אם כבר הבנתם שאת התחביב והאהבה הגדולה שלכם – אתם רוצה להפוך למקצוע שמביא לכם פרנסה,
אבל אתם לא יודעים מאיפה להתחיל ומה נכון עבורכם לעשות,
יתכן ואתם כבר משווקים ומפרסמים, אבל עדיין – העסק לא מפרנס ולא רווחי,
אני פה כדי להגיד לכם –
אתם לא לבד!
רוב בעלי העסקים מתקשים להקים ולנהל עסק רווחי לבד, ו90% מהעסקים נסגרים בשנתיים הראשונות.
רובנו לא נולדנו יודעים איך להקים ולנהל עסקים, בטח שלא בעולם שמשתנה כל כך מהר.
אבל אני יודעת מניסיון אישי של שמונה שנים של ניהול העסק שלי,
שזה לגמרי אפשרי לנהל עסק יעיל, ורווחי בתחום המזון, כזה שמספק אתכם וגם עוזר לקהל לקוחות גדול – גם כשאתם העובד היחידי בעסק!
ואפילו אם אתם עובדים מהבית.
זה דורש מאיתנו להיות הכי מדוייקים שיש,
ולזקק בתהליך שלוקח זמן – את התמהיל העסקי הנכון עבורנו,
להבין איך ואיפה נכון לנו לשווק ולמכור, איזה מוצרים רווחיים ומביאים הכי הרבה תועלת ללקוחות שלנו,
איך לנהל את העבודה והלו"ז ככה שלא תישחקו, איך להתנהל כלכלית נכון בעסק,
וגם להתמודד עם חסמים מנטליים ולהתגבר עליהם.
אני מאמינה שלעסקים קטנים – יש ערך עצום לתת לעולם, ואני רוצה לחלוק איתכם את הידע שלי וללוות אתכם – יד ביד, באופן אישי ופרטני, לביסוס העסק שלכם בתחום המזון!
למה לקחת ליווי עסקי ומנטורינג?
כעסק של אדם אחד, לפחות בתחילת הדרך – אין לנו תמיד עם מי להתייעץ,
והרבה פעמים אנחנו רוצים להשיג את הכל – כבר מחר בבוקר.
עבודה מול אדם שעבר את הדרך בעצמו וביסס פעילויות עסקיות מוצלחות (וגם פחות!) –
תאפשר לכם לקבל נקודת מבט נוספת, לא שיפוטית,
שתעזור לכם להתמקד במה שחשוב,
לשחרר את מה שעובד פחות טוב,
ולהשקיע את כל הכסף שנכנס לעסק – בצורה נבונה – גם לטובת פרנסה וגם לטובת צמיחה.
ביחד, בתהליך ליווי של 12 שבועות, אנחנו ננתח ונבין:
1. מי הלקוח שלכם, למי אתם עוזרים דרך העסק שלכם, איפה הוא נמצא, איך אתם מגיעים אליו, ואיזה שירותים ומוצרים אתם מציעים לו?
2. איזה מוצרים רווחיים עבורכם ומביאים הכי הרבה תועלת ללקוח שלכם?
3. איך מתמחרים בצורה נכונה נכונה? מהם השיקולים לתמחור?
4. פיתוח סדנה/קורס – איך בונים סדנאות ומעבירים ידע ללקוחות שלנו?
5. עסק יצרני מהבית – איך אפשר להקים ובאילו מצבים הוא יכול להיות רווחי?
6. היבטים פיננסיים – סליקת אשראי, חשבוניות, קבלות ואיך אפשר לעשות את הכל שיעבוד בצורה אוטומטית?
7. ניהול פיננסי בריא של העסק – מעקב תזרימי, הפרשת משכורת, מיסים ורווחים – איך לוודא שהעסק רווחי ומפרנס?
8. ניהול לו"ז ויום אפקטיבי – איך מתמקדים, מפתחים ומתפתחים בעולם מלא בהסחות דעת?
9. נבנה מיינד סט בריא לניהול העסק – איך לומדים ליפול ולקום מחדש, לוקחים סיכונים מחושבים, ובעיקר נשארים חיוביים למרות שלא הכל ילך לפי התוכנית.
מחיר השקה מיוחד למחזור הראשון של הליווי שמתחיל בחודש אוגוסט 2023 –
590*10 = 5900 ש"ח כולל מע"מ (במקום 8,900)
התוכנית פתוחה להרשמה ל 6 אנשים בלבד, כי אני מלווה באופן אישי כל אחד ואחת מבעלי העסקים
ניתן להירשם אך ורק אחרי שיחת התאמה ותיאום ציפיות מולי
זה לגמרי אפשרי! מניסיון אפשר להתיר ולהפיל הרבה אסימונים בפגישה אחת בודדת ולא לכולם מתאים תהליך ליווי שלם. קחו בחשבון שבפגישה של שעה – אפשר בגדול להבין מה אתם רוצים ולקבל הנחיות מאד מאד כלליות לגבי ההמשך, אין אפשרות בשעה אחת לתת לכם את כל הידע, רק קווים כלליים וטיפים.
קודם כל – אם יש ספק ממליצה להתחיל בפגישה אחת, מעבר לכך – במידה ואחרי עד ארבעה מפגשים (חודש) לתוך התוכנית תחליטו לפרוש, תחוייבו על 30 אחוז מסך עלות הליווי, ואת היתרה – תקבלו, אז יש לכם תכלס חודש שלם לראות אם זה מתאים לכם.
בוודאי! אנחנו נקבע ביננו את תאריך ההתחלה (החל מחודש אוגוסט 2023) ואת היום הקבוע שבו נפגש
משך הפגישה היא שעה – אנחנו נפגשים בימים ושעות קבועים ומחויבים למה שקבענו.
כמוני כמוכם – גם לי יש מדי פעם בלתמים, ותוכניות שמשתנות. אני מגלה גמישות, ויחד עם זאת – חשוב להיות מחוייבים לתהליך הליווי שאתם משקיעים בו זמן וכסף יקר, ולכן אני מאפשרת לדחות עד פעמיים את המפגשים שלנו למועד אחר. ההתחייבות הזו – חלה כמובן, גם עלי.
טוב מאד שיהיו שאלות ורצון להתייעץ! אני מברכת על כך – ואנחנו נתכתב ביננו במייל על כל שאלה שעולה. אני מתחייבת לענות בתוך 48 שעות למיילים.
בהחלט – אפשר לקיים את הפגישות בפתח תקווה בבית קפה, או בביתי.
מניסיון שלי – הפגישה בזום חוסכת את הפקקים, חיפוש החניה והיא הרבה יותר יעילה כי גם אפשר להקליט אותה ולחזור ולהקשיב למה ששוחחנו עליו.
בוודאי! אנחנו אמנם נעבוד בקצב שמותאם לכם, אבל בהחלט תצאו מכל פגישה עם סט של שאלות שתצטרכו לחשוב, להרהר, לחקור ולענות עליהם במהלך השבוע ולשלוח לי במייל כדי שנוכל להתקדם בפגישה הבאה ולהניח תשתית בריאה לניהול עסק רווחי