קורס "פטיסרי בולונז'רי" הוא קורס קונדיטוריה ואפייה ייחודי,
בליווי אישי שלי,
שיוביל אותך להצלחה באפייה ובניית בטחון בעשייה ואפייה שלך

אם תמיד חלמת ללמוד קונדיטוריה מקצועית – הגעת למקום הנכון!

להבין איך חומרי גלם מתנהגים ביחד ואת הכימיה והביולוגיה במתוך מתכון,

ללמוד לסמוך על עצמך, 

להנות מהעשייה שלך, להתרגש ולרגש אחרים בקינוחים ויצירות מרהיבות,

להתנסות בלי פחד בהכנת מתכונים מקצועיים ומורכבים, בבית שלך ועם הכלים שלך,

ולגלות את הפוטנציאל היצירתי האדיר שגלום בך!

בקורס דיגיטלי מקיף ומעמיק, שכולל תרגול רב, וליווי מקצועי צמוד שלי,

תוכלו ללמוד קונדיטוריה ואפייה מקצועיים אצלכם בבית,

לקבל תרגול ביחד עם הבנת התהליכים הטכניים והכימיים, כך שתבנו צעד צעד בטחון במה שאתם עושים,

ואם תרצו – אף להתחיל לפתח מתכונים ומוצרים משלכם, עוד לפני סיום הקורס, והכל עם ציוד ביתי רגיל לחלוטין.

הגעתי לקורס שלך אחרי לא מעט התלבטויות... האם הקורס הזה יספיק לי, האם אקבל מספיק ידע כדי לעבוד במקצוע, האם אקבל ביטחון להתחיל לעשות דברים מאתגרים ולפתח מתכונים משלי או שאדע לעבוד אך ורק לפי המתכונים... ושנה אחרי מה אני אגיד - כן, כן וכן! זו הייתה החלטה הכי טובה שקיבלתי בשנים האחרונות! עובדת בתחום, יוצרת, לא מפחדת לנסות. וחוץ מזה רכשתי לא רק ידע נרחב, אלא גם חברויות שאין לזה תחליף!
אירה סרבייסקי

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

    ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

    לתשלום ורישום לקורס – לחצו כאן

    מה אנחנו הולכים ללמוד להכין בקורס

    נתחיל מהנושא הכי טעים שיש! נלמד שני סוגים של בצקי עלים וטכניקת כריכה ידניות, שתוכלו לישם בקלות בבית. אין סיכוי שתקנו יתר בצק עלים מוכן!! פשוט כי אין יותר טעים ממה שתכינו לבד בבית.

    תוצרים:

    בורקס גבינה, בורקס תפו"א

    מילפיי במילוי קרם דיפלומט וניל

    גאלט דה רואה – עוגת הפיטיבייה החגיגת שנהוג להכין לשנה האזרחית החדשה, במילוי קרם פיסטוק

    מקלות פרמזן

    חשוב שנקיים את השיעור הזה כשעדיין קר, והוא יניח לנו את היסודות לנושא הבא – שיהיה מורכב יותר, והוא הבצקים שמרים הכרוכים. 

     

    בשיעור הזה נלמד להכין בריושים כרוכים, בצק קראנץ אמיתי, וקרואסונים כרוכים.

    נתרגל כריכה ידנית, נעבוד עם קרואסונים צבעוניים ובעיקר נתמכר לריח!

    תוצרים – 

    קרואסון חמאה,

    קוראסון פטל

    קרואסון קפה במילוי קרמל הל

    קרואסון שוקולד קלאסי – פה או שוקולה

    קרואפין קינמון

    שוסון או פום

    בצק בריוש מלוח עם חמאת פרמזן במילוי אטנטיפסטי

    בצק קראנץ (עוגות שמרים) עם 4 סוגים של מילויים

    כיוון שמדובר בנושא יחסית "עמוס" יחסית מבחינת תוכן ומוצרים – אנחנו נקדיש לו כחודש וחצי. גם נושא זה חשוב שנעשה בעוד מזג האוויר מאפשר זאת (כל עוד קר)

    תחת נושא זה נלמד את כל התורה מאחורי טמפרור שוקולד נכון והכנת פרלינים בתבנית בשיטה הבלגית (מולדינג). נצבע את התבניות כדי לקבל פרלינים צבעוניים. נלמד פרלינים בטכניקה הבלגית (מולדינג) ופרלינים בשיטת חיתוך וציפוי הצרפתית (אנרובאז'). 

    כמו כן נכין גנאשים שמתאימים לפרלינים ונלמד את תיאורית הגנאש – כדי שתוכלו לבנות גנאשים משלכם.

    סה"כ נלמד להכין 6 סוגים של פרלינים

    פרלין פיסטוק (אנרובאז')

    פרלין פקאן ותפוז (אנרובאז')

    פרלין ליים

    פרלין פופקורן

    פרלין שוקולד גאנה ווויסקי סינגל מאלט

    פרלין לוז ודולסה

    עכשיו שהגענו לחודשים היותר חמים של השנה  זה זמן מושלם שבו נתחיל ללמוד על מחמצת, איך לתחזק אותה, איך לעבוד עם בצקים, אחוזי אופה וכל מה שצריך לדעת כדי לאפות בבית בתנור ביתי לחמים כפריים מדהימים

    נכין ארבעה סוגים של לחמים – לחם כפרי, לחם אמר וכוסמין, בגטים רוסטיק ופוקאצ'ה.

    נלמד להכין שני סוגים של בצק רבוך – לפחזניות ולאקלרים, נלמד זילוף נכון, אפייה נכונה ומספר קרמים קלאסיים ומודרנים למילוי

    תוצרים:

    פריז ברסט במילוי קרם מוסולין בוטנים עם פרלינה בוטנים.

    אקלר קרמל מלוח ופופקורן

    פרופיטרול מודרני עם קרקלין במילוי קרמו פטל ושוקולד חלב וקונפי פטל, עם טבעת שוקולד מטומפרר

    בשיעור זה נלמד עבודה נכונה עם בצק פריך ועיצוב קלתית ונכין מספר קרמים מקצועיים למילוי.

    תוצרים:

    טארט שלושת הלימונים – פריך לימון, גנאש יוזו מוקצף, קארד לימון ומרנג ליים

    טארט בוטנים מודרני – ברטון , גנאש דובדבנים, שנטי בוטנים, ציפוי ברס בוטנים ושוקולד דולסה

    טארט פקאן מאניה – קלתית פקאן, קרם פקאן אפוי, גנאש שוקולד, שנטי פקאן, פקאנים מקורמלים

     

    השיעור הכי טעים שיש ! נלמד לעבוד עם בצק פריך מלוח, בצק שמרים מלוח ובצק רבוך מלוח. תוצרים:.

    קיש בצל

    טאטן עגבניות שרי

    פחזניות פרמזן 

    מאפה שמרים סלק 

    תלמדו את כל הבסיס שיעשיר את שולחן האירוח שלכן!

    נושא שכולו סביב פינגר פוד וקינוחי ביס. נכיר חומרי גלם מקצועיים שמשמשים להקרשה ויצוב.

    תוצרים:

    ספירלה תות-שמנת 

    פטיפור לימון

    פטיפור טחינה ושוקולד

    בשיעור נלמד להכין עוגות בחושות עם טוויסט מודרני, נלמד מה סדר ההכנה הנכון של העוגה, טיפים על אחסון ואיך מחליפים חומרי גלם במתכון

    תוצרים:

    בחושה לימון עם גנאש לימון 

    בחושה קרמל וג'נדויה

    בחושה בננות ושוקולד דולסה

     

    עוגות מוס מורכבות מודרניות (מה שנקרא "אנטרמה"), בציפוי גלסאז'ים וריסוס. בשיעור נתרגל קישוטי שוקולד מטומפרר (בורדרים)

    תוצרים:

    אנטרמה שכבות מאצ'ה הדרים

    אנטרמה פטיסייר ריבת חלב, מוס שוקולד מריר ו-ויסקי, נוגטין ודקואז

    אנטרמה – מוס דולסה, אינסרט פסיפלורה ומנגו

    כיצד נערך הקורס

    מה תעניק לכם השתתפות בקורס "פטיסרי בולונז'רי"?

    לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים 

      ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

      לתשלום ורישום לקורס – לחצו כאן

      הקורס מתאים ל:

      מי אני ומה מביא אותי לפה?

      אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שש שנים,
      נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
      למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני שבע שנים,
      ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל.
      כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי – אני נושמת בצקים, מאוהבת בשוקולד ומלאה בסקרנות לגלות כל יום עוד קצת על התנהגות חומרי גלם והקסם המופלא והמתוק הזה שאני זוכה לעסוק בו מדי יום.
      אני נהנית לעבוד עם אנשים וללמד את מה שאני כל כך אוהבת,
      ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
      ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
      בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
      כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של התלמידים שלי –
      הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
      בטוחים יותר בעצמם,
      והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
      וזה הפרס הכי גדול שלי.

      סיפורי תלמידים

      איפה, מתי וכמה?

      הקורס נפתח אחת לשנה, המחזור הקרוב יפתח ב 15/01/2021

      מחירו של הקורס הוא 825*12 תשלומים (ללא ריבית) = 9,900 כולל מע"מ

      למשלמים בתשלום אחד בהעברה בנקאית – 9,500 כולל מע"מ

      מדיניות ביטולים:

       
      • ניתן לבטל השתתפות בקורס עד חודש לאחר תחילתו – ללא דמי ביטול 

      • במידה והביטול נעשה אחרי יותר מחודש (ועד חודשיים) לאחר תחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 20% ממחירו המלא של הקורס

      • במידה והביטול נעשה לאחר יותר מחודשיים  (ועד שלושה חודשים) מתחילת הקורס – יגבו דמי ביטול ע"ס 50% ממחירו המלא של הקורס

      • במידה ובוצע ביטול אחרי 3 חודשים מיום תחילת הקורס – לא יתקבל כל החזר כספי.

      • למען הסר כל ספק – במידה של ביטול הקורס לא תתאפשר גישה לתכנים הדיגיטלים של הקורס ("פטיסרי בולונז'רי")

      לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

        ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

        לתשלום ורישום לקורס – לחצו כאן

        × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות