קורס "פטיסרי בולונז'רי" הוא קורס קונדיטוריה ואפייה ייחודי,
בליווי אישי שלי,
שיוביל אותך להצלחה באפייה ובניית בטחון בעשייה ואפייה שלך

אם תמיד חלמת ללמוד קונדיטוריה – הגעת למקום הנכון!

ללמוד לסמוך על עצמך, 

לפתח בטחון בעצמך ובעשייה שלך,

להתנסות בלי פחד בהכנת מתכונים מקצועיים ומורכבים,

ולגלות את הפוטנציאל היצירתי האדיר שגלום בך!

בקורס מקיף ומעמיק, שכולל תרגול רב,

תוכלי ללמוד קונדיטוריה ואפייה מקצועיים בקבוצה קטנה ואינטימית,

לתרגל בליווי צמוד שלי את כל התכנים, 

כך שתבני צעד צעד בטחון במה שאת עושה,

ואם תרצי – אף להתחיל לפתח מתכונים ומוצרים משלך, עוד לפני סיום הקורס, והכל עם ציוד ביתי רגיל לחלוטין.

אני מאמינה בך ואלך איתך יד ביד בדרך להצלחה!

הגעתי לקורס שלך אחרי לא מעט התלבטויות... האם הקורס הזה יספיק לי, האם אקבל מספיק ידע כדי לעבוד במקצוע, האם אקבל ביטחון להתחיל לעשות דברים מאתגרים ולפתח מתכונים משלי או שאדע לעבוד אך ורק לפי המתכונים... ושנה אחרי מה אני אגיד - כן, כן וכן! זו הייתה החלטה הכי טובה שקיבלתי בשנים האחרונות! עובדת בתחום, יוצרת, לא מפחדת לנסות. וחוץ מזה רכשתי לא רק ידע נרחב, אלא גם חברויות שאין לזה תחליף!
אירה סרבייסקי

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

לתשלום ורישום לקורס – לחצו כאן

מה תעניק לכם השתתפות בקורס "פטיסרי בולונז'רי"?

מה כולל הקורס?

  • 12 מפגשים פרונטליים (אחת לשבועיים) שבהם לומדים נושאים שונים בצורה מעשית ומפגשים אונליין (בזום) בשבוע שבו לא נפגשים פיזית אצלי בבית,  שמטרתם תרגול עצמי ובהם בודקים משימות ושיעורי בית, מפיקים מסקנות ולמידה מהעבודה העצמאית
  • במפגשים האונליין אנחנו נדבר ונתכנן יצירת מתכונים חדשים ושינוי של מתכונים שלמדנו, על כל המשמעויות שנובעות מכך.
  • קבוצת לימוד קטנה ואינטימית – 4 משתתפים.
  • משך השיעור הפרונטלי – 4 עד 6 שעות.
  • הקורס שם דגש על טכניקות עבודה וחומרי גלם מקצועיים – בהתאמה למבטח הביתי והציוד הביתי (תנור רגיל, מיקסר רגיל, מקרר רגיל וכו').
  • בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

נלמד להכין שני סוגים של בצק רבוך – לפחזניות ולאקלרים, נלמד זילוף נכון, אפייה נכונה ומספר קרמים קלאסיים ומודרנים למילוי

תוצרים:

פריז ברסט במילוי קרם מוסולין בוטנים

אקלר קרמל מלוח ופופקורן

פרופיטרול מודרני במילוי קרם פטל ושוקולד חלב

בשיעור זה נלמד עבודה נכונה עם בצק פריך ועיצוב קלתית ונכין מספר קרמים מקצועיים למילוי.

תוצרים:

טארט שלושת הלימונים – פריך לימון, גנאש יוזו מוקצף, קארד לימון ומרנג ליים

טארט שוקופטל – ברטון שוקולד, גנאש מוקצף שוקולד, קרם שוקולד פטל, קונפי פטל וטימוט

טארט פקאן מאניה – קלתית פקאן, קרם פקאן אפוי, גנאש שוקולד, שנטי פקאן, פקאנים מקורמלים

 

בשיעור נלמד להכין עוגות בחושות עם טוויסט מודרני, נלמד מה סדר ההכנה הנכון של העוגה, טיפים על אחסון ואיך מחליפים חומרי גלם במתכון

תוצרים:

בחושה לימון עם גנאש לימון 

בחושה קרמל וג'נדויה

בחושה בננות ושוקולד דולסה

 

בשיעור זה נלמד את כל התורה מאחורי טמפרור שוקולד נכון והכנת פרלינים בתבנית בשיטה הבלגית (מולדינג). נצבע את התבניות כדי לקבל פרלינים צבעוניים

כמו כן נכין גנאשים שמתאימים לפרלינים.

כל משתתפת תתנסה בהכנת תבנית מהתחלה ועד הסגירה

שיעור שכולו סביב פינגר פוד וקינוחי ביס. נכיר חומרי גלם מקצועיים שמשמשים להקרש ויצוב.

תוצרים:

ספירלה תות-שמנת 

פטיפור לימון

פטיפור טחינה ושוקולד

עוגות מוס מורכבות מודרניות, בציפוי גלסאז'ים וריסוס. בשיעור נתרגל קישוטי שוקולד מטומפרר (בורדרים)

תוצרים:

עוגת שכבות מאצ'ה הדרים

עוגת קוקוס שוקולד

עוגת דולסה, פסיפלורה ומנגו

נלמד על מחמצת, איך לתחזק אותה, איך לעבוד עם בצקים, אחוזי אופה וכל מה שצריך לדעת כדי לאפות בבית בתנור ביתי לחמים כפריים מדהימים

נכין שלושה סוגי לחמים (כל אחת תתנסה בכל אחד מהשלושה)

השיעור הכי טעים שיש! נלמד שני סוגים של בצקי עלים וטכניקת כריכה ידניות, שתוכלו לישם בקלות בבית

תוצרים:

בורקס גבינה, תפו"א

שוסון תפוחים

מילפיי במילוי קרם דיפלומט

גאלט דה רואה

מקלות פרמזן

קישים, פחזניות פרמזן ומאפה שמרים סלק – תלמדו את כל הבסיס שיעשיר את שולחן האירוח שלכן

בשיעור הזה נלמד להכין בריושים כרוכים וקרואסונים כרוכים.

נתרגל כריכה ידנית, נעבוד עם קרואסונים צבעוניים ובעיקר נתמכר לריח!

תוצרים – 

קרואסון חמאה,

קוראסון פטל

קרואסון שוקולד קלאסי

קרואפין קינמון

שוסון או פום

  • אחרי כל שיעור מעשי ינתנו שיעורי בית לפי הנושא הנלמד, ובשבוע העוקב תערך פגישת אונליין שבה כל הקבוצה תיפגש אונליין ובה נעבור על המשימות בבית, נתחקר ונלמד מהעשייה בבית.
  • בפגישת האונליין נדבר בפורמט קבוצתי על שינוי למתכון קיים/תכנון של מתכון חדש לגמרי על בסיס מה שלמדנו והכנתו

בונוסים

כל השיעורים מצולמים ומתועדים בקבוצת פייסבוק סודית, וכל הצילומים של השיעורים שמורים לכם למשך 5 שנים

קורס האפייה הדיגיטלי שלי - "טעימות פטיסרי" - בשווי 1990 ש"ח - יפתח לצפייה מיד בסיום ההרשמה

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים 

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

לתשלום ורישום לקורס – לחצו כאן

הקורס מתאים ל:

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שש שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל.
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי.
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

סיפורי תלמידים

נלי יקרה, בזכותך הגשתי חלום.... הרבה זמן התלבטתי האם להירשם או לא.... בסוף התקבלה ההחלטה והקסם התחיל... בזכותך עצרתי לרגע את מירוץ החיים: המטלות, המחוייבות, השגרה והמסביב והקדשתי זמן לעצמי. זמן ללימוד, זמן להשקעה, זמן לאהבה. במהלך הקורס לימדת בסבלנות אינסופית חומרים, שיטות, מרכיבים וטכניקות, חשפת אותנו לעולם שלם של אפייה, לחמים, עוגות, שוקולדים ובעיקר נתת דרור לכל רסיס של יצירתיות ומעוף. נהניתי מכל רגע, המפגשים אחת לשבועיים הפכו להיות רגעים שציפיתי להם בקוצר רוח. תודה לך על הלימוד, על ההכלה, על המקצועיות, על העולם אותו חשפת בפנינו בנדיבות ובאהבה כה רבה. ❤️ מיטל
מיטל קצרי
קורס 13/12/2019
וואו! מאיפה להתחיל בכלל?? הקורס של נלי החזיר לי את התשוקה לאפייה ובכלל, וגרם לי להתאהב מחדש באפייה ובעצמי!
נלי, אין כמוך! פתחת לי עולם חדש של ידע, ואיתו הרצון לחזור לאפות ולהיות בעשייה מתמדת.
תודה על ההקשבה, הרצון להבין ולרצות כל תלמיד ותלמיד, הזמינות המדהימה שלך לכל שאלה, ובעיקר תודה על האדיבות והנועם שמלווה אותך לאורך כל הדרך. ייאמר לזכותך שאת לא רק קונדיטורית בחסד, שמעניקה מעצמה ומהידע העצום שלה, אלא חברה לכל דבר ועניין! נפתחנו כל כך, וזה אך טבעי לי להתייעץ איתך בכל נושא שעולה ברוחי. תיזהרי, אני לא מתכוונת להרפות ממך גם לאחר סיום הקורס 😉 אוהבת ומעריכה מאוד!
רינת
קורס 13/12/2019
לעולם הקונדטוריה נחשפתי במהלך חופשת הלידה. תמיד אהבתי אפיה, אבל מעולם לא עשיתי צעד לכיוון, כי מתכונים תמיד הפחידו אותי. לנלי הגעתי בהמלצה והייתי מלאת חששות האם זה הצעד הנכון עבורי - האם לימודים בבית ספר או במקום פרטי. נכנסתי לבלוג וקראתי משהו שהיא כתבה על 'איך בוחרים בית ספר לקונדטוריה', ותוך כדי היא זיקקה לי את הצורך האישי שלי ופשוט נגעה בי במילותיה, וכך הבנתי שאני לומדת אצלה ולא אצל אף אחד אחר. ומה אני אגיד לכם, זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיי. נלי היא יותר ממורה, היא מנטור, מושא להערצה! היא תמיד שם לענות על שאלות, ללמד באהבה במקצועיות רבה! יש לה המון ידע לשתף. הקורס שלה הוא איכותי ועונה על הצורך של האופה הביתי! נלי פתחה לי את הדלת לעולם הקונדטוריה ועל זה אני תמיד אכיר לה תודה. אז נלי אהובה! תודה רבה על הכל ואין לי ספק שניפגש שוב בעתיד.
שרון פרידמן
קורס 09/2019
המון זמן שעקבתי באדיקות והנאה אחרי כל פוסט שלך ורק חיכיתי להזדמנות להירשם לקורס. וכשסוף סוף הגיע הרגע ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה! גיליתי מורה מדהימה, מלאה בידע שלרגע לא חוששת להעביר אותו הלאה. ובאמת למדתי ממך המון! מה החשיבות של כל רכיב ואיך אפשר לשנות את המתכונים, פיתוח היצירתיות ומוטיבציה לא להתייאש גם כשלא הולך! קיבלתי ממך הרבה ביטחון לנסות דברים חדשים שלפני כן לא העזתי לחשוב עליהם בכלל. וכמובן שתוך כדי את תמיד זמינה לשאלות, עונה במקצועיות ולא חוסכת בהסברים הכי קטנים אפילו. זה כל כך לא מובן מאליו ואלו הדברים החשובים שעושים את ההבדל בין הקורס שלך לבין קורסים אחרים. אז באמת אין ספק שלמדתי ממך המון ואני יוצאת עם המון כלים חדשים לדרך... תודה ענקית על הכל ואני בטוחה שעוד ניפגש שוב!♥
דניאל בן חמו
קורס 09/2019
מדהים! מדהים! מדהים! התחלתי בקורס טעימות פטיסרי אצל נלי של ארבעה מפגשים, אין ספק שנהניתי מכל רגע ולמדתי כל כך הרבה. לא עבר שבוע וכבר התחלתי את הקורס פטיסרי בולונז׳רי. אני למדתי ולומדת המון - על חומרי גלם, יצירתיות, שאפתנות, מקצועיות.. לפני שהתחלתי את הקורסים הייתי חסרת ביטחון, מבחינתי כל ״פאשלה״ הרחיקה אותי יותר מההצלחה. נלי נותנת לי כל כך הרבה מוטיבציה לא להפסיק לנסות גם כשקשה וגם כשלא הולך, רק ללמוד מהטעויות ולהמשיך להתקדם. אני באמת מרגישה שהפכתי להיות יותר מקצועית ומנוסה, אני מבינה את הדברים מאחורי המתכון, את הכימיה והקשרים בין הדברים שמביאים להצלחה. דרך הלמידה של נלי, ההקשבה, ההכלה והאמונה הרבה בי נותנת לי את המוטיבציה להמשיך ולפתח מתכונים בעצמי (מה שבחיים לא חשבתי לעשות). תודה רבה לך נלי, את נותנת לי המון השראה ! ♥
מאי שוסטר
קורס 02/2019
תודה רבה נלי על קורס נהדר פטיסרי בולונז׳רי, תודה רבה על חצי שנה נפלאה מלאת טכניקות , טיפים ומקצועיות . נלי את מלמדת מכל הלב באהבה ותמיד עונה בשמחה לכל שאלה ושאלה. למדתי המון, תודה לבנות היקרות שלמדתי איתכן אתן נפלאות.ועוד פעם תודה נלי את השראה, אוהבת מלא❤
אסתר איסר
קורס 09/2019
סיימתי עכשיו קורס בולונזרי פטיסרי עם נלי. היה מעולה. נלי מורה מדהימה, סבלנית ומכילה. כל שאלה תהייה לה תשובה עם הסבר מעמיק ויסודי. ניסיתי, באמת שניסיתי להציק לה עם שאלות ושליחת תמונות בכל מיני שעות של היום או בסופ"ש, אבל איך שהוא היא תמיד הייתה פנויה לענות ולהסביר לי. החצי שנה של הקורס עברה בטיל. והחיסרון היחידי של הקורס הזה, שהוא נגמר.
ליאת מרום
קורס 02/2019
חפשתי ללמוד קונדיטוריה באופן פרטני בקבוצה קטנה ומצאתי את נלי המדהימה!!! השיעורים מועברים בצורה מקצועית ויסודית עם המון יחס אישי ופראקטיקה בכל שלבי התהליך והתנסות מעשית לאורך כל השיעורים . למדתי המון הרגשתי שקיבלתי כלים רבים להמשך עשייה,נהנת מכל רגע!!!! תודה נלי ⁦♥⁩!!!
מיכל ונטורה
קורס 02/2019
למה דוקא נלי? הרי יש היצע גדול של קורסים/סדנאות לקונדיטוריה, פרונטלי ודיגיטלי. נתחיל באישיות כריזמטית, סבלנית, פורצת דרך, מנהיגה, מקצועית אבל מעל הכל, נדיבה. הנתינה והשיתוף האינסופי של ידע גם אף לאלה שלא נמנים על תלמידותיה זה לא מובן מאליו. כל בעל מקצוע אוהב לשמור קצת "סודות" באמתחתו. לא נלי. בכל יום, בכל שעה היא פנויה לתת מענה לכל שאלה, מוצאת פתרונות מידיים לכל מצוקה, תומכת והכי-הכי, חברה. ושידורי הלייב לכל דכפין. אין דברים כאלה.
בקורס עושים שימוש בחומרים איכותיים בלבד, לומדים מה משפיע על מה ולמה ורוכשים ידע איך לפתח יצירתיות (דבר שמעולם לא היה לי). אני אופה שנים. עכשיו זו אופרה אחרת. אני מחוברת לנלי כבר שנה וחצי. השתתפתי בכמה סדנאות ואין מצב שאני נפרדת. עכשיו מסיימת קורס של חצי שנה וכבר מחכה לשמוע מה הלאה! פשוט מאוהבת.
עדנה נס
קורס 02/2019
נלי היקרה, הדבר הבולט ביותר בעיניי, שמבדיל אותך מכל מקום אחר, הוא היחס האישי, הליווי הצמוד, הזמינות והמענה לשאלות. זה לא מובן מאליו ותודה לך על זה! רמת הידע שלך מדהימה, אין ספק שלמדתי ממך המון! היה לי כיף גדול בשיעורים, מעשיר ומלמד! תודה!❤
מור פז אזולאי
קורס 02/2019
אוי... מאיפה מתחילים, האמת כמו נלי לא באתי מהתחום אלא החלטתי להגשים חלום ישן, עברתי הרבה גילגולים עד שהגעתי להגשמת החלום ,כתבתי כאן בעבר ואכתוב שוב ואמליץ בפה מלא שבתהליך הגשמת החלום חיפשתי מנטורים שמהם אוכל ללמוד ,אבל ללמוד ברצינות ,לקבל כלים נכונים, לקבל הסבר מפורט על התהליך ,להבין מבפנים כמו שאומרים, ואת זה קיבלתי אצל נלי. נלי מקצוענית אמיתית, מכוונת ,תומכת ,זמינה אליך ולגחמות שלך בכל זמן. נלי רוצה שיצליחו ,שיתפתחו, שיבינו את הרעיון ומשם שיעופו על עצמם. את הקורסים העיקריים עשיתי בצפייה מרחוק, ועם כל זאת נלי נותנת הרגשה כאילו אתה נוכח בשיעור ועומד לידה ,היא מתעניינת תוך כדי אם הצלחת? אם יש שאלות? אם יש משהו נוסף שהיא יכולה לחזור עליו? בקיצור אמליץ בחום גם על האון ליין וגם כל הקורסים אצל נלי עצמה. אני עדיין עושה קורסים אצל נלי ואעשה בעתיד, נלי נעימה, מקצועית, למעשה אני חושבת שיש קונצנזוס גדול ומוחלט לגבי מיהי נלי...אישיות! לכו ללמוד אצל לא תצטערו לרגע ,להפך לא תבינו איך לא עשיתם את זה עד עכשיו...
איילת פישהיימר

איפה, מתי וכמה?

המחזור הקרוב יפתח ב 23/10/2020, בפתח תקווה, בימי שישי בבוקר (אחת לשבועיים), החל מהשעה 09:00

מחירו של הקורס הוא 990*10 = 9,900 כולל מע"מ

למשלמים בהעברה בנקאית בתשלום אחד – 9,500 כולל מע"מ

למעוניינים להרשם – תגבה מקדמה של 10% ממחיר הקורס (990 ש"ח), ושבועיים לפני הקורס יוסדר תשלום על יתרת הסכום

המחזור הקרוב באוקטובר הוא הפעם האחרונה שבה אני פותחת קבוצה פרונטלית

חשוב לדעת:

  • השיעורים מתקיימים בתוך דירת מגורים (שלי) שמאפשרת תנאי עבודה דומים למה שיש אצל רוב האופים הביתיים.
  • בביתי גרות שתי חתולות, אשר לא נמצאות באזור הסדנה, אך חשוב לקחת בחשבון במידה ויש אלרגיה חמורה לחתולים.
  • לא תתאפשר השלמת שיעורים למי שלא מגיע לשיעור, ניתן לצפות בשיעור המוקלט ותינתן גישה למתכוני השיעור.
  • מדיניות ביטולים:
    • ניתן לבטל השתתפות בקורס עד שבועיים לפני תחילתו – ללא דמי ביטול
    • במידה והביטול נעשה בשבועיים הראשונים לאחר תחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 10% ממחיר הקורס
    • במידה והביטול נעשה לאחר יותר משבועיים מתחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 50% ממחיר הקורס + מחיר השיעורים שבוצעו
    • במידה ובוצע ביטול לקורס "פטיסרי בולונז'רי" והתוכן של קורס הבסיס הדיגיטלי "טעימות פטיסרי" (שניתן במתנה ממני), נצרך על ידיכם וצפיתם/הכנת לפי ההדרכות שניתנו לכם במתנה (חלקית או הכל) – מחיר הקורס "טעימות פטיסרי" (ע"ס 1990 ש"ח) יקוזז מסך ההחזר שמגיע לכם.
    • למען הסר כל ספק – במידה של ביטול הקורס לא תתאפשר גישה לתכנים הדיגיטלים של הקורס ("פטיסרי בולונז'רי")

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות