הקורס המקצועי והיחודי שיעניק לכם כלים וידע להכנת לחמי ומאפי מחמצת מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים!
בקורס מקוצר ותכליתי,
מלא תרגול בליווי מלא שלי,
שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,
תוכלו ללמוד להכין לחמי מחמצת ומאפים ממחמצת,
במרקמים, ארומה וטעם משגעים – והכל בבית שלכם, בקצב שלכם ועם הציוד שלכם!
הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -משולבת שיעורים מוקלטים ויעוץ מקצועי שלי בקבוצת וואטסאפ וטלפונית,
אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד אפייה מקצועית,
שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל הלחמים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו בסביבה שלכם ומקבלים מקסימום תרגול וכלים להצלחה!

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי
איך מתבצע הקורס?
- אתם מקבלים גישה למערכת הקורסים, ובה כל השיעורים המוקלטים והמתכונים וההסברים הכתובים + נכנסים לקבוצת וואטסאפ של הקורס
- מתחילים מהאזנה לשיעורים התיאורתיים ומבניית מחמצת בבית + הצטיידות (קמחים וציוד מומלץ). ניתן לקבל ממני מחמצת פעילה (פתח תקווה) או לחלופין לגדל לבד עם הנחיות וההסברים המפורטים שלי
- בתאריך 09/05/22 יתקיים מפגש אונליין קבוצתי (ב ZOOM) ובו נתחיל רשמית את הקורס - בשיחת הכרות ופתיחה (יוקלט וישלח למשתתפים). מאותו רגע אתם יכולים להתחיל לבסס מחמצת ולהתנסות בהכנת 4 הלחמים.
- במידה וחסר קמח כלשהו - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
- מדי שבוע נתחיל ללמוד מוצר חדש - כל שיעור תלמדו להכין לחם או מאפה שונה (ראו רשימה בהמשך הדף) - סה"כ בקורס תלמדו 4 לחמים שונים
- בלו"ז שנוח לכם - אתם מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה דרך קבוצת הוואטסאפ של הקורס - בין השעות 9:00 - 18:00
- כל לחם שתכינו - אתם מתחקרים ביחד איתי, מתרגלים שוב ושוב ומקבלים ממני דיוקים, כלים לתחקור ולשיפור לפעם הבאה - בקבוצת הוואטסאפ ובאופן פרטני.
-
כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים פתוחים לצפייה למשך 5 שנים ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך חודש מתחילת הקורס.
מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמי ומאפי מחמצת?
- תרגול ועשייה מהרגע הראשון - בסביבה הביתית שלכם ביחד עם ליווי צמוד שלי ותחקור של טעויות ותהליך העבודה
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה מקצועית - בתנאים ביתיים וללא כלים מיוחדים
- תפתחו שגרת אפייה - אני אעזור לכם לבנות לו"ז לתחזוקת המחמצת והכנת לחם באופן שבו תוכלו להתמיד באפיית לחמים
- ידע והבנת המחמצת, איך היא פועלת, איך נכון לתחזק אותה, בחורף ובקיץ, איך "מבינים" אותה ובונים ממנה מאפים טעימים ואווריריים
- הנאה וסיפוק מהעשייה שלכם, ריפוי בעיסוק
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך 5 שנים
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודש
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל לחמים ומאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל מאפייה
להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ שתהיה פעילה למשך חודש
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך 5 שנים מיום רכישת הקורס
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
- שלבי עבודה עם לחמים
- כיצד בנוי קמח
- סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
- מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
- מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה, אינוקולציה, אוטוליזה
- מה זה מחמצת ומה ההבדל בינה לבין שמרים
- מה זה מחמצת נוזלית – איך יוצרים אחת מ 0, איך מתחזקים נכון, מתי יודעים שהמחמצת מוכנה לעבודה
- כיצד לתחזק ביומיום ומה לעשות כשאתם נוסעים ולא יכולים לטפל בזה לתקופה ממושכת
- בהמשך הקורס (אחרי ביסוס והבנת העבודה עם מחמצת נוזלית) – תלמדו על עבודה עם מחמצת קשה והטיפול בה
- נתחיל מבצק "קל" לעבודה- קמח כפרי
- נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
- תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
- אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
- נלמד עבודה נכונה עם כוסמין ועל קמח האמר
- אפיית לחם בתוך תבנית (הידרציה גבוהה)
- חריצת לחם בהידרציה גבוהה
באגט צרפתי קלאסי מבוסס מחמצת בלבד.
נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים
עיצוב קלאסי ו EPI
- נלמד לעבוד וללוש בצק מאתגר לעבודה ורווי מים
- נתחיל להכניס שומן לתוך הבצק שלנו
- נתחיל לעבוד עם התפחות ארוכות ואחוזי מחמצת נמוכים
- נלמד את חשיבות הקיפול וחיזוק רשת הגלוטן בטיפול בבצקים "נוזליים"
- נלמד תהליך עבודה שכולל קירור והחשיבות של הקפדה על טמפרטורת הבצק
- לשיעור זה מומלץ להצטייד באבן/משטח ברז יצוק לאפייה
להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד אפייה ואת נושא לחמי המחמצת ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן",
ועברתי עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי

כמה, מתי ואיפה?
הקורס מתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.
מפגש האונליין (דרך ZOOM) הראשון שבו רשמית נתחיל את הקורס יתקיים ב-
28/06/2022 – מפגש זה הוא שיחת הכרות ופתיחת קורס רשמית ויוקלט
הקורס היינו דיגיטלי, התכנים מוקלטים מראש,
ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ בימים א-ו וטלפונית במידת הצורך) – למשך חודש.
בסיום הקורס יתקיים מפגש זום נוסף – לסיכום
מחיר הקורס:
490 ש"ח (ניתן לחלק ל 2 תשלומים ללא ריבית)
מדיניות ביטולים:
הקורס ניתן לביטול במסגרת של "שבוע ניסיון" –
במידה ותוך שבוע מיום תחילת הקורס תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת הלימוד/מפגשי זום)
להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:
