
אם עד עכשיו אפיתם בצק פריך שקורס, מתכווץ והסתבכתם עם אפייה עיוורת – זו ההדרכה בשבילכם!
וגם אם תמיד חלמתם ללמוד להכין קרם פטיסייר פיסטוק מושלם!
אני מתרגשת לחלוק איתכם את הידע שלי והאהבה הגדולה שלי לאפייה –
ולאפשר לכם לצפות בחינם בתוכן יחודי מתוך מועדון האופים שלי
עד 30/11/2023 – בחינם וללא תשלום
החל מ 01/12/2023 תוכלו לצפות בהדרכה הזו ועוד הדרכות חדשות שמתעדכנות ועולות מדי חודש,
כחלק ממנוי במועדון האופים שלי