אם אתם חולמים ללמוד להכין לחם ללא גלוטן - אוורירי, טעים, וכזה שבחיים לא ינחשו - שהוא ללא גלוטן,
הגעתם למקום הנכון!
אני וגלי ארניה, מומחית האפייה ללא גלוטן הכנו לכם הדרכה בזום - בה נלמד אתכם צעד צעד - איך להכין לחם ללא גלוטן שכולם יתלהבו ממנו! לחם אוורירי שנראה, מרגיש ובטעם של לחם לבן רגיל לחלוטין
בסדנה נכין ביחד את מתכון הלחם/לחמניות מתוך הבלוג שלי –
ביחד, צעד צעד, בהדרכה מפורטת, עם המון טיפים, ומענה לשאלות בלייב + בקבוצת וואטסאפ – אנחנו נכין ביחד בצק ללא גלוטן (מקמח כשר לפסח ועם שמרים כשרים לפסח) ונאפה ממנו לחם. גלי תתן מניסיונה העשיר, תדריך ותחלוק איתנו טיפים רבים על איך לקבל לחם גבוה ומרשים. את הקמח שנעבוד איתו (מולינו ירוק) – ניתן להשיג בבתי הטבע השונים, וכן ברשת "קוקסטוק" ואצל היבואן "קמח הארץ".
המתכון שנעבוד איתו – מתאים לא רק לפסח – אלא לכל ימות השנה
איפה? מתי? ואיך?
הסדנה הדיגיטלית כבר מוקלטת ומוכנה לצפייה שלכם! הרשמו וקבלו גישה מיידית לקבוצת וואטסאפ – שתהיה פעילה עד סוף אפריל, ותוכלו לצפות גם בהדרכה.
ניתן להירשם להדרכה עד סוף חודש אפריל
מה כוללת הסדנה?
מתכון מפורט - מתוך הבלוג שלי
קבוצת וואטסאפ איתי ועם גלי - לתמיכה, שיתוף ושאלות - שתהיה פתוחה עד סוף חודש אפריל
הקלטה של המפגש שנערך בזום ב 12/4 - הקלטות שיהיו זמינות למשך חצי שנה
קופון הנחה לרכישת חומרי גלם וציוד ב"מר קייק", "קוק סטוק" ו "נונית" (רינגים ומגשים)