סדנת הפסטות המקצועית שלי

אם תמיד חלמת להכין פסטה מקצועית וטעימה בבית - הגעת למקום הנכון!

תיפרדו יפה מהניוקי הדחוס והפסטה במרקם לא אכיל,
כי פיתחתי מתכונים מדויקים ויחד עם ההדרכה והליווי שלי - מובטחת לכם פסטה שגם מסעדות חולמות להגיש

אני מתרגשת להזמין אתכם לסדנה חדשה, הפעם בדגש על בצקי פסטה ובישול, בה תלמדו להכין את המוצרים הבאים:

1. פטוצ'יני מבצק פסטה סלק ברוטב שמנת חמוצה, סלקים ובזיליקום

2. טורטליני במילוי קרם פסטו-ארטישוק א-לה-רומנה, ברוטב שלוש דלעות ושמנת

3. ניוקי "עננים" ברוטב עגבניות שרי צבעוניות וחמאה

4. בונוס לגרסה הדיגיטלית!!!  שיעור מפורט שבו אני אלמד אתכם כיצד להכין את הספוליאטלה שלי – במילוי קרם רבוך ריקוטה ותפוזים

איפה? מתי? ואיך?

איפה שנוח לכם! מתי שנוח לכם!
נרשמים ומקבלים מיידית גישה ומתחילים להכין!


עלות הסדנה 390 ש"ח + סדנת מתנה ממני שבה תלמדו להכין ספוליאטלה (קונכית פילו במילוי בצק רבוך) 

חשוב לקרוא!!!

2. יש להצטייד במכונת פסטה ידנית פשוטה כדי להכין את המוצרים (מלבד הניוקי)

2. מדיניות ביטולים – 

אני דוגלת בכך ב 100% לקוחות מרוצים. אם תרשמו לסדנה ומסיבה כלשהי – לא תאהבו את התכנים,

תקבלו את כל כספכם חזרה!!!

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות