קורס "פטיסרי בולונז'רי" הוא קורס קונדיטוריה ואפייה שמעניק ידע מעשי באפייה ואת הכלים המנטליים, העסקיים והשיווקיים לבניית עסק של אפייה ביתית
את זו שתמיד מכינה את הקינוחים והמאפים למשפחה, את אלופה באפייה כי את מאוהבת בזה, ולמדת ועשית כבר קורסים וסדנאות, ועברת כברת דרך,
אבל עדיין – את לא מצליחה להביא את עצמך למכור ולממש את החלום שלך – להתפרנס ממה שאת הכי אוהבת?
אולי אפילו בתוך תוכך קיים קול קטן שאומר שאת לא באמת יודעת,
ושאת צריכה לקחת עוד קורס, ושאת לא מספיק טובה, ולא מספיק יודעת, ושאולי בכלל – את מתחזה ועוד רגע יגלו את האמת עליך.
שתדעי שלפני כמה שנים, אני הייתי בדיוק במקום הזה,
עם כל הפחדים, וכל החששות, והפרפקציוניזם, והקולות שמקטינים אותי,
והצלחתי להכיל אותם ולהפוך אותם לדלק שעזר לי לבסס עסק משגשג ולהפוך תשוקה – לפרנסה.
אני כאן כדי להגיד ולהראות לך שזה אפשרי,
ולתת לך את כל הכלים המנטליים, העסקיים והשיווקיים שבניתי,
כך שגם את תוכלי להפוך חלום למציאות ולאפשר לעצמך לעסוק במה שאת הכי אוהבת, ולאהוב את העסק והעשייה שלך

מה תעניק לכם השתתפות בקורס האפייה והקונידטוריה "פטיסרי בולונז'רי":
-
תרגול ובניית ידע ומיומנות מהרגע הראשון של 100% מהחומרים הנלמדים – כל הטיפים, הניואנסים, והטכניקות - מצולמים ושמורים לכם כדי שתוכלו לראות שוב ושוב ולהכין שוב ושוב וגם כל הזמן להשתפר!
- כלים מנטליים שיאפשרו לך לתמוך בעצמך כשאת שומעת קולות מפחידים ומקטינים - ולהפוך אותם לקולות שתומכים ומעודדים אותך לעשייה
- תקבלו כלים וידע עסקי - איך לתמחר, איך לשווק, איך לבנות לו"ז עבודה יעיל ובריא שיאפשר לכם להנות מהעשייה ולא להישחק
-
תקבלו ידע מקצועי ומעמיק על תהליכים כימיים וביולוגיים שמתרחשים בתהליכי אפייה שונים.
-
תבינו כיצד מתנהגים חומרי גלם בטמפרטורות שונות, את האינטראקציה בין חומרי הגלם, ומה תפקידו של כל מרכיב בכל מתכון.
-
תכירו חומרי גלם חדשים ואופן השימוש בהם – להשגת תוצאות מקצועיות
-
תחזקו את הבטחון שלך – ביכולות של עצמכם
קורס הקונדיטוריה היחודי שלי משלב ידע עסקי, שיווקי ומנטלי מתקדם שיעזור לכם לבסס עסק ולהפוך את האהבה שלכם לפרנסה,
ביחד עם תוכן מקצועי של איך לאפות ולהכין את המוצרים המבוקשים ביותר,
איך חומרי גלם מתנהגים, ניתוח והבנת טעויות בהכנה, מה מותר להקפיא, חיי מדף וניהול לוגיסטי של אפייה ביתית
לשיחת התאמה קצרה אני מזמינה אותך למלא פרטים
וכמתנה תקבלו ממני מיד הדרכה חינמית להכנת טארט פטיסייר פיסטוק עם פירות טריים!
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה עשר שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן",
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל.
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי – אני נושמת בצקים, מאוהבת בשוקולד ומלאה בסקרנות לגלות כל יום עוד קצת על התנהגות חומרי גלם והקסם המופלא והמתוק הזה שאני זוכה לעסוק בו מדי יום.
אני נהנית לעבוד עם אנשים וללמד את מה שאני כל כך אוהבת,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של התלמידים שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

לשיחת התאמה קצרה אני מזמינה אותך למלא פרטים
וכמתנה תקבלו ממני מיד הדרכה חינמית להכנת טארט פטיסייר פיסטוק עם פירות טריים!
מה תלמדו בקורס:
1. טארטים
בשיעור זה נלמד עבודה נכונה עם בצק פריך ועיצוב קלתית ונכין מספר קרמים מקצועיים למילוי.
תוצרים:
טארט שלושת הלימונים – פריך לימון, גנאש יוזו מוקצף, קארד לימון ומרנג פטל
טארט בוטנים מודרני – ברטון , גנאש דובדבנים, שנטי בוטנים, ציפוי ברס בוטנים ושוקולד דולסה
טארט פקאן מאניה – קלתית פקאן, קרם פקאן אפוי, גנאש שוקולד, שנטי פקאן, פקאנים מקורמלים
טארט קפה, קרמל וסופרם שמנת – בצק פריך קפה וקקאו, גנאש קרמל מוקצף, סופרם שמנת, פיננסייר קפה
2. בצקי עלים ושמרים כרוכים
תלמדו לכרוך בצק – כריכה ידנית, ללא מרדדת.
נלמד שני סוגים של בצקים –
בצק עלים צרפתי – איתו תכינו בורקסים, גאלט דה רואה, מקלות פרמזן ושוסון או פום קלאסי
בצק בריוש מדופדף – איתו תכינו קרואפין פטל, ועוגת תפוחים וקרם שקדים
בנוסף תלמדו גם גרסה של בריוש מדופדף מלוח – במילוי גבינות ואנטיפסטי
הנושא הכי טעים שיש! נלמד שני סוגים של בצקי עלים וטכניקת כריכה ידניות, שתוכלו לישם בקלות בבית. אין סיכוי שתקנו יתר בצק עלים מוכן!! פשוט כי אין יותר טעים ממה שתכינו לבד בבית.
תוצרים:
בורקס גבינה, בורקס תפו"א
מילפיי במילוי קרם דיפלומט וניל
גאלט דה רואה – עוגת הפיטיבייה החגיגת שנהוג להכין לשנה האזרחית החדשה, במילוי קרם פיסטוק
מקלות פרמזן
חשוב שנקיים את השיעור הזה כשעדיין קר, והוא יניח לנו את היסודות לנושא הבא – שיהיה מורכב יותר, והוא הבצקים שמרים הכרוכים.
בשיעור הזה נלמד להכין בריושים כרוכים, בצק קראנץ אמיתי, וקרואסונים כרוכים.
נתרגל כריכה ידנית, נעבוד עם קרואסונים צבעוניים ובעיקר נתמכר לריח!
תוצרים –
קרואסון חמאה,
קוראסון פטל
קרואסון קפה במילוי קרמל הל
קרואסון שוקולד קלאסי – פה או שוקולה
קרואפין קינמון
שוסון או פום
בצק בריוש מלוח עם חמאת פרמזן במילוי אטנטיפסטי
בצק קראנץ (עוגות שמרים) עם 4 סוגים של מילויים
כיוון שמדובר בנושא יחסית "עמוס" יחסית מבחינת תוכן ומוצרים – אנחנו נקדיש לו כחודש וחצי. גם נושא זה חשוב שנעשה בעוד מזג האוויר מאפשר זאת (כל עוד קר)
השיעור הכי טעים שיש ! נלמד לעבוד עם בצק פריך מלוח, בצק שמרים מלוח ובצק רבוך מלוח. תוצרים:.
קיש בצל
טאטן עגבניות שרי
פחזניות פרמזן
מאפה שמרים סלק מדופדף במילוי מנגולד וגבינות
תלמדו את כל הבסיס שיעשיר את שולחן האירוח שלכן!
בשיעור נלמד להכין עוגות בחושות עם טוויסט מודרני, נלמד מה סדר ההכנה הנכון של העוגה, טיפים על אחסון ואיך בונים מתכון לבד!
תוצרים:
בחושה וניל "ערומה" עם קרם דיפלומט
בחושה בננות ושוקולד דולסה בציפוי שוקולד דולסה
בחושה לימון ויוזו וקליפות לימון מסוכרות
בחושה פיסטוק "אינסופי" – ציפוי פיסטוק, פרלינה פיסטוק וג'נודיה פיסטוק

הקורס מתאים ל:
- בעלי עסק קיים בתחום שרוצים להתמקצע ולהבין לעומק תהליכים כימיים ויחסים בין חומרים
- חובבי אפייה שמעוניינים להרחיב את הידע והכלים שלה ושכבר יש להם ידע בסיסי בתחום
- קונדיטורים שעברו קורסים ומרגישים שאין להם עדיין כלים לפתח מתכונים ומוצרים עצמאית
- כל מי שקונדיטוריה ואפייה זורמים בדמו ולא מוכן להסתפק בלהכין מתכונים של אחרים - אלא רוצה לבנות ידע והבנה מעמיקים בבניית מתכונים ומוצרים
- מי שחולם להקים קונדיטוריה/מאפייה ורוצה לפתח מתכונים משלו ואת הבטחון בעשייה

לשיחת התאמה קצרה אני מזמינה אותך למלא פרטים
וכמתנה תקבלו ממני מיד לצפייה – הדרכה דיגיטלית חינמית להכנת טארט פטיסייר פיסטוק עם פירות טריים!

סיפורי תלמידים
מדיניות ביטולים:
-
ניתן לבטל השתתפות בקורס עד שבועיים לאחר תחילתו – ללא דמי ביטול
-
במידה והביטול נעשה אחרי יותר משבועיים (ועד חודשיים) לאחר תחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 20% ממחירו המלא של הקורס
-
במידה והביטול נעשה לאחר יותר מחודשיים (ועד שלושה חודשים) מתחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 50% ממחירו המלא של הקורס
-
במידה ובוצע ביטול אחרי 3 חודשים מיום תחילת הקורס – לא יתקבל כל החזר כספי.
-
למען הסר כל ספק – במידה של ביטול הקורס לא תתאפשר גישה לתכנים הדיגיטלים של הקורס ("פטיסרי בולונז'רי")
לשיחת התאמה קצרה אני מזמינה אותך למלא פרטים
וכמתנה גם תקבלו ממני הדרכה חינמית דיגיטלית להכנת טארט פטיסייר פיסטוק עם פירות טריים!
