ClickCease

אם עד עכשיו אפיתם בצק פריך שקורס, מתכווץ והסתבכתם עם אפייה עיוורת – זו ההדרכה בשבילכם!

וגם אם תמיד חלמתם ללמוד להכין קרם פטיסייר פיסטוק מושלם!

אני מתרגשת לחלוק איתכם את הידע שלי והאהבה הגדולה שלי לאפייה – 

ולאפשר לכם לצפות בחינם בתוכן יחודי מתוך מועדון האופים שלי

עד 30/11/2023  – בחינם וללא תשלום

החל מ 01/12/2023 תוכלו לצפות בהדרכה הזו ועוד הדרכות חדשות שמתעדכנות ועולות מדי חודש, 

כחלק ממנוי במועדון האופים שלי

להצטרפות למועדון האופים יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לשלב הבא

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות