פעילות לייב – עוגת דבש ולוטוס חגיגית לראש השנה

אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה בלייב פייסבוק – ביחד איתי, בקבוצה סגורה וסודית,

בה אני אלמד אתכם איך להכין עוגת דבש עם קצפת לוטוס, בקלות, עוגה מרשימה וטעימה שאפשר בקלות להכין גם בגרסת הפרווה!

הכל קורה בבית שלכם, עם כלים ביתיים פשוטים, בתנור ביתי, עם חומרי גלם פשוטים שאפשר למצא בכל בית!!

 

מה תקבלו מההשתתפות בפעילות?

בפעילות וידיאו לייב זו אני אלמד אתכם את אחד המתכונים הכי טעימים שפיתחתי לחגי תשרי – 

שכבות של עוגת דבש (פרווה), שנאפה ביחד,

ואותה נרכיב ביחד עם שנטי (קצפת) לוטוס שנכין מראש, וקרם לוטוס.

אני אלמד אתכם איך פורסים את העוגה כך שתצא ישרה, 

איך עוטפים ויוצרים מראה של "עוגה ערומה" 

ואיך מגיעים למרקם מושלם בהקצפה כדי שגם הזילופים יצאו מושלם

הכל עם חומרי גלם פשוטים, זמינים – אבל תוך כדי הקפדה על תהליכי עבודה מקצועיים שיעניקו לעוגה שלכם את הטאצ' המנצח! עוגת דבש מעולם לא הייתה טעימה יותר או יפה יותר!

תקבלו מתכון מדויק ומפורט וגישה לקבוצת פייסבוק סודית, בה יועברו ההדרכות וידיאו בשידורים חיים ואני אעמוד לרשותכם לכל שאלה והתייעצות בנוגע להדרכה עד 09/09

איך עובדת פעילות ההדרכה בלייב ומה הלו"ז?

כל הפעילות נערכת בקבוצת פייסבוק סגורה וסודית למשתתפי הפעילות בלבד

מתחילים ב 26/08:
בשעה 18:00 – מפגש בקבוצת הפייסבוק בלייב, שבו נכין את קצפת הלוטוס וקרם הלוטוס שדורשים קירור והכנה מראש
27/08 (שישי בוקר) – בשעה 8:00 נתחיל את אפיית עוגת הדבש, ובשעה 13:30- נפרוס, נרכיב ונקשט אותה.
 
**ניתן יהיה להקפיא את העוגה בסיום הפעילות ולשמור כמו שהיא בהקפאה!!! הטעם שלה הולך ומשתבח ותוכלו להוציא אותה לפני ערב חג להפשרה ותהיה לכם עוגה חגיגית ויפה מוכנה מראש
 
09/09 – הקבוצה תסגר לשאלות, תגובות והתייעצויות, אבל התוכן – נשאר שלכם לצפייה בקבוצה ללא הגבלת זמן!

ומה אם מפספסים שידור?

כל שידורי הלייב יהיו זמינים לכם ללא הגבלת זמן ותוכלו להכין בזמנכם, מול ההדרכות המצולמות ולהתייעץ איתי בקבוצה (הקבוצה תהיה פתוחה להתייעצויות ושיתוף עד 09/09/2021, אבל התוכן לא ימחק ממנה ותוכלו להמשיך להנות מהידע גם אחרי 09/09). 

אם לא נוח או לא מסתדר לכם לצפות בשידורי הלייב – תוכלו לעשות זאת מתי שנוח לכם, התוכן נשאר לכם זמין ללא הגבלת זמן בקבוצת הפייסבוק

מה נדרש בשביל להשתתף בהדרכה?

דברים שיש בכל בית של אופים ביתיים!

דבש, לוטוס, שמנת (פרווה או חלבית), קמח, סוכר, שמן, תה, תבלינים ורינג/תבנית אפייה בקוטר 20 ס"מ גובה 6, צנתר לזילוף, שק זילוף, מיקסר ותנור 🙂 בתוך הקבוצה תוכלו לראות את המתכון המלא ולהיערך מראש כדי לאפות במקביל אלי ולהדרכות הוידיאו 

זהו!

כמה זה עולה?

אני מנגישה את הפעילות הזו בתשלום הכי נוח שאפשר ונגיש לכולם!

אתם בוחרים כמה תרצו לשלם – 

כל סכום 69 ש"ח ל 149 ש"ח – נתון לשיקולכם ובחירתכם בעמוד התשלום

 

להרשמה לפעילות יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לתשלום:

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות