שבנויה משני שיעורים באורך מלא + חוברת מתכונים מפורטת, תלמדו את כל הטיפים הכי חשובים להכנת שני סוגים של בצקי בריוש – האחד ללחמניות בריוש, והשני לעוגות שמרים ("קראנץ"). תלמדו באיזה סדר עבודה נכון לעבוד, איך יודעים שבצק מוכן, כמה ללוש אותו, מתי הוא תפח, איך לעצב אותו, כמה להתפיח לפני אפייה ואיך לאפות אותו נכון.
בסדנה אני מלמדת מספר מילויים שונים כדי שתוכלו להכין עוגות שמרים מקצועיות – בביתכם.
הסדנה ממקסמת אחוזי הצלחה ובמידה ואתם נתקלים בבעיה או שאלה – אני אעמוד לרשותכם בקבוצת וואטסאפ מיוחדת של הסדנה,
ואלווה אתכם אישית, אנתח יחד אתכם איפה ומה צריך לשנות, כדי להפיק מקסימום של למידה ותועלת מהסדנה.
לסדנה לא נדרשים כלים מיוחדים, למעט תבניות אינגליש קייק ולאפיית הלחמניות.
איפה? מתי? ואיך?
מתי ואיך שנוח לכם!
אתם נרשמים, מקבלים גישה מידית לתוכן ולמתכון, צופים, מכינים ונהנים! אני זמינה לכל שאלה בקבוצת וואטסאפ אליה תקבלו גישה מיד בסיום ההרשמה. הגישה לתוכן המוקלט – ניתנת לתקופה של 5 שנים, כך תוכלו לחזור ולצפות בהדרכות שוב ושוב ושוב. ליווי ומענה לשאלות ינתן למשך חודש מיום רכישת הסדנה