פעילות לייב – הכנת באגטים עם נלי

אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה בלייב פייסבוק – ביחד איתי,

פעילות שתמשך שבוע, בה אני אלמד אתכם איך להכין בגט צרפתי אמיתי, בקלות,

באמצעות שימוש בשתי טכניקות של התפחה איטית עם שמרים (ביגה ובצק ישן),

עם כלים ביתיים פשוטים, בתנור ביתי, עם קמחים פשוטים שאפשר למצא בכל בית!!

זה זמן מעולה לנקות את מזווה הקמחים שלכם, לפני פסח,

וללמוד טכניקה שתאפשר לכם לקבל לחם של מקצוענים – במטבח הביתי שלכם!

אין צורך בידע מקדים – ההדרכה מתאימה כל רמות הניסיון,

בין אם אתם שנים עובדים עם מחמצת,

או שמעולם לא הכנתם לחם –

כולם מוזמנים!

מה תקבלו מההשתתפות בפעילות?

אני אלמד אתכם עבודה עם שני "תחליפי" מחמצת מהירים – ביגה, ובצק ישן, מבלי להתפשר על הטעם

נלמד איך לזהות שהבצק מוכן ואיך הוא נראה ומתנהג בשלבי העבודה השונים

נלמד טכניקה לעיצוב הבגטים ולחריצה

אתם תלמדו איך לאפות נכון, ולזהות כמה זמן להתפיח בצק, ותקבלו טיפים לחריצה מושלמת

כדי לקבל בגט פריזאי משובח – מלא טעם, קראסט וארומה

תקבלו חוברת עם מתכון מדויק ומפורט וגישה לקבוצת פייסבוק סודית, בה יועברו ההדרכות וידיאו בשידורים חיים ואני אעמוד לרשותכם לכל שאלה והתייעצות בנוגע להדרכה –  למשך שבוע! 

איך עובדת פעילות ההדרכה בלייב ומה הלו"ז?

כל הפעילות נערכת בקבוצת פייסבוק סגורה למשתתפי הפעילות בלבד

מתחילים ב 11/3:
11/03 בשעה 18:00 – לייב וידיאו הכנת ביגה (בצק מקדים) 
12/03 – החל משעה 08:00 אני עולה ללייבים בקבוצה – במהלכם אני אכין אתכם את הבצק, נתפיח אותו, נקפל, נעצב ונאפה (מקווה שנספיק עד כניסת השבת ואם לא – גם נדבר על התרחיש של מה קורה אם לא הספקנו)
14/03 – לייב בשעות הבוקר (10:00) – בו אני אלמד אתכם על להכין את הבצק על בסיס "בצק ישן" (טכניקה נוספת)
20/03 – 20:00 לייב סיום פעילות לפני סגירת הקבוצתה
 
במהלך השבוע הקבוצה תהיה פתוחה לצפייה לא מוגבלת בסרטונים,
וכמובן – למענה מקצועי שלי לשאלות

ומה אם מפספסים שידור?

כל שידורי הלייב יהיו זמינים לכם עד 20/3 ותוכלו להכין בזמנכם, מול ההדרכות המצולמות ולהתייעץ איתי בקבוצה. 

אם לא נוח או לא מסתדר לכם לצפות ביום שישי ה 12 לחודש – תוכלו לעשות זאת בכל יום אחר במהלך השבוע שבה הקבוצה פעילה (עד 20/3)

מה נדרש בשביל להשתתף בהדרכה?

דברים שיש בכל בית של אופים ביתיים!

קמח לבן הכי פשוט שיש (אני אתן רשימה של קמחים ממולצים), קצת קמח מלא אם תרצו, שמרים ותנור, זהו 🙂

אפשר בהחלט לעבוד עם מיקסר, או ללוש את הבצק ידנית במידה ואין לכם מיקסר,

רצוי שיהיה תערים לחריצה, אבל גם סכין חדה/יפנית תספיק לשם ההתחלה

זהו!

הכי פשוט, הכי בסיסי, לא צריך שום דבר מיוחד! 

כמה זה עולה?

כדי לאפשר לכמה שיותר אנשים – להשתתף ולהנות מידע איכותי וללמד אתכם לאפות באגטים בבית,

אני מנגישה את הפעילות הזו בתשלום הכי נוח שאפשר ונגיש לכולם!

עלות הפעילות היא 59 ש"ח בלבד – ואתם תקבלו גישה למשך שבוע לקבוצת הפייסבוק (הפעילות תתחיל ב 11/03 ותסתיים ב 20/03) – לכל הדרכות הוידיאו וכמובן – מענה מקצועי מלא שלי לכל מה שקשור לפעילות המקצועית של הכנת הבגט.

מחצית מגובה ההכנסות מהפעילות – יועברו כתרומה לטובת ילדיה של דיאנה דדבייב ז"ל דרך הפרויקט של GIVEBACK –  

https://giveback.co.il/project/62754

להרשמה לפעילות יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לתשלום:

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות