הקורס הדיגיטלי האינטראקטיבי והמעשי שיוביל אותך להבנה מעמיקה ושליטה מלאה בבצקים כרוכים על שלל הסוגים
בקורס דיגיטלי מפורט ומלא תרגול בליווי מלא שלי,
שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,
תוכלו ללמוד להכין מאפים משלל סוגים של בצקים כרוכים,
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה!
הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

לקוחות מספרות על הקורסים הדיגיטליים שלי
מעבודה עם שמרים תמיד חששתי ובזכות הליווי שלך נפתח אצלי משהו מרגישה שיותר מבינה מה אני עושה - לא מהבחינה הכימית אלא הטכנית של איך זה אמור להיראות זה קצת כמו כשאני מכינה אורז ולפי המראה והמרקם יודעת אם להוסיף קצת מים להשאיר עוד כמה דקות על האש. קודם נצמדתי להוראות בלי להבין וזה היה יוצא פחות טוב.
נהנית זה לא מילה! זה פשוט מושלם מבחינתי!!


איך מתבצע הקורס?
- בקורס נלמד שלושה סוגים של בצקים - בצק בריוש כרוך, בצק קראנץ כרוך ובצק קרואסון
-
כל נושא מחולק למספר הקלטות שלוקחות אותך שלב שלב בהכנת הבצקים
אחת לשבועיים - יפתח נושא חדש ללימוד, כשהמטרה בין השיעורים לקבל מספיק זמן תרגול כדי לבנות את הטכניקה, להתייעץ איתי, לשאול שאלות ולבנות בטחון כדי לעבור לנושא הבא - שתמיד יהיה יותר מורכב. - בתחילת הקורס תקבלו רשימה של כל חומרי הגלם והציוד שצריך לקורס, כדי שתוכלו להצטייד
- במידה וחסר חומר גלם - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו
- לפני שיעור מכינים שקילות בבית שלכם, ומתחברים למערכת קורסים מסודרת, בשעה שבה מתחיל שיעור. אתם שולטים בקצב ההתקדמות
- במהלך השיעור מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה (דרך וואטסאפ/טלפון)
- כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים שלכם למשך 5 שנים ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך ארבעה חודשים מתחילת הקורס.
מה תעניק לך השתתפות בקורס בצקים כרוכים הדיגיטלי?
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה מקצועית
- מתכונים בדוקים ומאוזנים במגוון נושאים
- ידע ויכולת להכין בצקים ומאפים מורכבים
- יכולת להכין מתכונים מקצועיים בתנאים ביתיים שמותאמים לבית הפרטי שלכם, לתנור ולמיקסר שלכם
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך חמש שנים
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך ארבעה חודשים
- תחושת ביטחון עצמי וסיפוק אדירים מהיכולות והידע החדשים שלך!
- מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל מאפים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה

מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ סודית שתהיה פעילה למשך ארבעה חודשים
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה.
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
- נלמד להכין בצק בריוש שונה ממה שמוכר וידוע
- נתאמן בטכניקת כריכה
- נלמד שלושה סוגים של בצקי בריוש – בצק בריוש כרוך קלאסי, בצק בריוש עם חמאת קינמון, ובצק בריוש כרוך בחמאת פרמזן
- נלמד להכין קרם פראנג'יפאני
- נלמד לעבוד עם פוליש (סוג של בצק מקדים)
תוצרים
- קרואפין פטל
- דייניש עם מרציפן משמשים, פראנג'יפני ואפרסק
- קרואפין קינמון
- שוסון תפוחים
- מאפה מלוח מבצק בריוש פרמזן עם אנטיפסטי
- נלמד בצק קראנץ שישמש אותנו לעוגות שמרים מדופפות
- נלמד ארבעה סוגים של מליות ועיצובים שונים
תוצרים של השיעור:
- עוגת שמרים קראנץ במילוי קרם בוטנים
- עוגת שמרים קראנץ במילוי פרג
- עוגת שמרים קראנץ במילוי גבינות ופטל
- עוגת שמרים קראנץ במילוי שוקולד וטחינה
- נלמד להכין שלושה סוגים של בצקי קרואסון – בצק קרואסון חמאה, בצק קרואסון קפה, בצק קרואסון צבוע לעטיפה/כריכה
- נלמד את דקויות העבודה הנכונה עם בצק קרואסון כדי לקבל עיצוב יציב וכוורת יפה ופתוחה
- נלמד להכין קרמל
- נלמד להכין פטיסייר
- נלמד להכין מלית מרמלדה
- נלמד לעבוד עם פקטין
התוצרים של השיעור
- קרואסון חמאה קלאסי
- קרואסון חמאה אדום במילוי קונפי פטל, ליצ'י וורדים (בהשראת פייר ארמה)
- PAIN AUX CHOCOLLATE במעטפת בצק שוקולד (שנייק צימוקים)
- קרואסון מבצק קפה במילוי קרמל הל
- PAIN OUX RAISINS – במילוי פטיסייר וצימוקים ברום
- בצק קרואסון קקאו כרוך עם ג'נדויה ותפוז
ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם – יש ללחוץ כאן
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?
מתי שנוח לכם!
התוכן פתוח לכם למשך 5 שנים לצפייה,
הקורס היינו דיגיטלי ואני זמינה לכם לשאלות בטלפון או בוואטסאפ למשך 4 חודשים מיום תחילת הקורס.
מחיר הקורס:
190*10 תשלומים = 1990 ש"ח
מדיניות ביטולים:
"שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול עד שבוע ממועד תחילת הקורס – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו
במידה והביטול נעשה לאחר מכן לא ניתן כל החזר כספי.
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק ווואטסאפ).
ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן