ClickCease

גם אם אפיתם לחם בעבר, או שלא, וגם אם נכשלתם בטיפוח המחמצת, יש לי הדרכה מדהימה בשבילכם!

אני רוצה ללמד אתכם קיצור דרך שיוביל אתכם לאפיית לחמי מחמצת בבית שלכם!

בהדרכה ממוקדת וקצרה,

אני מלמדת אתכם איך להכין בצק מקדים שיהיה בסיס לטיפוח מחמצת,

וממנו – אתם תלמדו שלב שלב איך להכין לחם טרי, מזין וטעים,

והכל בבית שלכם, עם כלים שיש בכל בית, עם קמח פשוט, ובתנור ביתי הכי רגיל שיש.

מה תלמדו במיני קורס הזה?

1. איך להכין בצק מקדים מבוסס שמרים

2. איך לאפות איתו לחם לבן ולשלב בתוכו תוספות

3. איך לבסס מחמצת בקלות ואיך לטפח ולתחזק אותה כדי שתניב לחם עוד ועוד לחמים, מתי שרק תרצו

4. שלבי העבודה הבסיסיים עם בצק – החל מלישה, קיפולים, עיצוב, חריצה ואפייה

5. איך להוציא את המקסימום מהתנור הביתי  – ולאפות בו לחמים מפוארים, כמו במאפיות המשובחות ביותר.

 

לא נדרש מיקסר – אפשר להכין הכל בקערה וידנית

הקורס המקוצר והשימושי הזה מונגש לכם במחיר מוזל של 95 ש"ח בלבד!

מיד בסיום ההרשמה – תועברו לתשלום והקורס יפתח לכם לצפייה מידית + תינתן תמיכה ומענה לשאלות בקבוצת וואטסאפ יעודית.

הקורס ישאר פתוח לצפייה שלכם למשך חצי שנה מרגע ההרשמה והרכישה

לקבלת גישה לקורס – יש למלא פרטים ומיד תועברו לתשלום ואחריו לצפייה בקורס:

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות