סדנת קינוחים ומאפים לפסח

אל תשברו את הראש על מה להכין לקינוח בפסח! יש לי את הסדנה המושלמת בשבילכם!
הסדנה מתאימה גם לכל מי שמחפש להעשיר את הכלים והמתכונים לאפייה ללא גלוטן

בסדנה נלמד להכין את המוצרים באים:

  1. עוגת שכבות שוקולד פרווה (ללא גלוטן) – ביסוויט שוקולד רך, קרמו שוקולד מריר ודובדבני מורלו
  2. פבלובה פירות יער במילוי קרם מסקרפונה (ללא גלוטן) – מרנג פירות יער מרשים ומיוחד עם קרם חלבי טעים במיוחד (חלבי, ניתן להמיר לפרווה)
  3. פטיפור שוקולד, ארל גריי ותפוז (ללא גלוטן) – כונכית שוקולד מטומפרר, גנאש ארל גריי, מרמלדת תפוז. ניתן להמיר לפרווה
  4. פחזניות כשרות לפסח במילוי גנאש מוקצף ג'נדויה ופרלינה לוז – מצופות ברושר שוקולד

איפה? מתי? ואיך?

תבחרו מה נוח לכם – סדנה פרונטלית בתאריך 01/04/2020 בפתח תקווה (החל משעה 16:30) 
או סדנה דיגיטלית שתהיה זמינה לכם ללא הגבלת זמן, החל מ 22/03

רכישת סדנה דיגיטלית + ליווי שלי ומענה לשאלות לחודש מיום הרכישה – לצפייה בזמן שנוח לכם (הווידיאו והמתכונים נשארים שלכם ללא הגבלת זמן) – 390 ש"ח.

לנרשמים תינתן הנחה של 15% לרכישת חומרי הגלם בחנות המתמחה "מר קייק" (יש אפשרות למשלוח)
 
מחיר סדנה פרונטלית – 590 ש"ח

מה זה סדנה דיגיטלית?  

זה כל מה שאני מלמדת בסדנה הפרונטלית בביתי + מתכונים, 

מצולם בצורה מפורטת וברורה,

והכל נמצא באתר הדרכות שלי, עם גישה קלה ומאובטחת רק לכם, ללא הגבלת זמן

התוכן מסודר בסרטונים שלוקחים אתכם שלב שלב להכנה של כל אחד מהמוצרים. בכל אחד מהסרטונים אני מסבירה ומדגימה ומפרטת את השלבים הנכונים לעבודה כדי לקבל את התוצאה האופטימלית! 

הסרטונים והמתכונים נשארים שלכם לכל החיים, ואתם מקבלים עם רכישת הסדנה גם חודש של ליווי ומענה שלי לשאלות בכל הנוגע למוצרי הסדנה.

חשוב לקרוא!!! מדיניות ביטולים ועוד!!!

עבור סדנה דיגיטלית – ניתן לבטל הרשמה עד 48 שעות אחרי הרישום לסדנה 

עבור סדנה פרונטלית – ניתן לבטל הרשמה עד 48 שעות לפני מועד הסדנה. במידה והביטול נעשה בהתראה קצרה מ 48 שעות לפני הסדנה הפרונטלית – לא ינתן החזר כספי, אך תינתן גישה לסדנה הדיגיטלית על כל הכלול בכך.

למשתתפי הסדנה הפרונטלית – שימו לב, הסדנה נערכת בביתי, בו גרות שתי חתולות! יש לקחת בחשבון במקרה של אלרגיה חמורה (הן יהיו סגורות בחדר ולא יצאו לחלל הסדנה)

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות