אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה דיגיטלית – ביחד איתי,
פעילות שתמשך שבוע, בה אני אלמד אתכם איך להכין בגט צרפתי אמיתי, בקלות,
באמצעות שימוש בשתי טכניקות של התפחה איטית עם שמרים (ביגה ובצק ישן),
עם כלים ביתיים פשוטים, בתנור ביתי, עם קמחים פשוטים שאפשר למצא בכל בית!!
זה זמן מעולה ללמוד טכניקה שתאפשר לכם לקבל לחם של מקצוענים – במטבח הביתי שלכם!
אין צורך בידע מקדים – ההדרכה מתאימה כל רמות הניסיון,
בין אם אתם שנים עובדים עם מחמצת,
או שמעולם לא הכנתם לחם –
כולם מוזמנים!