סדנת עולם השוקולד של נלי

בסדנה חדשה ומעמיקה, מקצועית ומלאה בידע - נלמד להכין שלושה מוצרים שוקולדים במיוחד!

בסדנה נלמד להכין את המוצרים באים:

1. טארט שוקולד קפה וג'נדויה עם קישוטי שוקולד מטומפרר – בצק פריך שוקולד קפה, מלית שוקולד קפה אפויה, גנאש מוקצף ג'נדויה ושנטי קפה עם קישוטי שוקולד מטומפרר – 

בטארט הזה נלמד לעבוד נכון עם בצק פריך, נלמד אין נכון להכין גנאש מוקצף וכן איך לטמפרר שוקולד בקלות ולהכין קישוטי שוקולד יפהייפיים

2. בבקה שוקולד אינסופי – בצק שמרים שוקולד, במילוי פטיסייר עם שוקולד 70% – במאפה זה נלמד לעבוד נכון עם בצק שמרים, נלמד להכין פטיסייר מושחת וטעים במיוחד שמתאים לאפייה (ואף להקפאה).

3. פטיפור ג'נדויה וגלסאז' שוקולד על עוגת ספוג במיקרו – גנאש מוקצף ג'נדויה עם ליבת ג'נדויה, מצופה בגלסאז' קקאו, על עוגת ספוג שנכין בטכניקה ממש מעניינת – במיקרו.

דרך פטיפור זה נלמד לעבוד עם גלסאז' ולקשט קינוח ביס קטן, טעים בטירוף וסופר מרשים

איפה? מתי? ואיך?

מתי ואיך שנוח לכם!

  • רכישת סדנה דיגיטלית + ליווי שלי ומענה לשאלות לחודש מיום הרכישה – לצפייה בזמן שנוח לכם (הוידיאו נשאר שלכם ללא הגבלת זמן) – מחיר 390 ש"ח. (אין מגבלת מקום ותאריך, ניתן להירשם בכל עת ולהצטרף). נרשמים ומיד מקבלים גישה לתוכן.

  • ואם אתם שואלים את עצמכם – מה זה סדנה דיגיטלית?  אז זה כל מה שאני מלמדת בסדנה רגילה + מתכונים והכל נמצא באתר הדרכות שלי, עם גישה ומאובטחת רק לכם, ללא הגבלת זמן. התוכן מסודר בסרטונים שלוקחים אתכם שלב שלב להכנה של כל אחד מהמוצרים. בכל אחד מהסרטונים אני מסבירה ומדגימה ומפרטת את השלבים הנכונים לעבודה כדי לקבל את התוצאה האופטימלית! הסרטונים והמתכונים נשארים שלכם לכל החיים, ואתם מקבלים עם רכישת הסדנה גם חודש של ליווי ומענה שלי לשאלות בכל הנוגע למוצרי הסדנה.

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות