
כל מה שרציתם לדעת על מחמצת קשה/מתוקה
כולם כבר יודעים ושמעו על המחמצת, ובהרבה מאד בתים בישראל כבר לא קונים לחמים, אלא אופים לבד, ואפילו מוכרים לשכנים
כולם כבר יודעים ושמעו על המחמצת, ובהרבה מאד בתים בישראל כבר לא קונים לחמים, אלא אופים לבד, ואפילו מוכרים לשכנים
אני חוגגת 40 היום, ואם אני מסתכלת אחורה על ההתפתחות שלי, במסע החיים המופלא הזה, אני רואה שעם הזמן –
זה לא סוד שבשנים האחרונות – נושא המאפים ללא גלוטן הפך להיות מאד מרכזי בחיינו, בין אם הסיבה היא צליאק,
לפני בערך שלוש שנים החלטתי שאני מפסיקה להתעלם מפורים, ומאוזני המן, ושאני מתחילה להנות מהחג הזה, שמשום מה קיבל אצלי
For the English version or the recipes – Please scroll down אני שמחה ונרגשת להגיש לכם כאן פרי של שיתוף
בשנים האחרונות באמת שתענוג להיות אופה כאן, ביחוד אופה לחם! מבחר הקמחים – פשוט עצום, ואפשר למצא כל כך הרבה
תזמון זה הכל בחיים – פתאום אחרי שנגמר ראש השנה, הגדולה שלי, מיקה (10) באה עם הצעה להכין קינוח כוס
הרבה פעמים התוכן שאני מייצרת ומלמדת – נוצר ב"מקרה", בסוג של אינטואיציה, או סתם הקשרים אסוציאטיביים. וזה דווקא התוכן –
"למה המחמצת שלי לא מתפיחה לחמים? יש לה ריח חמוץ, היא אפורה, היא נראית דוממת" זו אחת השאלות הכי נפוצות
לפני שנתיים, כשעוד לימדתי תלמידים אצלי בבית, פרונטלי, בניתי סדנת שבועות חדשה ומרגשת, אחת היצירתיות ביותר שלי! לקחתי שילובי טעמים
מה יותר קלאסי לשבועות ממאפה שמרים אישי במילוי מלית גבינות מפנקת? הפעם החלטתי לבנות לכם הדרכה על גביניות, אווריריות, וכיפיות
להכין אוכל לאחרים, לארח, להזין, להאכיל – בעיני זו הנתינה הגדולה ביותר. אולי זה נשמע מוגזם, אבל תחשבו על זה
ואו כמה זמן אני עושה פיין טיונינג למתכון הזה, והנה הגעתי לנחלה! לכמות המדויקת ביותר שעובדת לי בול! לתמהיל קמחים
איזה כיף לחלוק איתכם את ההדרכה הזו והמתכון ללחם הבאמת – מושלם הזה! מבחינתי מדובר בלחם האהוב עלי – יש
פסח אוטוטו, ושאלתי את חברי הקבוצה שלי "אופים עם נלי", איזה מתכונים הם היו רוצים לקבל ממני לקראת החג. הרוב