הדרכת הכנת באגטים – מבוססי ביגה ובצק ישן

אני מתרגשת להזמין אתכם לפעילות למידה בלייב – ביחד איתי,

פעילות שתמשך שבוע, בה אני אלמד אתכם איך להכין בגט צרפתי אמיתי, בקלות,

באמצעות שימוש בשתי טכניקות של התפחה איטית עם שמרים (ביגה ובצק ישן),

עם כלים ביתיים פשוטים, בתנור ביתי, עם קמחים פשוטים שאפשר למצא בכל בית!!

זה זמן מעולה ללמוד טכניקה שתאפשר לכם לקבל לחם של מקצוענים – במטבח הביתי שלכם!

אין צורך בידע מקדים – ההדרכה מתאימה כל רמות הניסיון,

בין אם אתם שנים עובדים עם מחמצת,

או שמעולם לא הכנתם לחם –

כולם מוזמנים!

מה תקבלו מההשתתפות בפעילות?

אני אלמד אתכם עבודה עם שני "תחליפי" מחמצת מהירים – ביגה, ובצק ישן, 

מבלי להתפשר על הטעם.

נלמד איך לזהות שהבצק מוכן ואיך הוא נראה ומתנהג בשלבי העבודה השונים

נלמד טכניקה לעיצוב הבגטים ולחריצה

אתם תלמדו איך לאפות נכון, ולזהות כמה זמן להתפיח בצק, ותקבלו טיפים לחריצה מושלמת

תקבלו ידע מעשי ותרגול כדי שתוכלו לקבל בגט פריזאי משובח בבית שלכם – מלא טעם, קראסט וארומה

תקבלו חוברת עם מתכון מדויק ומפורט וגישה לקבוצת וואטסאפ סודית, בה יועברו ההדרכות וידיאו בשידורים חיים ואני אעמוד לרשותכם לכל שאלה והתייעצות בנוגע להדרכה –  למשך שבוע! 

איך עובדת פעילות ההדרכה בלייב ומה הלו"ז?

כל הפעילות נערכת בקבוצת וואטסאפ סגורה למשתתפי הפעילות בלבד

הפעילות שתערך בוידיאו לייב – שידור חי שיוקלט, ב 29/04/2022 (יום שישי) – החל מ 8 בבוקר:
08:00 – נכין ביחד "ביגה" (בצק מקדים) – הוא יהווה את הבצק המקדים שאיתו נכין את הבגטים שלנו
10:00 – נתחיל בהכנת הבצק, נתפיח אותו, נקפל, נעצב ונאפה
במהלך היום אני אעלה סרטונים והדרכות שבהם אדגים קיפול, התפחת הבצק, עיצוב ואפייה – איתכם לאורך כל הדרך עד קבלת הבגטים המושלמים!
 
01/05- ביום ראשון בבוקר, תעלה הדרכה בה אני אלמד אתכם על להכין את הבצק על בסיס "בצק ישן" (טכניקה נוספת) – בצק שתוכלו לתחזק ואפילו ישמש אתכם כבסיס למחמצת שלכם!
 
קבוצת הוואטסאפ תהיה פתוחה לשאלות שלכם למשך שבוע והתוכן המקצועי (הדרכות הוידיאו) יהיה זמין למשך חצי שנה (עד 29/10/2022)
 

ומה אם מפספסים שידור?

כל שידורי הלייב יהיו זמינים לכם למשך חצי שנה, ותוכלו להכין בזמנכם הפנוי, מול ההדרכות המצולמות ולהתייעץ איתי בקבוצת הוואטסאפ שתהיה פעילה במהלך 29/4 ועד 06/05

מה נדרש בשביל להשתתף בהדרכה?

דברים שיש בכל בית של אופים ביתיים!

קמח לבן הכי פשוט שיש (אני אתן רשימה של קמחים ממולצים), קצת קמח מלא אם תרצו, שמרים ותנור, זהו 🙂

הקמח הלבן שאמליץ לכם לעבוד איתו הוא קמח לבן מנופה של "נפלאות".

 

אפשר בהחלט לעבוד עם מיקסר, או ללוש את הבצק ידנית במידה ואין לכם מיקסר,

רצוי שיהיה תערים לחריצה, אבל גם סכין חדה/יפנית תספיק לשם ההתחלה

זהו!

הכי פשוט, הכי בסיסי, לא צריך שום דבר מיוחד! 

כמה זה עולה?

כדי לאפשר לכמה שיותר אנשים – להשתתף ולהנות מידע איכותי וללמד אתכם לאפות באגטים בבית,

אני מנגישה את הפעילות הזו בתשלום הכי נוח שאפשר ונגיש לכולם!

עלות הפעילות היא 95 ש"ח בלבד

10% מהרווחים נתרמים לעמותות וארגונים שונים כחלק מ"מעשר" שאני מפרישה – והפעם עמותת "תנו לחיות לחיות"

להרשמה לפעילות יש למלא את הפרטים ומיד תועברו לתשלום:

    × לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות