מתחילים לאפות לחם!

אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה ותגרול ביחד איתי,

פעילות שתמשך שבוע בזום ובקבוצת וואטסאפ, 

בה אני אלמד אתכם איך להכין לחם עם בצק מקדים,  ונאפה איתו – לחם 50% מלא.

במהלך השבוע הזה – אני אלמד אתכם איך לא רק לאפות לחם, 

אלא איך להפוך את הבצק המקדים שלכם למחמצת ולהמשיך ולאפות את הלחמים שלכם,

באופן שוטף ועקבי, עם מחמצת שגידלתם בקלות ובלי שום תקלות!

אתם תצאו מהשבוע הזה עם לו"ז והבנת תהליך אפיית לחם שתוכלו להכניס לשגרת החיים שלכם

 

אין צורך בידע מקדים – ההדרכה מתאימה כל רמות הניסיון,

בין אם אתם שנים עובדים עם מחמצת,

או שמעולם לא הכנתם לחם –

כולם מוזמנים! 

מה תקבלו מההשתתפות בפעילות?

אני אלמד אתכם "טריק" לאיך אפשר לבסס מחמצת בקלות, עם אחוזי הצלחה גבוהים, ולאפות מהרגע הראשון – לחם טעים, מזין ובריא!

נלמד איך לזהות שהבצק מוכן ואיך הוא נראה ומתנהג בשלבי העבודה השונים

נלמד טכניקה לעיצוב ואפייה

אתם תלמדו איך לאפות נכון, ולזהות כמה זמן להתפיח בצק, ותקבלו טיפים לחריצה מושלמת

נלמד איך לשלב תוספות בלחם ובאיזה שלב.

תקבלו ידע מעשי ותרגול כדי שתוכלו לקבל לחם 50% מלא, משובח בבית שלכם – מלא טעם, קראסט וארומה

תקבלו חוברת עם מתכון מדויק ומפורט וגישה לקבוצת וואטסאפ שקטה בה אעדכן ואתזכר אתכם על ההדרכות שיתקיימו בזום, 

ההדרכות וידיאו יערכו בשידורים חיים בזום ואני אעמוד לרשותכם לכל שאלה והתייעצות בנוגע להדרכה –  למשך שבוע! 

איך עובדת פעילות ההדרכה בלייב ומה הלו"ז?

כל הפעילות נערכת בזום ואתם מקבלים תזכורות להתחבר בקבוצת וואטסאפ 

הזומים יוקלטו ותוכלו לצפות בהם גם בהמשך.

הפעילות מתחילה ב 24 לפברואר – 
09:00 – מפגש בזום –  נכין ביחד פוליש (בצק מקדים) – הוא יהווה את הבצק המקדים שאיתו נכין את הלחם שלנו והבסיס למחמצת שתתחילו לגדל
20:00 – מפגש בזום – נתחיל בהכנת הבצק
21:00 – מפגש בזום – קיפול ותחילת תפיחת לילה בטמפרטורת החדר
 
יום שישי 25/2 – 
08:00 – מפגש בזום הוספת תוספות, עיצוב ותחילת מנוחה לפני האפייה
 
12:00 (לערך) -מפגש בזום אפייה וכמובן חריצה + הנחיות לטיפול במחמצת במהלך הסופ"ש
 
13:00 – סיום האפייה, מענה לשאלות במהלך הזום
 
יום ראשון 27/2 – 
09:00 – מפגש בזום – מענה על שאלות והמשך תחזוקת המחמצת ואפיית הלחמים הבאים שלכם והכנת הלחם השני שלכם.
במהלך היום אני אכין שוב את אותו הלחם, הפעם עם מחמצת, ואשתף אתכם בתהליך בתוך קבוצת הוואטסאפ בסרטונים קצרים (זה יהיה אותו התהליך בדיוק שעשינו במהלך חמישי ושישי, בעצם נחזור עליו, אבל הפעם עם מחמצת!). 
הקבוצה תפתח לשיתופים ושאלות במהלך יום ראשון, עד יום חמישי 3/3
 
התוכן המוקלט – ישאר פתוח לכם לצפייה למשך חצי שנה, אז גם אם לא תראו ב"לייב" תמיד תוכלו להשלים (השיעור המוקלט יעלה עד 48 שעות אחרי הצילום שלו)
 

ומה אם מפספסים שידור?

כל שידורי הזום המוקלטים יהיו זמינים לכם למשך חצי שנה. 

מענה מקצועי לשאלות ינתן במהלך שבוע הפעילות (עד 03/02) בוואטסאפ, ולאחר מכן בקבוצת בוגרי הקורסים שלי בפייסבוק.

מה נדרש בשביל להשתתף בהדרכה?

דברים שיש בכל בית של אופים ביתיים!

קמח לחם לבן, קמח חיטה מלא (אני אעבוד עם קמח לחם לבן וקמח לחם מלא של "הטחנות הגדולות", שמרים ותנור, זהו 🙂

את הבצק אנחנו נלוש ידנית – אין צורך במיקסר!

רצוי שיהיה תערים לחריצה, אבל גם סכין חדה/יפנית תספיק לשם ההתחלה,

ניתן לעבוד עם סלסלת התפחה, אבל אני אראה גם איך אפשר לעבוד עם תבנית אינגליש קייק רגילה ומגבת בד רב פעמית.

זהו!

הכי פשוט, הכי בסיסי, לא צריך שום ציוד מיוחד! 

כמה זה עולה?

כדי לאפשר לכמה שיותר אנשים – להשתתף ולהנות מידע איכותי וללמד אתכם לאפות לחמים בבית,

אני מנגישה את הפעילות הזו בתשלום הכי נוח שאפשר ונגיש לכולם!

עלות הפעילות היא 95 ש"ח בלבד – ואתם תקבלו גישה למשך שבוע לקבוצת הוואטסאפ בה תוכלו להתייעץ איתי ,ולחצי שנה להקלטות הוידיאו של הפעילות.

10% מרווחי הפעילות – יתרמו לטובת עמותת "נדירים" – לילדים עם תסמונות נדירות

להרשמה לפעילות יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לתשלום:

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות