קורס קונדיטוריה מקוצר ותכליתי שיתן לך כלים והבנה להצלחה באפייה ואינסוף מחמאות!

מי מאיתנו לא מכיר את תחושת התסכול הנוראית כשאנחנו "נופלים" על מתכון לא מוצלח שמצאתם ברשת,  וזורקים שעות של עבודה ומצרכים יקרים לפח?

 הגיע הזמן סוף סוף להבין את ה"למה" ולקבל כלים אמיתיים – 

למה מתכון בנוי בצורה מסוימת, 

למה לאפות בחום מסוים, 

למה לעשות דברים בסדר מסוים. 

כי להכל יש סיבה והסבר.

בקורס ממוקד ותכליתי זה, תלמדו להכין קינוחים ומאפים מקצועיים,
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה ותקצרו מחמאות אינספור,

והכי חשוב – סוף סוף תצליחו ותתגברו על כשלונות שחוויתם בעבר כשעבדתם בלי להבין מה אתם עושים!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי ונהנים מיחס אישי, קבוצה תומכת והמון מוטיבציה לעשייה!

סיפורי לקוחות

מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?

איך מתבצע הקורס?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך הקורס (חודשיים)
  • חוברות מתכונים מפורטות להורדה והדפסה
  • גישה לאתר אינטרנט מיוחד שבו תמצאו מעל 10 שעות של סרטוני הדרכה וידע מפורטים, מסודרים לפי שלבי עבודה – עם הסברים מדוקדקים, שנשארים איתכם ל 5 שנים
  • קבוצת פייסבוק סודית + קבוצת וואסטאספ (למענה אונליין) – בהן אתם מתקשרים איתי, שואלים שאלות, מתייעצים ואני מתחקרת את מה שעשיתם ועוזרת לכם להגיע לתוצאה הרצויה – תוך כדי למידה והפקת מסקנות ולקחים.
  • מתנה מיוחדת ממניסדנת בגטים דיגיטלית
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • נלמד שני סוגים של בצק פריך – שוקולד/וניל וברטון
  • נלמד להכין שני קרמים חשובים ומאד שימושיים – קרם שקדים וקרם פטיסייר
  • נלמד מהו גנאש ואיך להכין אותו נכון
  • נלמד להכין קרמל
  • נלמד לעבוד עם ג'לטין
  • נלמד לעבוד עם פקטין

תוצרים

  • טארט ברטון עם קרם שקדים אפוי, פירות יער וקולי פירות יער
  • טארט שוקולד ג'נדוז'ה – גנאש שוקולד חלב ואגוזי לוז, עם קישוט "טיפת לוז"
  • טארט ברטון עם קרם פטיסייר מסקרפונה ופירות טריים
  • נלמד טכניקה של מרנג איטלקי להכנת מקרונים
  • נלמד שלושה סוגים של מילויים – נתרגל הכנת גנאשים וקונפי.
  • נלמד את כל הטיפים והטכניקה לקבלת מקרון מושלם

תוצרים של השיעור:

  • מקרון פסיפלורה ושוקולד חלב
  • מקרון קונפי פטל (פרווה)
  • מקרון פיסטוק
  • למד להכין בצק בריוש שמתאים לאפיית עוגות ומאפים
  • נלמד את כל התיאוריה והביולוגיה מאחורי בצקי שמרים
  • נלמד להכין קרם פטיסייר פיסטוק מדהים, מילוי שוקולד פרלינה – הכי עסיסי וטעים שיש, ומלית ריקוטה ושוקולד לבן משגעת!
  • נלמד להכין פרלינה אגוזי לוז

התוצרים של השיעור

  • עוגת "קראנץ" במילוי שוקולד פרלינה אגוזי לוז
  • עוגת "קראנץ" פיסטוק ופירות יער
  • עוגת "קראנץ" במילוי קרם שקדים, קינמון ותפוחים/אגסים

בונוס

סדנת בגטים דיגיטלית
שווי המתנה - 95 ש"ח

לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

    ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 050-4575945

    כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

    הקורס מתאים ל:

    מי אני ומה מביא אותי לפה?

    אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה שמונה שנים,
    נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
    למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני שמונה שנים,
    ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
    כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
    אני נהנית לעבוד עם אנשים,
    ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
    ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
    בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
    כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
    הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
    בטוחים יותר בעצמם,
    והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
    וזה הפרס הכי גדול שלי.

    כמה, מתי ואיפה?

    לאחר רכישת הקורס, תקבלו גישה למערכת הקורסים שלי ובה כל הנתונים.

    הקורס הוא דיגיטלי ובליווי מלא שלי – למשך חודשיים מיום רכישת הקורס, התוכן המצולם נשאר זמין לכם ל 5 שנים.

    מחיר מיוחד בתוקף עד  21/07/2022- 

    99*10 = 990 ש"ח (כולל מע"מ) 

    מחיר למשלמים בהעברה בנקאית/ביט (תשלום אחד) – 950 ש"ח

    מחיר מלא של הקורס 1990 ש"ח
     

    מדיניות ביטולים:

    "שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול אחרי שני השיעורים הראשונים (עד שבוע ממועד תחילת הקורס) – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו

    למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק/וואטסאפ)

    לשיחת יעוץ אני מזמינה אותך למלא פרטים

      ניתן לפנות אלי ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 050-4575945

      כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

      מה תעניק לך השתתפות בקורס "טעימות פטיסרי" הדיגיטלי?

      × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות