מילון הלחם השלם – הדרכת וובינר

מילון הלחם השלם

"אם המילים "אוטוליזה", "הידרציה", "אחוזי אופה" מסקרנות אתכם,
ואתם רוצים לדעת במה מדובר ואיך הם משתלבים בתהליך אפיית הלחם,
אני מזמינה אתכם להדרכה מיוחדת ומוגבלת בזמן!

בהדרכה אני הולכת ללמד ולמסור לכם את מילון הלחם השלם שלי,
יותר מ 20 מושגים מקצועיים!!

זה מילון שאני משלבת בתוך קורס הלחמים שלי ככלי לימודי לתלמידים שלי,
ואני מאפשרת לכם הצצה וצפייה במילון החשוב הזה, לזמן מוגבל

ההדרכה תתקיים ב 03/10/21 בשעה 20:30

ימים
שעות
דקות
שניות

מה תלמדו בהדרכה:

בהדרכה מיוחדת שבניתי לתלמידים בקורס שלי, ואני משתפת לזמן מוגבל עם הקהל הרחב

ריכזתי את "מילון הלחם השלם" – 

מעל 20 מושגים המקצועיים שבהם משתמשים אופים מיומנים. 

אני הולכת ללמד אתכם את כל המושגים שבאים מעולם הלחם,

באופן מורחב ומעמיק,

כך שבסיום ההדרכה תוכלו גם להבין את תהליכי העבודה המרכזיים בהכנת לחמים,

להבין כל מושג – מה הוא אומר ואיך אופים מדברים ביניהם ב"שפת הלחם",

תוכלו להשתתף בדיונים בקבוצות בצורה מושכלת ולהבין יותר טוב את בצק הלחם שלכם.

 

ההדרכה הזו היא חלק מקורס לחמי ומאפי המחמצת שלי,

ואני פותחת אותה לצפייה למספר ימים לקהל הרחב,

כדי לעזור להעמיק ידע ולהבין מושגים מרכזיים וחשובים בכל הדרכת לחם וספר מתכונים מקצועי,

כך שתוכלו לאפות כמו מקצוענים, בבית שלכם

תרשמי אותי לצפייה בהדרכה!

ההדרכה תתקיים ב 03/10 בשעה 20:30 בזום

ניתן יהיה לצפות בהקלטה עד 07/10 בחצות

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות