אני אלמד אתכם "טריק" לאיך אפשר לבסס מחמצת בקלות, עם אחוזי הצלחה גבוהים, ולאפות מהרגע הראשון – לחם טעים, מזין ובריא!
נלמד איך לזהות שהבצק מוכן ואיך הוא נראה ומתנהג בשלבי העבודה השונים
נלמד טכניקה לעיצוב ואפייה
אתם תלמדו איך לאפות נכון, ולזהות כמה זמן להתפיח בצק, ותקבלו טיפים לחריצה מושלמת
נלמד איך לשלב תוספות בלחם ובאיזה שלב.
תקבלו ידע מעשי ותרגול כדי שתוכלו לקבל לחם 50% מלא, משובח בבית שלכם – מלא טעם, קראסט וארומה
תקבלו חוברת עם מתכון מדויק ומפורט וגישה לקבוצת וואטסאפ שקטה בה אעדכן ואתזכר אתכם על ההדרכות שיתקיימו בזום,
ההדרכות וידיאו יערכו בשידורים חיים בזום ואני אעמוד לרשותכם לכל שאלה והתייעצות בנוגע להדרכה – למשך שבוע!