ציוד מקצועי לאופה הביתי

אני כותבת את הפוסט הזה מתוך רצון עד לעזור לכם להתמקד ולדעת סדרי גודל של הציוד המקצועי שקיים אצלי בבית,

ושעוזר לי להכין מאפים מקצועיים בתנאים ביתיים.

הרעיון לרשימה של הציוד שאני הכי אוהבת וחושבת שהוא הכי מועיל נולד מתוך הצורך לעשות סדר לתלמידים שבאים ללמוד אצלי קונדיטוריה בקורס "פטיסרי בולונז'רי", וכך החלטתי לבנות סרטון הדרכה בערוץ היטיוב שלי,

ושם יצרתי סרטון ובו הראיתי את הציוד שלי (או לפחות חלקו הגדול),

ואז החלטתי לרכז את הציוד ברשימה בבלוג, שיהיה לכם נוח יותר לרכז לכם את הפריטים שאתם גם צריכים.

אתם מוזמנים לצפות בסרטון

ואני מדי פעם אוסיף עוד פריטים לרשימה למטה שיכולים להועיל לכולם.

אשמח לשמוע האם המידע מועיל ועוזר לכם!

נלי

 

רשימת הציוד המומלץ:

משקל דיגיטלי

מערוך אוקלון

מברשת סוס

קלף גמיש

קוצב בצק/בוצען

פלטות מדורגות וישרות

לקקנים עמידי חום

כפות מלמין

מברשות

מיקרופליין/זסטר

סט מטרפות

כוסות/מדי ליטר לשק זילוף

מיקדים

שפכטל לשוקולד

שקי זילוף

סרגל ארוך 60 ס"מ

קערות שוקולד

קערות נירוסטה בגדלים שונים

רינגים ומגשי נירוסטה/אלומיניום

בלנדר מוט

רשתות צינון

משטח אפייה סיליקון מחורר – לבצקים פריכים

 

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות