סדנה דיגיטלית משולבת עם ליווי מקצועי, שתעניק לכם כלים וידע להכנת לחמים מזינים וטעימים, בתנאים ביתיים ובקלות רבה!
כדי להכין לחמים טעימים ממש לא חייבים מחמצת שאור!
יש עוד טכניקות, הרבה יותר פשוטות שנותנות תוצאות לא פחות טובות.
אני נרגשת להזמין אתכם לסדנה דיגיטלית חדשנית שלי,
שבנויה מסרטוני הדרכה מפורטים ושיטתיים,
עם ליווי מקצועי שלי בקבוצת וואטסאפ/טלפונית,
שבה אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע ובזמן שנוח לכם,
תוכלו ללמוד להכין לחמים מקצועיים בשיטות אפייה מסורתיות,
במרקמים, ארומה וטעם משגעים!
בסדנה זו אנחנו נתרכז בהכנת לחמים עם בצקים מקדימים מבוססי שמרים תעשייתיים ולא נתפשר על טעם או איכות
אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית,
שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.
זה לא עוד קורס פסיבי ומשעמם שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",
אלא סדנה דיגיטלית שמותאמת לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!
והכי חשוב – אתם מחליטים ושולטים מה נכנס ללחם שלכם.
תלמדו להכין לחם בבית, ללא סוכר, ללא חומרים משמרים, מתחלבים, שומנים ודברים מיותרים לחלוטין.

תלמידים מספרים על קורס הלחם הדיגיטלי

איך מתבצע הקורס?
- מיד בסיום ההרשמה לסדנה - אתם מקבלים גישה למערכת הקורסים שלי (אתר אינטרנט עם הרשאות), ובה כל השיעורים המוקלטים והמתכונים וההסברים הכתובים + קישור לוואטסאפ שבו ניתן מענה מקצועי. ניתן גם להתייעץ טלפונית בתיאום מראש. התוכן לצפייה יעלה החל מ 1/11, אז הקורס יתחיל באופן רשמי
- מצטיידים בקמחים ומתחילים לאפות!
- במידה וחסר קמח כלשהו - אני אנחה אתכם איך ובמה להחליף אותו.
- נכנסים למערכת כשנוח לכם, מכינים עם ההוראות המצולמות שלי, עוצרים את הסרטון כשרוצים ובמידה ויש שאלות - אני זמינה לכל שאלה למשך חודשיים - בקבוצת הפייסבוק של הקורס
-
כל התכנים (מתכונים וסרטונים) נשארים פתוחים לצפייה שלכם למשך שנה שלמה ואתם מקבלים ליווי אישי שלי לכל שאלה שעולה למשך חודשיים מרגע רכישת הסדנה
מה תעניק לך השתתפות בקורס לחמים למתחילים?
- כלים מעשיים וידע תאורטי ומעשי באפייה מקצועית של לחמים
- תלמדו לעבוד עם בצקים מקדימים מבוססי שמרים, שאפשר להכין מספר שעות לפני הכנת הלחם, אין צורך בתחזוקה שוטפת של מחמצת שאור, הטכניקות שילמדו בסדנה יאפשרו לכם להכין לחמים בהתראה של יום!
- תלמדו להכין לחם מהמרכיבים הפשוטים ביותר (קמח, מלח, מים וטיפת שמרים) ותוציאו מתוך הלחמים שלכם חומרים משמרים, סוכרים, מתחלבים וחומרים כימיים נוספים שמיותרים לגמרי לגוף שלנו.
- מתכונים בדוקים ומאוזנים שמטרתם לתת לכם בסיס ידע שממנו אפשר לפרוח ולהתפתח לעוד ועוד אפשרויות
- ידע והבנת תהליך פרמנטציה, בצקים מקדימים "מהירים" כמו פוליש, בצק ישן וביגה שמיתרים את הצורך בתחזוקת מחמצת שאור.
- תרגול מקסימלי בסביבה תומכת שיגדיל את תחושת הביטחון בעשייה שלכם
- גישה לתכנים (סרטוני וידיאו + מתכונים) למשך שנה
- ליווי ותמיכה שלי בהתנסויות שלכם בבית ומענה מקיף לשאלות - למשך חודשיים
-
מחמאות מבני המשפחה שלך שיתחילו לקבל לחמים מקצועיים וטעימים יותר מכל קונדיטוריה
מה כולל הקורס?
- ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך חודשיים
- מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה – פתוחים לגישה למשך שנה מיום רכישת הקורס
- להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
- שלבי עבודה עם לחמים
- סוגי קמחים שונים שישמשו אותנו בקורס (ואיך מצטיידים)
- מהו תהליך התסיסה FERMENTAION וחשיבותו
- מושגי בסיס חשובים להבנת עולם הלחם, כמו "אחוזי אופה", הידרציה
- מה זה בצק מקדים ואילו בצקים מקדימים יש
- למה רצוי להכין לחם עם בצק מקדים
- נתחיל מבצק "קל" לעבודה- לחם לבן
- נלמד התפחה נכונה, עיצוב וחריצה
- תראו שלב שלב – את הקיפולים והתקדמות הבצק, ואיך מטפלים בבצק בכל שלב
- אפייה נכונה, איך יודעים שלחם מוכן
באגט צרפתי קלאסי מבוסס ביגה.
נלמד עיצוב ועבודה עם קמח יעודי לבגטים
נלמד איך לשמר בצק ישן ולהשתמש בו כסטרטר כל פעם שנרצה להכין באגטים
- נלמד לעבוד ועם קמח כוסמין המאתגר לעבודה
- נבין טכניקת עבודה שתאפשר לנו לשמור על מרקם אוורירי מבלי להרוס את הבצק
הדרכת בונוס – בייגל סומסום מבוסס ביגה
ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם – יש ללחוץ כאן
הקורס מתאים ל:
- חובבי אפייה בתחילת דרכם שמעוניינים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה
- חובבי אפייה עם ניסיון עשיר שמעוניינים להעשיר את ארגז הכלים שלהם
- כל מי שמבקש לפתח לעצמו תחביב חדש ומהנה
- דוברי עברית שגרים בחו"ל ורוצים ללמוד אפייה ואת נושא לחמי המחמצת ברמה גבוהה
- אנשים עסוקים שרוצים ללמוד בזמנם הפנוי
- הקורס אינו דורש ידע מוקדם
מי אני ומה מביא אותי לפה?
אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?
הסדנה תתחיל ברגע שאתם נרשמים! הגישה לתוכן הדיגיטלי (סרטוני וידיאו ומתכונים והדרכות מפורטות) נפתחת לכם ואתם מתחילים ללמוד את החלק התיאורתי של הקורס.
המחזור הראשון של הקורס יפתח לצפייה ב 1/11
לאחר שיש לכם את הקמחים ניתן להתחיל להכין ואני זמינה לכם לכל שאלה בקבוצת הפייסבוק
הסדנה היינה דיגיטלית, התכנים מוקלטים מראש, ובליווי מלא שלי (דרך קבוצת וואטסאפ וטלפונית) – למשך חודשיים מיום רכישת הקורס
מחיר הסדנה:
10*39 = 390 ש"ח
מחיר מיוחד לנרשמים בהרשמה מוקדמת עד 31/10 – 350 ש"ח
מדיניות ביטולים:
הסדנה ניתנת לביטול במסגרת של "שבועיים ניסיון" –
במידה ותוך שבועיים מיום ההרשמה תחליטו לבטל הרשמה, כספכם יוחזר
למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/וואטסאפ)
ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032
כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן