הקורס המקצועי והיחודי שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים!

בקורס מקוצר ותכליתי, 

מלא תרגול בליווי מלא שלי,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת ומאפים ממחמצת,

במרקמים, ארומה וטעם משגעים – והכל בבית שלכם, בקצב שלכם ועם הציוד שלכם!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ מקצועי שלי בקבוצת וואטסאפ וטלפונית, 

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד אפייה מקצועית, 

שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל הלחמים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו בסביבה שלכם ומקבלים מקסימום תרגול וכלים להצלחה!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?

להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

    מה כולל הקורס?

    • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ  שתהיה פעילה למשך חודש
    • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
    • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
    • שלבי עבודה עם לחמים
    • כיצד בנוי קמח
    • סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
    • מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
    • מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
    • מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
    • מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
    • כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
    • בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
    • נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי 
    • נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
    • תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
    • אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
    • נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
    • אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
    • חריצת לחם בהידרציה גבוהה

    באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.

    נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים

    עיצוב קלאסי ו EPI

    • נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
    • נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
    • נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
    • נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
    • נלמד תהליך עבודה שכולל קירור והחשיבות של הקפדה על טמפרטורת הבצק
    • לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה

    להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

      הקורס מתאים ל:

      מי אני ומה מביא אותי לפה?

      אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית,
      נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
      למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן",
      ועברתי עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
      כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
      אני נהנית לעבוד עם אנשים,
      ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
      ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
      בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
      כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
      הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
      בטוחים יותר בעצמם,
      והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
      וזה הפרס הכי גדול שלי

      כמה, מתי ואיפה?

      הקורס מתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.

      מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים ב- 

      28/06/2022 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט

      הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש, 

      ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ בימים א-ו וטלפונית במידת הצורך) – למשך חודש.

      בסיום הקורס יתקיים מפגש זום נוסף – לסיכום

      מחיר הקורס:

      490 ש"ח (ניתן לחלק ל 2 תשלומים ללא ריבית)

      מדיניות ביטולים:

      הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבוע ניסיון" – 

      במידה ותוך שבוע מיום תחילת הקורס תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר

      למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)

      להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

        × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות