בסדנה דיגיטלית להכנת בבקה בריוש שוקולד עם פטיסייר שוקולד מריר
אם בצקים זו התשוקה שלכם,
אם תמיד שאפתם להבין איך בצקי שמרים עובדים ואיך לעבוד איתם נכון, אם תמיד חיפשתם את מלית השוקולד המושלמת, הגעתם למקום הנכון! בסדנה דיגיטלית מפורטת, שלב אחרי שלב, אתם תלמדו להכין מאפה בבקה כרוך בפטיסייר שוקולד מושחת! 100% עונג לאוהבי השוקולד!
איפה? מתי? ואיך?
מתי ואיך שנוח לכם!
אתם נרשמים, מקבלים גישה מידית לתוכן ולמתכון, צופים, מכינים ונהנים! אני זמינה לכל שאלה בקבוצה שלי "אופים עם נלי" התוכן שלכם ללא הגבלת זמן וגישה! תוכלו לחזור ולצפות בסרטון שוב ושוב ושוב.