הקורס הדיגיטלי האינטראקטיבי והמעשי שיוביל אותך להבנה מעמיקה ושליטה מלאה בבצקי עלים

בקורס דיגיטלי מפורט ומלא תרגול בליווי מלא שלי,

שבו אתם לוקחים חלק פעיל ומלא בכל רגע ורגע,

תוכלו ללמוד להכין מאפים משני סוגים של בצקי עלים (מבוססי חמאה),
בתנאים ביתיים ובהצלחה רבה!

הקורס המבוקש שלי זמין כעת בגרסה דיגיטלית -אינטראקטיבית ואתם הופכים את המטבח הביתי שלכם לכיתת לימוד קונדיטוריה מקצועית, שבה אתם התלמיד שמקבל יחס אישי וזוכים לעשות את כל המתכונים של כל הקורס ולקבל מקסימום תרגול ובטחון בעשייה.

זה לא עוד קורס פסיבי שבו אתם יושבים מול "תוכנית בישול",

אלא קורס שמותאם לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם ואתם מכינים ואופים בו במקביל להנחיות המצולמות שלי!

לקוחות מספרות על הקורסים הדיגיטליים שלי

אני חושבת שזה אדיר השילוב הזה של המתכונים שרשומים כמו שצריך, הסרטונים שלך שאפשר לראות אותם שוב ושוב (ושוב... ושוב...) עד שמבינים והעובדה שאת עונה מהר ונותנת תחושה כאילו יש מישהו לידך. ואני יכולה להכין משהו ולעצור כי אני צריכה להתפנות למשהו אחר ואז להמשיך בזמן שלי ובכלים שלי.
שני רדלי
06/2019
הפורמט הזה גאוני. הייתי בהרבה סדנאות אפיה אבל אין כמו לעבוד בבית עם הכלים שלך והתנור שלך ולקבל ייעוץ בזמן אמת לפי התוצר. לא חוכמה לאפות לחם טוב בסדנת אפיה עם תנור מקצועי ואחר כך לא מצליחים לשחזר את זה בבית.
מעבודה עם שמרים תמיד חששתי ובזכות הליווי שלך נפתח אצלי משהו מרגישה שיותר מבינה מה אני עושה - לא מהבחינה הכימית אלא הטכנית של איך זה אמור להיראות זה קצת כמו כשאני מכינה אורז ולפי המראה והמרקם יודעת אם להוסיף קצת מים להשאיר עוד כמה דקות על האש. קודם נצמדתי להוראות בלי להבין וזה היה יוצא פחות טוב.
נהנית זה לא מילה! זה פשוט מושלם מבחינתי!!
ענת לוי
06/2019
קורס מומלץ מאוד! כשנרשמתי לקורס לפני חודש, לא ידעתי שכל כך אהנה ממנו. נלי, מקצועית ביותר, קונדיטורית בחסד ומרצה בכשרון רב על המוצרים המרכיבים את המתכון, הכימיה ביניהם על מנת שנבין כיצד נוכל בעתיד להרכיב מתכונים משלנו. הסבלנות שלה, ההסברים, הנתינה האין סופית- כל כך חשוב לה שנצליח בכל מה שאנו מכינות שזה מופלא בעיני😍 אני אלה ששואלות ושואלות ונלי בחן רב מסבירה ומייעצת. תשאלו, איך הטעם? מדהים מדהים, אין סוף למחמאות והכי חשוב, הכל מצולם. שכחתם משהו, אל דאגה תמיד תוכלו לשוב ולהביט בנלי המופלאה מסבירה, לשה, מכינה גנאש, קרמל , חמאת אגוזי לוז, קרם פטיסייר מעולם לא נראה קל כל כך שאני אכין מקרונים? הכנת מקרון עכשיו נראה כל כך קל והתוצאה מדהימה כיף כל כך. מבחינתי מדובר במוצר גאוני אין לי ספק נלי שבעהש ארשם בעתיד גם לקורס המורחב ואלמד את כל רזי המקצוע, בעזרתך. אז תודה רבה, הקורס עומד לצערי להסתיים, אך את תשארי בלבי💕❤️🌷
אנטואנט חניה
05/2019
הצטרפתי בדיליי לקורס הדיגיטלי, כך שיצא שפספסתי את 2 השיעורים הראשונים. כעת אני משלימה אותם בזמני השבוע.. אני רוצה לומר שאפו לנלי! למרות שהשלמתי לבד את השיעורים ההקלטות מאוד ברורות והמתכונים ממש מצויינים.
נופר בר נתן
04/2019
אז ככה... ראשית אני חייבת לומר שאת גאונה!! המצאת את הטרנד הבא שיישאר איתנו לנצח - קורס דיגיטלי שונה ומיוחד. ⁦ בתור אחת שכבר למדה בדיגיטלי יכולה לומר בפה מלא - זה שונה, חדיש ומיוחד. אם לא היינו רואים אותך במסך הייתי יכולה להעיד שזה היה כאילו אנחנו בביתך בעוד שיעור מוצלח! כל כך נהניתי מהשיעור הראשון!! הייתי בפינה הפרטית לי, אבל יחד עם זאת את היית מולי וקולך הנעים את הרגע. מבצעת את אשר אמרת בהנאה רבה. והפעם מבצעת באופן מלא!! מאשר להגיע לסדנא שלך ומתוך בחירה מסתכלת יותר ושואלת שאלות. אני חייבת לציין, כיף לשמוע את הסברייך המנומקים! את לא מפספסת שום הסבר חיוני על חומרי הגלם, מה תפקידם ולמה הם חיוניים לאותו מאפה/קינוח.
סמדר ניסים
04/2019
נלי, אני מאוד אוהבת את הפורמט בדיגיטלי ( לא יתמיד יש אפשרות להיות נוכחת אונליין, אבל זאת בעייה שלי שיש הבדלי שעות). כמו כן יש אפשרות לחזור על השיעור שוב ושוב, להקשיב להסברים שלך ולהתחיל להבין תהליכים שונים שמתרחשים בזמן העשייה שלי. עוד דבר נוסף ומאוד חשוב בשבילי שאכפת לך מהתוצר הסופי, ניתוח תהליך אם משהו הלך לא כשורה, עצות מה לעשות כדי שכן תהיה תוצאה מושלמת. אני מאוד מעריכה את הנתינה שלך בתור בלוגרית ועוד יותר בתור מרצה/ מורה לקונדיטוריה. מאוד אשמח בהמשך להצטרף לקורסים נוספים. את מאלצת ( במובן הטוב) להתנסות ולעשות מה שלומדים בשיעור אפילו אם יש איזשהו פחד בפני העשייה. בסדנאות פרונטליות התנסתי במשהו אחד, לא היתה אפשרות להקיף את העשייה ההדגמה והדברים נשכחים. בקיצור אני מאוד ממליצה על הקורס
אלנה יצחקוב
04/2019

איך מתבצע הקורס?

מה תעניק לך השתתפות בקורס בצקי עלים הדיגיטלי?

מה כולל הקורס?

  • ליווי ויעוץ מקיף שלי ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק סודית שתהיה פעילה למשך חודשיים
  • מתכונים, סרטוני וידיאו מפורטים בכל הנושאים המפורטים מטה.
  • להלן הנושאים הנלמדים בקורס והתוצרים:
  • נלמד להכין בצק עלים צרפתי
  • נתאמן בטכניקת כריכה – מסורתית (3 סטים של קיפולים)
  • נלמד איך לזהות מתי לקרר, מתי הבצק מוכן לעבודה
  • נלמד להכין קרם שקדים ומליות לבורקסים

תוצרים

  • בורקס גבינה
  • בורקס תפוחי אדמה
  • גאלט דה רואה/פיטיבייה – עוגת בצק עלים מסורתית במילוי קרם שקדים/פיסטוק ודובדבן אמרנה
  • מקלות פרמזן
  • נלמד טכניקת הכנת וכריכת בצק שמאפשרת להגיע ל 729 שכבות ובצק סופר עדין שישמש למילפיי
  • בבצק זה אנחנו נכרוך את הבצק בתוך חמאה (כן!! נשמע מוזר אבל זה מה שיקרה) – ההפך מהבצק הצרפתי
  • נלמד להכין קרם דיפלומט (פטיסייר ושמנת מוקצפת) שאיתו נכין מילפיי

תוצרים של השיעור:

  • מילפיי – שכבות של בצק עלים גרמני מקורמל וביניהם קרם דיפלומט

ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם – יש ללחוץ כאן

הקורס מתאים ל:

מי אני ומה מביא אותי לפה?

אני נלי ימפולסקי, קונדיטורית מזה חמש וחצי שנים,
נושמת, חולמת וחיה את עולם הקונדיטוריה והאפייה.
למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" לפני חמש וחצי שנים,
ומאז הספקתי לעבור עשרות הדרכות והשתלמויות על שפים בארץ ובחו"ל,
כל תת תחום בקונדיטוריה מעניין אותי
אני נהנית לעבוד עם אנשים,
ועוד יותר נהנית מלראות איך בזכות השיטה שבה אני מלמדת עוד ועוד אנשים צוברים הצלחות ובטחון בעשייה,
ומוצאים ריפוי של ממש דרך האפייה.
בעיני זה לא פחות משליחות ללמד קונדיטוריה ואפייה,
כי אני רואה איך דרך המפגשים שלנו והעשייה של הלקוחות שלי –
הם מרגישים יותר טוב עם עצמם,
בטוחים יותר בעצמם,
והם פשוט חווים הצלחה אחרי הצלחה דרך האפייה,
וזה הפרס הכי גדול שלי.

כמה, מתי ואיפה?

מתי שנוח לכם!

התוכן פתוח לכם למשך 5 שנים לצפייה,

הקורס היינו דיגיטלי ואני זמינה לכם לשאלות בקבוצת פייסבוק סגורה למשך חודשיים מתחילת הקורס

במהלך הקורס יערכו שלוש פגישות זום (שיוקלטו):

9/12 – פגישת פתיחת קורס, הכרות, לוגיסטיקה ותיאום ציפיות

6/1 – מפגש אמצע קורס שמטרתו לענות על שאלות ונושאים מרכזיים חשובים שעלו בקבוצת הפייסבוק כדי לוודא שכולם מבינים את כל הניואנסים וכן מה עוד אפשר להכין עם בצקי עלים

9/12 – פגישת סיום קורס

כל הפגישות יתקיימו בזום, בשעה 18:00 ויוקלטו 

מחיר הקורס – 330*3 = 990 ש"ח כולל מעמ:

מדיניות ביטולים:

"שבועיים ניסיון" – במידה של ביטול עד שבוע ממועד תחילת הקורס – לא יגבו דמי ביטול והכסף יוחזר במלואו

במידה והביטול נעשה לאחר מכן לא ניתן כל החזר כספי.

למען הסר כל ספק – במידה ובוצע ביטול לקורס, לא תינתן גישה לתכני הקורס מרגע הביטול (וידיאו/מתכונים/קבוצת פייסבוק ווואטסאפ).

ניתן לפנות אלי לשאלות ישירות לדוא"ל info@nelly.co.il או בטלפון 054-3183032

כדי להרשם לקורס – יש ללחוץ כאן

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות