סדנת קינוחים אישיים חגיגיים – לפסח (ללא גלוטן)

הקינוחים שלכם לפסח - מעולם לא היו טעימים ומרשימים כל כך!

אני מזמינה אתכם לסדנת אפייה חוויתית, ביחד איתי,
סדנה דיגיטלית בלייב שמחולקת ל 3 ימים של הכנות,
בה נכין ביחד 4 קינוחים אישיים טעימים,
יפהייפיים וסופר אסתטיים

תכינו את עצמכם למבול של מחמאות מהאורחים ולשלושה ימים של חוויה של יצירה מתוקה - שכולה כיף ועונג!

בסדנה נכין ביחד את המוצרים באים – הכל בגרסת קינוחים אישיים:

  1. טארטלטים – בסיס אגוזים וקרם דיפלומט פטל, עם ריבת תות (חלבי)
  2. רולדה – ז'נואז שקדים, קרם לימון-יוזו, גנאש מוקצף קוקוס לימון (פרווה)
  3. פטיפור – בסיס אגוזים וגנאש קרמל שוקולד חלב מוקצף (חלבי)
  4. טארטלט "קייבסקי" פיסטוק  – העוגה האוקראינית המסורתית בפרשנות שלי – ז'קונד פיסטוק, קרם חמאה פיסטוק (חלבי)

איפה? מתי? ואיך?

הסדנה הדיגיטלית תיערך בזום (ותוקלט למקרה שלא תוכלו להשתתף בלייב!) – בתאריכים:

29/3 + 30/3 + 31/3 (שלישי, רביעי וחמישי) – בשעה 17:30 – 19:30

בכל מפגש כזה – אנחנו נתמקד בהכנת 3-4 מתכונים/שלבים, ולאט לאט נבנה את הקינוחים, קישוטים והמרקמים שנשתמש בהם,

כך שביום חמישי בערב – יהיו לכם 4 סוגי קינוחים מוכנים, 3 מתוכם תוכלו להקפיא עד ליל הסדר/פסח.

המפגשים מוקלטים ותוכלו לראות אותם שוב ושוב, גם אם פספסתם משהו – תמיד תוכלו לחזור ולהיזכר. 

מה כוללת הסדנה?

מחיר הסדנה - 390 ש"ח

להרשמה יש למלא פרטים – ומיד תועברו לביצוע התשלום:

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות