סדנת קינוחים ומאפים לפסח

אל תשברו את הראש על מה להכין לקינוח בפסח! יש לי את הסדנה המושלמת בשבילכם!
הסדנה מתאימה גם לכל מי שמחפש להעשיר את הכלים והמתכונים לאפייה ללא גלוטן

בסדנה נלמד להכין את המוצרים באים:

  1. עוגת שכבות שוקולד פרווה (ללא גלוטן) – ביסוויט שוקולד רך, קרמו שוקולד מריר ודובדבני מורלו
  2. פבלובה פירות יער במילוי קרם מסקרפונה (ללא גלוטן) – מרנג פירות יער מרשים ומיוחד עם קרם חלבי טעים במיוחד (חלבי, ניתן להמיר לפרווה)
  3. פטיפור שוקולד, ארל גריי ותפוז (ללא גלוטן) – כונכית שוקולד מטומפרר, גנאש ארל גריי, מרמלדת תפוז. ניתן להמיר לפרווה
  4. פחזניות כשרות לפסח במילוי גנאש מוקצף ג'נדויה ופרלינה לוז – מצופות ברושר שוקולד

כמה זה עולה?

רכישת סדנה דיגיטלית + ליווי שלי ומענה לשאלות לחודש מיום הרכישה – לצפייה בזמן שנוח לכם (הווידיאו והמתכונים נשארים שלכם למשך 5 שנים) – 390 ש"ח (מחיר מלא).

קוד קופון מיוחד ע"ס 50% הנחה בתוקף עד 25/03/2021 בחצות: 


PESSACH2021
 
 
 

מה זה סדנה דיגיטלית?  

זו סדנה שמצולמת בצורה מפורטת וברורה, עם קובץ מתכונים להדפסה,

והכל נמצא באתר הדרכות שלי, עם גישה קלה ומאובטחת רק לכם, למשך 5 שנים

התוכן מסודר בסרטונים שלוקחים אתכם שלב שלב להכנה של כל אחד מהמוצרים. בכל אחד מהסרטונים אני מסבירה ומדגימה ומפרטת את השלבים הנכונים לעבודה כדי לקבל את התוצאה האופטימלית! 

הסרטונים והמתכונים נשארים שלכם לצפייה למשך 5 שנים ואתם מקבלים עם רכישת הסדנה גם חודש של ליווי ומענה שלי לשאלות בקבוצת פייסבוק סגורה, בכל הנוגע למוצרי הסדנה.

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות