קינוח כוס פנקוטה דולסה ומנגו

ביקשתם קינוח כוס,
קיבלתם קינוח כוס!

מדובר בגרסה קלילה וסופר טעימה לקיץ,
קינוח כוס שכיף להכין,
כיף להגיש והכי חשוב –
כיף לאכול!

אני באמת ומאד ממליצה לכם להצטייד בחומרי גלם מתאימים, כי הם עושים את ההבדל.
ההתעקשות שלי על לעבוד עם שוקולדים של ולרונה נובעת מאמונה שלמה שבאמת אין שוקולד איכותי כמו השוקולד של ולרונה, באמת שאין שני לו.
יחד עם זאת –
המתכון יעבוד עם שוקולד לבן בעל 32% מוצקי קקאו ומעלה, אבל כמובן מבחינת טעם – החוויה תהיה שונה.

מבטיחה בקרוב לייב ומתכון לאיך מכינים בבית שוקולד לבן מקורמל – יש למה לחכות!

הדרכה בוידיאו להכנת הקינוח:

 

פנה קוטה שוקולד דולסה

220 גרם דולסה (שוקולד לבן מקורמל של חברת ולרונה)
3 גרם ג'לטין עם 18 גרם מים קרים (21 גרם מאסת ג'לטין מוכנה)
125 גרם חלב
250 גרם שמנת

ממיסים את הדולסה ל 80% המסה, במיקרוגל
מרתיחים את החלב, ממיסים בתוכו את הג'לטין ומוזגים על השוקולד. מערבבים היטב,
מוסיפים שמנת ומבלנדרים.
מוזגים לתוך כוסות הקינוח ומקררים היטב (ניתן להקפיא)

הרכבה:
לאחר שהמוס התייצב נפזר שכבה של פניני קראנץ' קרמליה (של ולרונה), ומעל שכבה של מנגו חתוך לקוביות קטנות. ממליצה לערבב את הקוביות עם מעט מירור/נפאז' לקבלת ברק ואפקט של שימור הפרי בקירור.
מקשטים עם עלים ירוקים (אני קישטתי עם נבטי אפונה)
ניתן לשמור את הקינוח במקפיא – ללא המנגו.

בתאבון!

× לשאלות בנוגע לקורסים או סדנאות