
הקורס הדיגיטלי האינטראקטיבי והמעשי שיוביל אותך להבנה מעמיקה ושליטה מלאה בבצקי עלים
בקורס דיגיטלי מפורט ומלא תרגול בליווי מלא שלי,
שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,
תוכלו ללמוד להכין מאפים משני סוגים של בצקי עלים (מבוססי חמאה),
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה!
הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!
לקוחות מספרות על הקורסים הדיגיטליים שלי
מעבודה עם שמרים תמיד חששתי ובזכות הליווי שלך נפתח אצלי משהו מרגישה שיותר מבינה מה אני עושה - לא מהבחינה הכימית אלא הטכנית של איך זה אמור להיראות זה קצת כמו כשאני מכינה אורז ולפי המראה והמרקם יודעת אם להוסיף קצת מים להשאיר עוד כמה דקות על האש. קודם נצמדתי להוראות בלי להבין וזה היה יוצא פחות טוב.
נהנית זה לא מילה! זה פשוט מושלם מבחינתי!!


איך מתבצע הקורס?
- בקורס נלמד שני סוגים של בצקים - בצק עלים צרפתי קלאסי, ובצק עלים גרמני (הפוך)
-
כל נושא מחולק למספר הקלטות שלוקחות אותך שלב שלב בהכנת הבצקים
ההתקדמות בקורס היא בקצב עצמאי, אתם מכינים כשנוח לכם, מול השיעורים המוקלטים, וכמו כן יתקיימו שלושה מפגשי זום קבוצתיים למענה על שאלות שלכם וקבלת הבהרות ודגשים על החומר הנלמד. - בתחילת הקורס תקבלו רשימה של כל חומרי הגלם והציוד שצריך לקורס, כדי שתוכלו להצטייד
- במידה וחסר חומר גלם - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
- לפני צפייה בהדרכה המוקלטת מכינים שקילות בבית שלכם, ומתחברים למערכת קורסים מסודרת, ומכינים במקביל. אתם יכולים לחזור אחורה, להעביר קדימה. אתם שולטים בקצב ההתקדמות
- במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה (דרך קבוצת פייסבוק סודית)
- כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים שלכם למשך 5 שנים ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך חודשיים מתחילת הקורס.
מה תעניק לך השתתפות בקורס בצקי עלים הדיגיטלי?
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה מקצועית
- מתכונים בדוקים ומאוזנים במגוון נושאים
- ידע ויכולת להכין בצקים ומאפים מורכבים
- יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם, לתנור ולמיקסר שלכם
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך חמש שנים
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים
- תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לאכול מאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך חודשיים
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה.
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
- נלמד להכין בצק עלים צרפתי
- נתאמן בטכניקת כריכה – מסורתית (3 סטים של קיפולים)
- נלמד איך לזהות מתי לקרר, מתי הבצק מוכן לעבודה
- נלמד להכין קרם שקדים ומליות לבורקסים
תוצרים
- בורקס גבינה
- בורקס תפוחי אדמה
- גאלט דה רואה/פיטיבייה – עוגת בצק עלים מסורתית במילוי קרם שקדים/פיסטוק ודובדבן אמרנה
- מקלות פרמזן
- נלמד טכניקת הכנת וכריכת בצק שמאפשרת להגיע ל 729 שכבות ובצק סופר עדין שישמש למילפיי
- בבצק זה אנחנו נכרוך את הבצק בתוך חמאה (כן!! נשמע מוזר אבל זה מה שיקרה) – ההפך מהבצק הצרפתי
- נלמד להכין קרם דיפלומט (פטיסייר ושמנת מוקצפת) שאיתו נכין מילפיי
תוצרים של השיעור:
- מילפיי – שכבות של בצק עלים גרמני מקורמל וביניהם קרם דיפלומט
ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם – יש ללחוץ כאן
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?
מתי שנוח לכם!
התוכן פתוח לכם למשך 5 שנים לצפייה,
הקורס היינו דיגיטלי ואני זמינה לכם לשאלות בקבוצת פייסבוק סגורה למשך חודשיים מתחילת הקורס
במהלך הקורס יערכו שלוש פגישות זום (שיוקלטו):
9/12 – פגישת פתיחת קורס, הכרות, לוגיסטיקה ותיאום ציפיות
6/1 – מפגש אמצע קורס שמטרתו לענות על שאלות ונושאים מרכזיים חשובים שעלו בקבוצת הפייסבוק כדי לוודא שכולם מבינים את כל הניואנסים וכן מה עוד אפשר להכין עם בצקי עלים
9/12 – פגישת סיום קורס
כל הפגישות יתקיימו בזום, בשעה 18:00 ויוקלטו
מחיר הקורס – 330*3 = 990 ש"ח כולל מעמ:
מדיניות ביטולים:
"שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול עד שבוע ממועד תחילת הקורס – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו
במידה והביטול נעשה לאחר מכן לא ניתן כל החזר כספי.
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק ווואטסאפ).
ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן