שבוע מיום תחילת הקורס תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)
שאלות נפוצות ותשובות
-
האם זה קורס בזום?
התוכן הלימודי מוקלט וארוז לכם כסרטונים בתוך מערכת קורסים מיוחדת שבנויה ללמידה דיגיטלית, יש בקורס בנוסף לחומר והתוכן המוקלט - שלושה מפגשי זום ביחד איתי להעשרת הידע ומענה לשאלות שעולות בקבוצה -
מה משך הקורס?
הקורס נמשך כ 9 שבועות, מדי שבוע יפתח תוכן לימודי חדש - מתכון חדש עם קובץ הנחיות, וסרטונים מפורטים על פי סדר התהליך המומלץ לעבודה. -
האם הגישה לתוכן המוקלט תישאר?
כן, התוכן המוקלט נשאר פתוח לכם למשך 5 שנים לצפייה -
האם יש ליווי ומענה מקצועי לשאלות?
בוודאי! זה בדיוק המטרה של הקורס - אתם מכינים על פי הסרטונים וההנחיות המצולמות וכל הזמן נמצאים איתי בקשר, דרך קבוצת הוואטסאפ שלנו - ומעדכנים אותי בתהליך והתוצאות, ואני יכולה לנתח יחד איתכם את ההתנהגות של הבצק בבית שלכם, בסביבה שלכם ובתנור שלכם ולתת לכם המלצות לפעולה שמתאימות לכם -
מה יקרה אם אני לא מצליח/ה להכין את הלחם כמו בסרטונים שלך?
מצויין! זה אומר - שהגעתם למקום הנכון ושיש צורך להבין לעומק את תהליך העבודה ולהתאים אותו ללו"ז שלכם. מכיוון שכיום יש לכם אפשרות לתעד בקלות בנייד - כל מה שאתם עושים, לי יש את האפשרות להיות נוכחת איתכם במטבח שלכם ולתת לכם הנחיות שנכונות לכם, ואז תוכלו לחזור על המוצר שוב, כשהפעם - אתם כבר מבינים מה התפקשש, למה וקיבלתם יופי של למידה מעשית - דרך הידיים שלכם! זו הדרך היעילה והנכונה ביותר ללמוד! -
מה קורה אם חסר לי קמח מסוים?
עושים התאמות במתכון! חלק חשוב בקורס זה להבין את השונויות בין הקמחים השונים שיש בשוק ולדעת -כמה מים (הידרציה) כל קמח יכול לסחוב, אין שום בעיה למצא תחליפים לכל קמח, ולהבין שכל קמח יניב התנהגות ותוצאות מעט שונות. זה בסדר גמור ויש מספיק זמן להתנסות במגוון קמחים -
מה יקרה אם אני לא מספיק/ה לעשות את כל התוצרים או שלא מקבל תוצאות לרוחי והליווי של 9 השבועות נגמר?
קודם כל - אני לא נעלמת אף פעם 🙂 יש לי קבוצת בוגרי קורסים בפייסבוק שבה אני ממשיכה ליעץ ולתת מענה לכל מי שלמד אצלי, אי פעם.
מעבר לכך תמיד קיימת אפשרות להצטרף למחזור נוסף של הקורס, לכשיפתח, בעלות של דמי רצינות ע"ס 250 ש"ח ולהנות מעוד 9 שבועות של ליווי ומענה בוואטסאפ והשתתפות בזומים של הקורס החדש.
להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:
קצת תוצרים של תלמידים - אני גאה בהם!!
להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום: